Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Küstüm hepinizeHiç elbise modeli koyan yok

Konuyu tam bilmiyorum ama birkaç defadır elbise ekleyin diye yazdığını okudum. Elbise oturduğun yerden bulunmaz ki, çıkıp gezip dolaşacaksın. Ben kına elbisem için çarşamba günü izmirin altını üstüne getirdim resmen. Mağazalarda elbiseden çok ne var yerimseniben

1500e aldım cnm az daha kazıklanacaktım...ama kadın bana satış fiyatını gösterdi 2000opuyorumnanaktan di gerçekten...

1500 iyiymis canım gercekten, hem icinede sindiyse daha ne istersiz ki, güle güle giy mutlulukla giy insallah hayırlı olsun, resmide bekleriz zemuszemus

ben annemı bı arayımmkaydirigubbakcemile3 6.kardesım var mı soram
ablamlarla hıc uyusmamkı bakalım senle uyuscam mı kardesımm benımmm

ınş gelırısn cok ısterım yaa ayy kkdan herkes gelse keske
opuyorumnanaktan ruya gıbı olurr ayy resımler falan süper bı hatıra olur
bjklı arkadaslar ıle gıdıyoruz bız cok eğlencelı olıyy

tam sezon ya şimdi fiyatları abartıolar güzel bir pazarlıkla normal fiyatlara indiolar zemuszemus zemuszemus

hayırlı olsun tekrar opuyorumnanaktan

ii fiyat dimi cnm...yoksa çok abartıyorlar...kiralık 1400dü satılık 1500..ama başka yerler satılıkta iki katı fiyat diyorlar

gasoline teşekkür ederim cnmopuyorumnanaktan

1500 iyiymis canım gercekten, hem icinede sindiyse daha ne istersiz ki, güle güle giy mutlulukla giy insallah hayırlı olsun, resmide bekleriz zemuszemus

evet cnm içime sindi relactivenin sitesine girersen cnm ordaki modellere benziyor...:sm_cool:

1500 offf cok pahalı dıycem sızden farklı olaraktann ve satın almanın bı yararı olmadığından sakın yanlış anlama yelızcım sana demıym genel olarak fıkrım bu
hanı bazıları alıyo kıralık ıle satılık arasnda fazla frak yoktu dıolarda enaz 200 tl vardır o paraylada davetıyenı yaptırabılırsın mesela
bu zamanlarda bende cok cımrı oldum:roflol: yaa napım ıkı kısı yuva kurmak cok zor ondan yanı yardım almadan bız hayatta veremeyız okadr ya
allahtan komsum var
ınş 600 800 arası olurkı daha fazla asla veremem
yelızcım sen gule gule gıy

sağol hevincim ya :) hakkat, m.sevdam da gelin oldu dimi, oh oh valla birer birer gidiyosunuz yaa, hayırlısıyla kazasız belasız hepinizi balaylarına yolcu edicez

bi toplantımız vardı yine garılar almış başını gitmiş.
istifa edip eve mi çıkalım yani size yetişebilmek için...
şu duvar stickerına hasta oldum ,çok sevdim,öldüm bittim...

opuyorumnanaktan çok güzelmiş.
lahanam sorma ya, 2 gündür işten güçten hiç giremedim 200-300 sayfa olmuş yaaa, okuyamam kii, zaten rapor hazırlamaktan gözlerim pörtlemiş:1shok: :1shok:

evet cnm içime sindi relactivenin sitesine girersen cnm ordaki modellere benziyor...:sm_cool:

icine sindiyse sorun yok canım, hem kiralıkla satılıgın arasında hic fark yokmus ya, ben kiralamayı düsünüyordum ama böyleyse fark alırımda belki :uhm:

yelız masallah bı koca eksık kalmıs sende
yenı gordum takvımını hee masallah yetsmış herseyy

hevın laa nasıl öpemm annemınn elını:mymeka: sankı burdada mafoldumben ancak sonbaharda gelır ozmn operım
benımm davetıyemı koycam sıteye gelmek ısteyen gelsın dıe
yalnız gelen nıckını soylesın dıycem:)

benimkini annem dikicek inş.:kedi: aşkıma sadece kumaş ve aksesuar masrafı olcak, ki annem de onların uygun yerlerini bilir zaten, ulen ne ballı adam benimki de :)))

evet böcük bi kocam eksik onada kavuşmama az kaldı

hevin cnm ama ben ilk kez karşılaştım bu kadar az sözleyeni iyice araştır cnm...

evimde tutuldu bu arada kızlar....

ooh hersey yoluna girmis yavas yavas, saglıkla mutlulukla huzurla otururun canım

ınş 600 800 arası olurkı daha fazla asla veremem

:1shok: 600 800 arası mı? adresini veriyorsun istanbula ayak basar basmaz sendeyim

gel gel istanbula gell

burdayız bizdeeee

hihoyyyt sen neresindesin canım?
benim askım eyüpte oturuyor isyerleride bayrampasada, arnavutköyde bide bakırköydede akrabalarımız var, tutuyormu bunlardan biri? kaydirigubbakcemile3

sağol hevincim ya :) hakkat, m.sevdam da gelin oldu dimi, oh oh valla birer birer gidiyosunuz yaa, hayırlısıyla kazasız belasız hepinizi balaylarına yolcu edicez

ne demek canım Şeniz darısı bizim basımıza :Saruboceq:

yok cnm ya ii bence...arasında 100 milyon oynuyordu bizde aldık...bende kiralık almayı düşünüyordum ama kısmet buymuş..belki sende alrsın...

:1ninca: güzel dileklerin icin saol allah razi olsun

kizlar az önce benimki aradi
anneannesinin evi yanmis dün gece...
kadincagiz icinde yapa yalnizmis... komsular farkedip itfayiye haber vermisler... ev cok kötü bir haldeymis..

elim ayagim birbirine dolandi...
titriyorum ...

cok büyük gecmis olsun canina bir sey olmamisaya bunada sükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…