Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım eğer almaya niyetlenirsen bende bernardonun 3 tane 100 tl hediye çekim var ve sadece 12 kişilik yemk takımı ve çatal bıcaklarda geçiyimiş

Arsimacım eğer esra kullanmıcaksa bu çekleri bana iletebilir misin? :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
benim henüz yemek takımım yok, sorduklarımda çook pahalılar. Bu sayede süper indirim ile alabilirim. :Saruboceq:

Canım takımımın resmini gösterdim beğendi herkez almama gerek kalmadı düşüncen için çok teşekkür ederim..

canım geriden geldiğim için görmemiştim ama görüp yorum yazdım :)

tabiki kaydirigubbakcemile5
99 ytl ye satayım sana :roflol:
iletişim adresini verirsen iletirim canım kaydirigubbakcemile5

Konuyu Toplam 26 Kullanıcı okuyor. (20 Kayıtlı kullanıcı ve 6 Misafir)
bktbb, aybuer, brcncvk86, cherryblossom, didosh, elisaa, elysion9, GLCNNN, gulçehre, herseyguzelolacak, lepi, marloo, morçilek, MüebbetSevdam, nnisanyagmuruu, PINARTUNCAY, selbil, SENACE, tubiS, zynpp

ben neredeyim

burcuuuösgeee ekmek kızartma makinamız aynıydı sanırım.. bunun buzçözme özelliği varmış kullandınmı hiç cnmmm

yaaa kıslar ben mikrodalga almak istemiyorum ekmek kızartma makinamın buz çözme özelliği varmış sizce gereklimi mikrodalga ben sadece donmuş şeyleri çözmek için istiyodum

canım yok vallahi buz muz çözmedim ben. böyle ufak şeylere aldanıp mikro dalga falanda alma sakın. çok lüzümsuz. bak nettede araştır mikro dalgayı sende almaktan vazgeçeceksin. hele bir çiçek deneyi yapmışlar. birine mikro dalgada ısıtılıp oda sıcaklığına getirilen su vertmişlr diğer çiçeğe normal su. ve çiçek ölmüşşşş... mikrodalga suyu öldürmüş çiçeği.dur bulabilirsem ekliyim fotosunu... aman aman... boşver ben alacaktım ama araştırınca vazgeçtim... a.s.

bktbb kullanıcısından alıntı Mesajı göster
Konuyu Toplam 26 Kullanıcı okuyor. (20 Kayıtlı kullanıcı ve 6 Misafir)
bktbb, aybuer, brcncvk86, cherryblossom, didosh, elisaa, elysion9, GLCNNN, gulçehre, herseyguzelolacak, lepi, marloo, morçilek, MüebbetSevdam, nnisanyagmuruu, PINARTUNCAY, selbil, SENACE, tubiS, zynpp

aaaa bende yokum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…