Küstüm hepinizeHiç elbise modeli koyan yok
1500e aldım cnm az daha kazıklanacaktım...ama kadın bana satış fiyatını gösterdi 2000opuyorumnanaktan di gerçekten...
:roflol:
sporcu galiba, ne bilim baksana hayalötesi bisey olunca milletin diline dolanmıs, yok artık lebron james diyorlar :roflol:
yok yok böcügüm, ikizimsin sen benim kaydirigubbakcemile
benimkide straplez asla izin vermez ki versede ben zaten giyemem utanırım rahat edemem o kalabalıkta hem yakısmaz bana :çok üzgünüm:
eltilerimi cok seviyorum ama bu is baska, banane :umursamaz:
böcügüm tam belli degil ama eylül gibi dügün olcak gibi görünüyor Allah nasip ederse cünki seneye tatilimi öyle ayarlıcam ramazan sonu hemen, onun icin üc dört ay önce gelmeyi düsünüyorum herseyi halletmek icin, insallah denk getirebilirimde askımla nikahına bile geliriz :Saruboceq: :Saruboceq:
tam sezon ya şimdi fiyatları abartıolar güzel bir pazarlıkla normal fiyatlara indiolar zemuszemus zemuszemus
hayırlı olsun tekrar opuyorumnanaktan
hevin hangi ile gelcen kuşum senn
1500 iyiymis canım gercekten, hem icinede sindiyse daha ne istersiz ki, güle güle giy mutlulukla giy insallah hayırlı olsun, resmide bekleriz zemuszemus
ben annemı bı arayımmkaydirigubbakcemile3 6.kardesım var mı soram
Istanbul canım :asigim: ama daha coook var, sonrada askımı alıp gurbete getircem :a015:[/QUOTE
gel gel istanbula gell
burdayız bizdeeee
sağol hevincim ya :) hakkat, m.sevdam da gelin oldu dimi, oh oh valla birer birer gidiyosunuz yaa, hayırlısıyla kazasız belasız hepinizi balaylarına yolcu edicezGeldi ya a.s bende gecmisi okurken gördüm, morali cok iyiydi hersey cok güzel gecmis, balayı icin hazırlanıyorlardı, pazartesi esi isbası yapacakmıs galiba, beta'da gelcek resimleri eklicek :lepi:
Ha bide MüebbetSevdam'da geldi, hersey cok güzel gecmis sadece evden cıkınca annesi aglayıp bayılmıs :gitme:
görmedim ya :1no2: aa süpermis valla, seviyorum KK dostlugunu opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan çok güzelmiş.bi toplantımız vardı yine garılar almış başını gitmiş.
istifa edip eve mi çıkalım yani size yetişebilmek için...
şu duvar stickerına hasta oldum ,çok sevdim,öldüm bittim...
evet cnm içime sindi relactivenin sitesine girersen cnm ordaki modellere benziyor...:sm_cool:
benimkini annem dikicek inş.:kedi: aşkıma sadece kumaş ve aksesuar masrafı olcak, ki annem de onların uygun yerlerini bilir zaten, ulen ne ballı adam benimki de :)))1500 offf cok pahalı dıycem sızden farklı olaraktann ve satın almanın bı yararı olmadığından sakın yanlış anlama yelızcım sana demıym genel olarak fıkrım bu
hanı bazıları alıyo kıralık ıle satılık arasnda fazla frak yoktu dıolarda enaz 200 tl vardır o paraylada davetıyenı yaptırabılırsın mesela
bu zamanlarda bende cok cımrı oldum:roflol: yaa napım ıkı kısı yuva kurmak cok zor ondan yanı yardım almadan bız hayatta veremeyız okadr ya
allahtan komsum var
ınş 600 800 arası olurkı daha fazla asla veremem
yelızcım sen gule gule gıy
evimde tutuldu bu arada kızlar....
gel gel istanbula gell
burdayız bizdeeee
sağol hevincim ya :) hakkat, m.sevdam da gelin oldu dimi, oh oh valla birer birer gidiyosunuz yaa, hayırlısıyla kazasız belasız hepinizi balaylarına yolcu edicez
1500 offf cok pahalı dıycem sızden farklı olaraktann ve satın almanın bı yararı olmadığından sakın yanlış anlama yelızcım sana demıym genel olarak fıkrım bu
hanı bazıları alıyo kıralık ıle satılık arasnda fazla frak yoktu dıolarda enaz 200 tl vardır o paraylada davetıyenı yaptırabılırsın mesela
bu zamanlarda bende cok cımrı oldum:roflol: yaa napım ıkı kısı yuva kurmak cok zor ondan yanı yardım almadan bız hayatta veremeyız okadr ya
allahtan komsum var
yelızcım sen gule gule gıy
fmk canım arkadasım yolun acık olsun, sag salim vatanımıza, ailene, sevdicegine kavusursun insallah.
Allah'ın izniyle hersey yolunda gidecek ve siz coook mutlu olacaksınız, hic birseyin hic kimsenin seni üzmesine asla izin verme canım.
Hee bu arada ayakkabının altına benide yazmayı unutma :kedi: Gülcan biliyorsun :lepi:
kizlar az önce benimki aradi
anneannesinin evi yanmis dün gece...
kadincagiz icinde yapa yalnizmis... komsular farkedip itfayiye haber vermisler... ev cok kötü bir haldeymis..
elim ayagim birbirine dolandi...
titriyorum ...
Istanbul canım :asigim: ama daha coook var, sonrada askımı alıp gurbete getircem :a015:[/QUOTE
hadi gözün ayin havin tarih belirlemisin.. canim sabirli ol sabret sabretmek zor bir sey ama sonunda dilegine kavusacaksin
dusumu aldim.. saclarim kuruyor... simdi düsünüyorum makjay yapsam mi yapmasa mi..
gecenin bir yarisi uykusuz olacagim ucakta gözüm dalacak filan yüzümü yikayamicam.. makyajsinda bakimsiz oluyorum.. sac bas kac göz berbat bir durumda zaten..
aime hevin gece 1.30 da kaliyor ucak.. 11 gibi cikacagiz evden enistem birakacak alana 6 kilo fazla yüküm var cikarsami bavuldan kalsami.. alanda tantana yasamak istemiyorum.. ama el bagajim yok ona saysinlar diye düsünüyorum diyer yandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?