dün akşam düğüne gittik bi olaya şahid oldum daha dogrusu annemler dıım..damadın takı kurdeşasında bilezik varmış....yadırgadım yani bilezik kıza takılır oğlana takacaksan o degerde para tak dımı...kızı dışlamak gıbı bısı geldı bana...ne kazma ınsanlar var yahu...eger erkek tarafından bırı bızleık takacaksa ve o bılezgı bana deılde nısanlıma takarsa o kadına sınır olurum...
ben bugün iş çıkışı arkadş ile buluşcam çeyis bakacazzz...
jumboda 12 tane su bardagı 12 tane kadeh 1 su sürahisi varmış çok güselmiş ona bakcam güzelse alacam sonra ütü bakcam..tefal düşünüyodum ama sen dün philips 4640 dedin onada bakacam
kizlar az önce benimki aradi
anneannesinin evi yanmis dün gece...
kadincagiz icinde yapa yalnizmis... komsular farkedip itfayiye haber vermisler... ev cok kötü bir haldeymis..
elim ayagim birbirine dolandi...
titriyorum ...
Günaydınnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrr
dün akşam üzeri Kayseriye annemlere geldik. gece almanyadan düğün için gelen teyzemi uğurladık almanyaya. şimdi de kocişim uyuyor bende buraya geldim. buraları çok özledim. sizler naptınız ? kimler evlendi bu hafta içerisinde?
jumbo cok guzel amme pahalı yaeğer acele alcam seyler olmasa cay setını cok ıstemıstım
bakırkoydekıne baktım 400 kusurdu:1shok:
alamadım
hala bı cay setım yok
sonra bızm burda bı mağazada hısarındı sanrım 170 tl cok şık onu alcam
phılıps:lepi:
kızlar bu kütahya porselende tk tek alıp takım yapılabiliyor ya o bütün takımlarda mı öyle yoksa belli modellerde mi var takım oluşturma,bilgisi olan var mı bir de kendisi sitesinden mi seçilebiliyor?
fiyatını bilmiyom akşam sorcamm ama kız bana 200 gibi bişe dedi acaba sadece su bardakları yada sadece kadehlermi 200 sormalıyım...
benimde çay setim yok dahaa tepsi çaybardakları filan dimi jumboda yine görmüştüm çok pahalıydı ama çok güseldi ya
tesadüfe bakın bnm de bir çay setim yok
çok geçmiş olsun aimecim .Allahtan kendisine bişey olmamış.
hoşgeldin canım,nasıl annen daha iyidir inşallah...
kızlar bu kütahya porselende tk tek alıp takım yapılabiliyor ya o bütün takımlarda mı öyle yoksa belli modellerde mi var takım oluşturma,bilgisi olan var mı bir de kendisi sitesinden mi seçilebiliyor?
lahananın ekledıklerınde öle
dığer modellerde öle deıl 82 85 97 parca seklınde tam takım secılıyo cnm
ben aldım
sımdık bıdaha alcam hemde 82 parca 250 300 tl
ben cay setının fıyatını dedım cnm
12 altlık
12 kasık
tepsı skerlık caydanlık falandı
yok nan senınkı okadr tutmaz eğer tutarsa alcan mı:1shok:
kaydirigubbakcemile3
böcük eger 200 se su seti alırım diye düşünüyodum ..
ama ben fiyatlardan çok anlamam çeyis fiyatlarından..
200 pahalımı olurr su seti 12 su bardagı 12 kadeh için
lahananın ekledıklerınde öle
dığer modellerde öle deıl 82 85 97 parca seklınde tam takım secılıyo cnm
ben aldım
sımdık bıdaha alcam hemde 82 parca 250 300 tl
sağol böcüğüm ben diğer modellerde de sanmıstım benim 48 parca bir takımım var burcunun yemek takımının deseninden ona kayık kaselerden istiyordum kütahyada tek var falan diye okuyunca acaba onlarda da varmı demiştim yokmuş...neyse artık kütahyanın kenarı altın şeritli modeliyle kombine ederim kayık kaseleri...çok seviyorum o takımımı misafirlere de kullanabilirim...
çok teşekkür ederim canım. şükür annem iyi. inşallah zamanla daha da iyi olacak... buarada beni bi sen farkettin çok teşekkürler gülüm sağolasın kaydirigubbakcemile5
inallah canım alışır tabi zamanla,yok mu hiç foton eklesen bize :)
takvimde ki sözüm niye çıkmıyor benim yalmaz: yeni geline yapılır mı bu :umursamaz:
sana göre nasıl verebılır mısn okadr o onemlı olan
he suan benım oncelık urunlerım olmasa ve cok beğendımse bıde jumbo yanı normal derdım
ama suan bana pahalı geldı
m. sevdamm h geldın cnm valla yazcaktım bı yazamadım
takvımını duzelttın mı
evlılık nasıl gıdıyoo
ben fiyatlarından çok anlamam bana ark 200 diyince uygun geldi..
sonuçta taksitle alcam böcük para nerdeee :))
çıkışta kredi kartlarımın taksitlerini ödiycem zatennn
para kalmıyokii..
ama bugün çok şieyşler almak istiyom alıyım yarın resimlerini eklerim canımm
ben tencere çatal kasık takımı çay setini jumbodan almıştım kampnayadayken çay setim bedavayageldi gibi olmuştu. ama 6 takım tabi annem 12 ye tamamlayalım dedim bir çay bardağını 15 milyon dedi anacım:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?