- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
evlı dul neyım deıl:roflol::roflol::roflol: patron bekar mı dulmu böcüğüüüüm
nazım sana geciyor kuzum napim cok seviyorum seni opuyorumnanaktan
aksamları yorgun oluyorum ondan girmiyorum canım ya zaten tüm gün kostur, pc basında falan derken aksam gözlerimi zor acıyorum,
öglenleride calısıyorum giremiyorum, bugün öglen bosum hemen kostum buraya :lepi:
ben cok iyiyim enistende cok iyi Allaha sükür :Saruboceq:
isler yavas yavas acılıyor Allahın izniyle bekliyoruz yani ama saglık olsun sonunda askıma kavuscam ya bu bile yeter :asigim:
sen nasılsın böcügüm eniste nasıl ?
:[/B]
benn cok ı cam sılerım hebugün niye böyle bilmiyorum adetliyim.. dügüne denk gelmir :jeyyar:
gitmeden önce evi piril piril yapayim diyorum ama camlar bile silinmek istiyor canim is yapmak istemiyor.. toplanin da bana yardima geldin gir gir samata hal ederiz kaydirigubbakcemile3
nan valla gunaha gırıyokay evet yaa bu akşam yağmur yağmama duası edelim hep bir ağızdan
kızlar gören görmeyen var mı
nişan fotolarımın bi ikisini yine koydum da
nişan topicine
görmeyen varsa link verim dicektim
ya d amerak edern
ay hakkaten hayatım ama yani geldi geçti
:)))
aşkolsun yağmur yağmama duası edelim dedim
hayatım sınay nıkah yaptı dugun olmadı
evde kına yaptı
resımlerı proflınde var cok cıcı oldu
Aslında renkli çok beğenıyorum ama mesela morlu alsam altılı takım bır bunu koyar bır morluyu koyarım ekstra sütlük şekerlık flan gerek kalmaz daha az öderım o renklı tabakların teklısı satılıyor mu kızlar
aRSim ben perşembe biliomm valla
tamam ettim:):teselli:
kız senin isim nedi :1ninca: emanet sende de düğünde vermedin bari balayında versedin. kaldım öle cücük gibi. bi de bizim orda topless çok fazlaydı. benimki şaşırdı garibim bu ne ya çıplaklar kampına mı geldik diye. bi de hepsi manda gibiydi komplekse girdim
heee aklına geliyo sanki sürtmek ayağını
sağol canım, ben seni en son bıraktığımda burada insanlarla cebelleşiodun bak benim gitmem yaramış naniknanik
valla pilot kalemle yazmışım armut gbi sırnaşık şey
senin adını yazdığıma şükret :mymeka: kaydirigubbakcemile
kızlar sinay noldu ya en son kayınpederi vefat etmişti, düğünü noldu :çok üzgünüm:
öff bende kesmedim benide muhasebeci öldürcekneyse ben biraz fatura keseyim patron beni uçurmadan ....pencereyı ufaltcam ara ara bakarım...
buket gırmiş bugun hevin betgada sulfat haber getırdı
burcu kına yapcakıydı?
şaka şaka burcum özgem ay acaba düğünde ne manyaklıklar yapcak çok merak edeyom kaydirigubbakcemile3
bende senı cok sevyommŞeniz
kızlar bu arada kendime külkedisi adımı taktım
hamur açıodum kusura bakmayınopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?