selam kızlar ben geldim :)) şu an kayınvalidemin evindeyim. sizlere yazmak için nete geldim. düğünümde kınamda çok güzel geçti. içimde kalan tek bir uhde bile yok. anacığım evden çıkarken ve salonda vedalaşırken bayıldı. beni çok üzdü ama inşallah zamanla herşey yoluna girecek. eee sizler naptınız kızlar ? beta dan haber var mı ?
pıtırcık dualarımız senınle
gamze hayatımmasallah hamarat gacılar
hayatım öğrenmekte bısey yok
ama ben karadenız yemeklerını pek bılmım ya
lahana corbası neyım öğrencem artık
ben sana pastanla ilgili fikir mesajı atmıştım da sen bana cevap yazmamıştın bilemafoldumben
sen benimle kaynaş ben sonra geldim-tatlicadiarzu-
e o zaman şu böcüğü alıversene bi akşam yemeğe yaaaaa
selam kızlar ben geldim :)) şu an kayınvalidemin evindeyim. sizlere yazmak için nete geldim. düğünümde kınamda çok güzel geçti. içimde kalan tek bir uhde bile yok. anacığım evden çıkarken ve salonda vedalaşırken bayıldı. beni çok üzdü ama inşallah zamanla herşey yoluna girecek. eee sizler naptınız kızlar ? beta dan haber var mı ?
selam kızlar ben geldim :)) şu an kayınvalidemin evindeyim. Sizlere yazmak için nete geldim. Düğünümde kınamda çok güzel geçti. Içimde kalan tek bir uhde bile yok. Anacığım evden çıkarken ve salonda vedalaşırken bayıldı. Beni çok üzdü ama inşallah zamanla herşey yoluna girecek. Eee sizler naptınız kızlar ? Beta dan haber var mı ?
saol canım yaaapıtırcık dualarımız senınle
gamze hayatımmasallah hamarat gacılar
hayatım öğrenmekte bısey yok
ama ben karadenız yemeklerını pek bılmım ya
lahana corbası neyım öğrencem artık
evet geçende biz köfte söledik yanına rus salatası koymuşlar ama pörsümüş iice ben yemedim,zaten kendi yaptığımın dışında yiyemem çok fazla yerdekızlar emailime bir uyarı geldi bi okuyun mutlaka,
Sevgili Meslektaşımız,
Havalar ciddi şekilde ısındı. Pek çok yerde mevsim normallerinin üzerine çıktı. Ayrıca ani sağanak yağmur geçişleri de bazen can alacak kadar sert olabiliyor. Tersine olarak, temmuz ayında Palandöken'e kar yağdı.
Hava sıcaklığında böylesi değişmelerin vücut direncini olumsuz etkileyeceği açıktır. Buna bağlı olarak daha çabuk grip olunur.
Bu dönemde bir başka olumsuzluk salgın hastalıkların artmasıdır. Gıdalara bulaşmış patojenlerin sayısı, sıcaklığa bağlı olarak hızla artar ve insanları daha fazla hasta yapar. Bütün dünyada salgınlar çok büyük çoğunlukla bu dönemde görülür.
Dışarıda yemek yerken açıkta uzun süre beklemiş gıdalardan olabildiğince sakınmak gerekiyor. Döner ve kebapların yanında verilen garnitür salata, açıkta satılan her türlü süt ürünü ve bunlardan yapılmış börek vb. gıdalar, tavuklu sandviç ve tavuk salatası akla ilk gelen riskli gıdalardır.
Tüm meslektaşlarımıza sağlıklı bir yaz diliyoruz.
Sevgiyle, bilgiyle
Alıntı :mikrobiyoloji dergisinden gönderilmiştir.
maşallahben şimdiye kadar karnıyarık, bezelye, patates yemeği, kuru köfte, karışık kızartma, izmir köftesi, poğaça, ıslak kek, ağlayan pasta, tavuk göğsü (hazır değil), puding (hazır), makarna, semizotu, yoğurt çorbası, domates çorbası (hazır değil), pirinçli havuç çorbası yaptım. aklıma bunlar geldi. ama hepsiçok güzel oldu
haha çok güldüm hükümet gibi kız eda@eda harbi dediklerinden hükümet gibi kızsın valla
@mawro bende okudum onune kötüüü
kızlar benim için dua edermisiniz ?
1 dk nızı bile almaz(
hakkımda hayırlısı ne ise o olsun die dualarınızı esirgemeyin..
çok tşk ediyorum hepinizede
ay canım çok sevindim herşeyin ii geçmesine..ama anneciğinede üzüldüm geçmiş olsun mafoldumben
hevın sen gel yeterkı cnm ınşş
selam kızlar ben geldim :))
BUADARA HEVİN HAYATM MERSİ MUHTAR OLDUM YIPPİ
o babam deil ya
babamın ortaokuldan arkadaşı
kızı da benim kankam
o verdi beni zaten
babam pek muhattap olmadı
korktuysan seni ben dövmem o döver
aman asıl sen kedine bak ne desem biş buluyon hıhh
gitcem sinirden kırcam takımı o lacak ha
yok artık daha neler tabi ki kırmicam
kafamı kırarım onlara gözüm gibi bakarım
ya da senin kafanı kırarım daha iyi olar
geçen kim yazmışta yaaa kuruşunuzu bile isteyin die???
annem geldiğinde batik mağazasına gittik. ben bi tişört aldım kız bana 10 kuruşumuz yok dedi.sorun olurmu dedi bende olur dedimlmaz: kız bi bozuldu. annemde bana kızıo ne yapıosun die dedim böle böle para yapıolar lmaz: aradılar taradılar 10 kuruşuda bana buldularkaydirigubbakcemile5
aRSim ben perşembe biliomm valla
kızlar bu arada kendime külkedisi adımı taktım. zira mutfaktan çıkamıyorum resmen. sürekli bişiler pişiriyorum. bilmeyenler varsa ben hiç yemek yapmasını bilmiyodum. annem sölemişti bütün yemek tariflerini yazmıştım. keki tatlıyı internetten indirdim hep. ama insanın her yaptığı da güzel mi olur yaawwwwwwwwwww
yalnız diom ya mutfaktan başka bi işe yetişemiyom
eccu çok sevindim aynı olmasınaaaaaaaazemuszemus
mandilin bunebu çok teşekkür ederim kızlar biraz geç oldu ama hamur açıodum kusura bakmayınopuyorumnanaktan
Arsima sen nasılsın canım nasıl gidiyor evlilik?
bu arada burayada yazayım, o kadar güzel bi gelin olmussun ki masallahhersey dört dörtlük olmus icine sinmis ne güzel darısı basımıza insallah :Saruboceq:
bide sana bisey sorcaktım, hani Philips'in blenderi var ya ikimizinde aynı, kullandın mı onu nasıl bisey? Cok sabırsızlanıyorum kullanmak istiyorum bende (gerci önce yemek yapmayı ögreneyimde)[/B]
kızlar emailime bir uyarı geldi bi okuyun mutlaka,
Ayy kızlar bı haber okdum sımdı mynette bı gunluk damat denısde boĞulmuŞŞŞ
1 dk nızı bile almaz(
hakkımda hayırlısı ne ise o olsun die dualarınızı esirgemeyin..
çok tşk ediyorum hepinizede
geçen kim yazmışta yaaa kuruşunuzu bile isteyin die???
kızlar size en son aldığım eşyalarımın resimlerini ekliyorum
kocamı işe yolladım pazartesi günü cuma gelecek
aradılar taradılar 10 kuruşuda bana buldularkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?