canım eğer almaya niyetlenirsen bende bernardonun 3 tane 100 tl hediye çekim var ve sadece 12 kişilik yemk takımı ve çatal bıcaklarda geçiyimiş
Canlarım yemek takımın modelini buldum internetten bakın bakalım :çok üzgünüm:
bu tabaklar çok şirinnn
kızlar bunu banyo duvarına monte ediyomuşuz burnu sıkınca delikten duş jeli yada ne doldururdanız onu veriomuş komik:))
Canım takımımın resmini gösterdim beğendi herkez almama gerek kalmadı düşüncen için çok teşekkür ederim..
Arsimacım eğer esra kullanmıcaksa bu çekleri bana iletebilir misin? :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
benim henüz yemek takımım yok, sorduklarımda çook pahalılar. Bu sayede süper indirim ile alabilirim. :Saruboceq:
cnm sitesine bak istersen daha çok çeşit var bazılarının tanesi 8 bazılarının 6 tlhihoyyyt
onu bende düşündüm
ben 6 tane alsam ya baana 7 kişi gelse :roflol:
çünkü düşünüyorum düşünüyorum o ka az kim gelir
Porland Kaya&Maya aşkı bayıldımm.
eveet kıslar son aldıklarımı nihayet çekebildim.. mutfak için kurulama peçetelerim..
ayyy ben bunlara bayıldım fiyatı ne kadarmış bunların ya canım.nişanlımı dün porland a yollayıp başka model aldırmıştım. mısracım buarada ev eşyaların süper güle güle kullan...
bu çok güzel 119 lira
canııım bu tam benlikmiş yaa çok sade ve çoook güzel.
Ay yine çeyiz krizine giricem..
Konuyu Toplam 26 Kullanıcı okuyor. (20 Kayıtlı kullanıcı ve 6 Misafir)
bktbb, aybuer, brcncvk86, cherryblossom, didosh, elisaa, elysion9, GLCNNN, gulçehre, herseyguzelolacak, lepi, marloo, morçilek, MüebbetSevdam, nnisanyagmuruu, PINARTUNCAY, selbil, SENACE, tubiS, zynpp
burcuuuösgeee ekmek kızartma makinamız aynıydı sanırım.. bunun buzçözme özelliği varmış kullandınmı hiç cnmmm
yaaa kıslar ben mikrodalga almak istemiyorum ekmek kızartma makinamın buz çözme özelliği varmış sizce gereklimi mikrodalga ben sadece donmuş şeyleri çözmek için istiyodum
mutfak için çook güzell:)
ben neredeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?