Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ay canım çok sevindim herşeyin ii geçmesine..ama anneciğinede üzüldüm geçmiş olsun mafoldumben

pıtırcık dualarımız senınle

gamze hayatım masallah hamarat gacılar
hayatım öğrenmekte bısey yok
ama ben karadenız yemeklerını pek bılmım ya
lahana corbası neyım öğrencem artık

sen değil karadeniz yemeklerini okyanus yemeğini bile havada karada yaparsın böcüğüm

ben sana pastanla ilgili fikir mesajı atmıştım da sen bana cevap yazmamıştın bilemafoldumben
sen benimle kaynaş ben sonra geldim-tatlicadiarzu-

e o zaman şu böcüğü alıversene bi akşam yemeğe yaaaaa

ne pastası hatırlamıyom :1ninca: hem herkese cevap vermem ben, nickimin altında ne yazıyo bak :dilcikar:

hem ben böcüğü alırım almam sen ne karışıyon alla alla naniknanik

kız böcük ben bu atışalanının pazarlarına tükürem, ne biçim pazar leyn bunlar bi poh yok. sırf kıyafet hepsi de iğrenç kıro tam varoş işi. dedim buranın sebze sokağı nerde zor bulursun sebze sırf kıyafet var dedi pazarcı hakikaten dolandık sebze yok doru dürüst. en güzel pazar çarşamba pazarı birazdan çıkıcam pazara. 2 hafta koca atışalanında bezelye ve barbunya bulamadım e yuhh

kızlar size en son aldığım eşyalarımın resimlerini ekliyorum bu kahvaltılık aynı zamanda içinde kapları çıkarınca pasta kabıda oluyor porselen kahvaltı setimde var buda iyi olur günlükte diyerekten aldım

bide bu bardakları aldım çok hoşuma gittiler bir arkadasta görmüştüm o 12 li almış ben 6 lı aldım evkurdada rastladım yeşil renginden aldım

buda salon takımım 3 takım aldım aslında bunu annem aldı bitane daha var boncuk işlemeli onu ben çalışırken almıştım bu daha çok hoşuma gitti daha açık renkli diye günlüğümün resimlerinide eklicem

hoşgeldin canım çok sevindim iyi geçmesine opuyorumnanaktan

aa bakhayatm bu gelınımızde vardı sen yokken
cnm annene uzuldm tuh ya aklın kalmıstır en yakın zamanta resım beklıyorz
esilaa hakkında hayırlısı olsun canm benım

pıtırcık dualarımız senınle

gamze hayatım masallah hamarat gacılar
hayatım öğrenmekte bısey yok
ama ben karadenız yemeklerını pek bılmım ya
lahana corbası neyım öğrencem artık
saol canım yaaa
valla msnde kapışıp duruoz kardeşimle
inşallah ben haksız çıkarım yaa
inşallah anadolu lisesi olur

evet geçende biz köfte söledik yanına rus salatası koymuşlar ama pörsümüş iice ben yemedim,zaten kendi yaptığımın dışında yiyemem çok fazla yerde

maşallah

@eda harbi dediklerinden hükümet gibi kızsın valla

@mawro bende okudum onu ne kötüüü
haha çok güldüm hükümet gibi kız eda
zaten kaynanasıda yapılı demişti:))
şaka diom aa kızma sakın

kızlar benim için dua edermisiniz ?
1 dk nızı bile almaz (
hakkımda hayırlısı ne ise o olsun die dualarınızı esirgemeyin..
çok tşk ediyorum hepinizede

ay canım herşeyin hayırlısı olsun hakkında
umarım benimde

buda salon takımım 3 takım aldım aslında bunu annem aldı bitane daha var boncuk işlemeli onu ben çalışırken almıştım bu daha çok hoşuma gitti daha açık renkli diye günlüğümün resimlerinide eklicem[/QUOTE]

canım hepsi çok cici güle güle kullanırsın inş..

HAYATIM carsamba pazarı bızım 2 sokak altı guzeldır bızede uğra nan cay verem kahve verem yemek verem sana

hevın sen gel yeterkı cnm ınşş

kuzum ben siparis verdim internetten aldım, Philips'in blender seti, ben 50 Euro'ya almıstım yaklasık 100 TL yani, bayılarak almıstım hemde :asigim:

hakkında hayırlısı olur insallah, Allah'ım yar ve yardımcın olsun bitanem,
umarım kötü birsey yoktur, uzun zaman girememistim kacırmısım herseyi, ama nolursa olsun hep iyi düsün canım olurmu :Saruboceq:

selam kızlar ben geldim :))

yeni gelinlerimizin hepsi teker teker yuvaya dönüyorlar :lepi:
canım cok sevindim herseyin yolunda gitmesine, seninle fazla sohbetimiz olmamıstı ama takip ediyordum seni, Allah mutlulugunuzu ömürboyu sürdürsün, anneciginede üzüldüm :gitme: simdi iyidir insallah :Saruboceq:

BUADARA HEVİN HAYATM MERSİ MUHTAR OLDUM YIPPİ

ne muhtarı kız, soruları cevaplandırma muhtarımı :lepi:

çok teşekkürler kızlar. fotoları en kısa zamanda atacağım kızlar. şimdi pek vaktim yok. ben kaçıyorum hepinizi çok çok öpüyorum.... evlenecek olan arkadaşlara şimdiden mutluluklar...

kır sende rahatla bızde kaydirigubbakcemile3
yok nan dur once ben gelem yemek yıyem o tabaklarla boy boy resım cekınem öle kır

hehe çatlak güldürdün beni:)
welcome müebbet sevdam

aRSim ben perşembe biliomm valla

hımmm
imzası 0da bugün sandım

aynen :umursamaz:

eccu çok sevindim aynı olmasınaaaaaaaazemuszemus
mandilin bunebu çok teşekkür ederim kızlar biraz geç oldu ama hamur açıodum kusura bakmayınopuyorumnanaktan

ne yapcan hamurdan

kocamı işe yolladım pazartesi günü cuma gelecek onun burukluğu var biraz onun dışında iyiyim çok şükür
güzel dilekler için teşekkür ederim Rabbim en az benimki kadar içinize sinecek düğnler kınalar gelinlikler saçlar başlar nasip etsin )
kek yaptım iyiydi sorun yok şimdilik :)

kızlar emailime bir uyarı geldi bi okuyun mutlaka,

teşekkürler Şeniz

Ayy kızlar bı haber okdum sımdı mynette bı gunluk damat denısde boĞulmuŞŞŞ

yazık ya Allah sabır versin ve rahmet eylesin
bi haberde ben okudum bekarlığa veda etmişler kocanınki erken bitmiş kızın evine gitmiş kız eski sevgili ile :umursamaz:

1 dk nızı bile almaz (
hakkımda hayırlısı ne ise o olsun die dualarınızı esirgemeyin..
çok tşk ediyorum hepinizede

inşallah canım dualarım seninle

hoşgeldin
uy anan bayılmış kötü ya senide kötü etkilemiştir canım ama üzülmeyin sen mutlu ol onlarda mutlu olacaktır Şeniz

geçen kim yazmışta yaaa kuruşunuzu bile isteyin die???

kaydirigubbakcemile5

erva, kahvaltılık çok güzel iki şekilde kullanımı olmasıda çok iyi.
bardaklarının aynısı komşumda var bizde onlar beğenerek almıştık.
güle güle kullan.

iyi akşamlar kızlar.

kızlar size en son aldığım eşyalarımın resimlerini ekliyorum

güle güle kullan canım cok cici hepsi

kocamı işe yolladım pazartesi günü cuma gelecek

kıyamam bilmiyordum canım kusuruma bakma :çok üzgünüm:
Allah en kısa zamanda kocisine kavustursun seni sagsalim,
tamamdır o zaman sen güzel diyorsan öyledir iyiki almısım bende :lepi:

aradılar taradılar 10 kuruşuda bana buldularkaydirigubbakcemile5

iste budur :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…