Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

pıtırcıkcım yelizcim
sen de kötüsünü düşünme
zaten ilk ikisindne birine girer inşallah
böylece geçer gider bu sıkıntın da
iyi düşün iyiii
ay inşallah canım yaa
eve gelme dio salak bide bana:)
ikincisi olsun yeter yaaa
sizde dua edin olurmu

valla bende hep bi deftere yazdım yemekleri
ilerde lasım olur
gerçi işyerimde deneme yapıom, mesela bugün taze fasülye çok güzel oldu patronum çok beğendi

off çok yorgunum keyifsizim bugün yaaaaaaaaaa,,
havada bir garipp sersem etti dabah beri beniii
valla benimde dün çok başım ağrıodu havadan oluo

Hayatım nereye gitmiştiniz siz hatırlmadım kafamçokkarıştı

bodrum canım

tamam ettim:)

öff bende kesmedim benide muhasebeci öldürcek

Şeniz

aynen :lepi:
bu arada ömür boyu mutluluklar dilerim canım a.s.

sağol canım teşekkür ederim darısı başına Allah tez zamanda kavuştursun inşallah :Saruboceq:

Masallah gelinlerimize ne kadar hamaratlar ya,
ah ahh ben napcam acaba hic yemek yapmasını bilmiyorum :bbo:

diom ya bende bilmiyorum hiç diye tarife baka baka yapıyorum hepsi de çok güzel oluyo. ama henüz hız kazanamadım, ondan diğer işlere yetişemiyorum. cumartesi günü aşkım bütün evi süpürdü sildi bi de salonun camlarını silip yatağı topladı opuyorumnanaktan

off çok yorgunum keyifsizim bugün yaaaaaaaaaa,,

hayırdır Pashminam :teselli:

ben bu yıl ıstemıyorum cnm ya yetısmez hıcbıseyım zaten cok sıcak mevsmıde soğuk mevsımıde sevmem ılkbahr olsa süper olur ama kısmet bılmıyom

hayırlısı olsun canım ama yani dügün yaparken benide düsün ben kasımda gelemem valla ilkbahar olsa gelebilirim büyük ihtimal :lepi:

Arsima sen nasılsın canım nasıl gidiyor evlilik?
bu arada burayada yazayım, o kadar güzel bi gelin olmussun ki masallah hersey dört dörtlük olmus icine sinmis ne güzel darısı basımıza insallah :Saruboceq:
bide sana bisey sorcaktım, hani Philips'in blenderi var ya ikimizinde aynı, kullandın mı onu nasıl bisey? Cok sabırsızlanıyorum kullanmak istiyorum bende (gerci önce yemek yapmayı ögreneyimde)

ama ben sana hala güvenmiyom kimsin nesin nerdensin :1ninca: ben yokken kaynaşmışınız ama benimle de kaynaş o zaman naniknanik

aşkolsun tabii aşk güzel bişidir laelaelaelaelae

:
ben sana pastanla ilgili fikir mesajı atmıştım da sen bana cevap yazmamıştın bilemafoldumben
sen benimle kaynaş ben sonra geldim-tatlicadiarzu-

gel bizim camları da sil
ben kazara itmem seni naniknanik
ulen ohooo arkadaş için allahım nolur burcunun düğünü için bugün yapmur yağdırma diye günaha mı girilir yaaaa

tabi ki hayırlısını istemek de kurtarır hadi 2buçuktan 3le geçtin

e o zaman şu böcüğü alıversene bi akşam yemeğe yaaaaa

edaaaaaa
gözler cok kötu cıkmış nan korktumm
ozelıkle orda bı amca var baban o senın acık renk takımlı sağda

guzelsın ama bunu sana demıycem
hıhhhhhhh

gel gel öpüjem

pıtırcık dualarımız senınle

gamze hayatım masallah hamarat gacılar
hayatım öğrenmekte bısey yok
ama ben karadenız yemeklerını pek bılmım ya
lahana corbası neyım öğrencem artık

kızlar emailime bir uyarı geldi bi okuyun mutlaka,

Sevgili Meslektaşımız,

Havalar ciddi şekilde ısındı. Pek çok yerde mevsim normallerinin üzerine çıktı. Ayrıca ani sağanak yağmur geçişleri de bazen can alacak kadar sert olabiliyor. Tersine olarak, temmuz ayında Palandöken'e kar yağdı.

Hava sıcaklığında böylesi değişmelerin vücut direncini olumsuz etkileyeceği açıktır. Buna bağlı olarak daha çabuk grip olunur.

Bu dönemde bir başka olumsuzluk salgın hastalıkların artmasıdır. Gıdalara bulaşmış patojenlerin sayısı, sıcaklığa bağlı olarak hızla artar ve insanları daha fazla hasta yapar. Bütün dünyada salgınlar çok büyük çoğunlukla bu dönemde görülür.

Dışarıda yemek yerken açıkta uzun süre beklemiş gıdalardan olabildiğince sakınmak gerekiyor. Döner ve kebapların yanında verilen garnitür salata, açıkta satılan her türlü süt ürünü ve bunlardan yapılmış börek vb. gıdalar, tavuklu sandviç ve tavuk salatası akla ilk gelen riskli gıdalardır.

Tüm meslektaşlarımıza sağlıklı bir yaz diliyoruz.

Sevgiyle, bilgiyle

Alıntı :mikrobiyoloji dergisinden gönderilmiştir.

Ayy kızlar bı haber okdum sımdı mynette bı gunluk damat denısde boĞulmuŞŞŞ

eda sen benı sevyon mu dövuyon mu senden bı pohh anlamıyom he.:roflol:
baban cok sert bakıy hee ben tırstım acıkca
olur camlarını sılerım:mymeka:
3500 tl yemek takımına paracıkları kıyan sen gıt hızmetcı tut kendıne

öp Şeniz

valla bende hep bi deftere yazdım yemekleri
ilerde lasım olur
gerçi işyerimde deneme yapıom, mesela bugün taze fasülye çok güzel oldu patronum çok beğendi

ben şimdiye kadar karnıyarık, bezelye, patates yemeği, kuru köfte, karışık kızartma, izmir köftesi, poğaça, ıslak kek, ağlayan pasta, tavuk göğsü (hazır değil), puding (hazır), makarna, semizotu, yoğurt çorbası, domates çorbası (hazır değil), pirinçli havuç çorbası yaptım. aklıma bunlar geldi. ama hepsi çok güzel oldu

@eda harbi dediklerinden hükümet gibi kızsın valla

@mawro bende okudum onu ne kötüüü

sağol canım teşekkür ederim darısı başına Allah tez zamanda kavuştursun inşallah :Saruboceq:

Amin, insallah canım ya cok sagol :Saruboceq:

olsun oda olur zamanla canım, hem sagolsun esinde yardım ediyormus elbirligiyle herseyi jet hızıyla halledersiniz
tamam bundan sonra idolümsün, bu haftasonu baslıyorum ögrenmeye

hevın sen gel yeterkı cnm ınşş
aaa bılıyon mu bugun bende ondan koydum buraya ondan alcam
demek senınkıde ondan
ee sen nasıl buldun ordan nerden nasıl aldın
bana 200 tl dedıler arsıma 180 aldım dedı gıdem ındırm ıstıyım daha

kızlar benim için dua edermisiniz ?
1 dk nızı bile almaz (
hakkımda hayırlısı ne ise o olsun die dualarınızı esirgemeyin..
çok tşk ediyorum hepinizede

eda kız yazması zor olmuyomu 2 topice birden
bide uzun yazıyon hepsini okuyamıyom bazenn
işte ben de klavye gevezesiyim
di mi bi başlayınca uzun uzun anlatma huyum var malesef :s
zor olmuyo bi pencerede iki ayrı sayfa açıyorum bi ona bi buna
bugün biraz rahatım da :)))

Eda nere koydun resimelri link at
kız nişana koydum link de verdim ama kaldırdım az önce
bi ara bi daa koyarım senin için
o babam deil ya
babamın ortaokuldan arkadaşı
kızı da benim kankam
o verdi beni zaten
babam pek muhattap olmadı
korktuysan seni ben dövmem o döver

aman asıl sen kedine bak ne desem biş buluyon hıhh

gitcem sinirden kırcam takımı o lacak ha

yok artık daha neler tabi ki kırmicam
kafamı kırarım onlara gözüm gibi bakarım
ya da senin kafanı kırarım daha iyi olar

selam kızlar ben geldim :)) şu an kayınvalidemin evindeyim. sizlere yazmak için nete geldim. düğünümde kınamda çok güzel geçti. içimde kalan tek bir uhde bile yok. anacığım evden çıkarken ve salonda vedalaşırken bayıldı. beni çok üzdü ama inşallah zamanla herşey yoluna girecek. eee sizler naptınız kızlar ? beta dan haber var mı ?

düğün bugün değilmi
YARIN

[QUOTE=_HaYaTiM_;7983785]kızlar bu arada kendime külkedisi adımı taktım. zira mutfaktan çıkamıyorum resmen. sürekli bişiler pişiriyorum. bilmeyenler varsa ben hiç yemek yapmasını bilmiyodum. annem sölemişti bütün yemek tariflerini yazmıştım. keki tatlıyı internetten indirdim hep. ama insanın her yaptığı da güzel mi olur yaawwwwwwwwwww
AY BıLMEMNı AYNI BEN
BENDE YEMEĞıN Y SıNDEN ANLAMZDM MUTFAKT KAYBOLDM TAKııı KOCıŞ AŞKM YETER CIK MUTFAKTAN YUZUNU GOREMIYOM YAPMA YEMEK DIYENE KADAR
SALDM SIMDI
ARAMIZDAKı TEK FARK HAYTM BNMKILER CÜZEL OLMUYYYY

]

BUADARA HEVıN HAYATM MERSı MUHTAR OLDUM YIPPı

Son düzenleyen: Moderatör:
elisaa allah hakkında hayırlısını versin iç savaşsız bi gelecek versin huzurlu bi hayat ve senin kıymetini bilen bi eş(eğer bu nişanlınsa)onu versin... opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…