Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Böcüküm çok tatlısın çok güzelsin İnşalah evliliğin de bir ömür böyle güleç geçer:)

gunaydın cnm tskler
zabah zabah o enerjıyı nerden buldunuzda kavga ettınız
alla alla
savasman sevışın dıolar ya duymazmısınız :mymeka:

h geldınız kızlar arşı mawro

elısaam aksam sıkıldıydım ekledım kızlara hevınde geldıydı
bıde aynı yerde askımlan vardı onu sılmışım maalesef

dün akşam düğüne gittik bi olaya şahid oldum daha dogrusu annemler dıım..damadın takı kurdeşasında bilezik varmış....yadırgadım yani bilezik kıza takılır oğlana takacaksan o degerde para tak dımı...kızı dışlamak gıbı bısı geldı bana...ne kazma ınsanlar var yahu...eger erkek tarafından bırı bızleık takacaksa ve o bılezgı bana deılde nısanlıma takarsa o kadına sınır olurum...

hangi düşünce ile böyle yaptı acaba geline karşı saygısızlıktır buklava:

gÜNAYDINNN arkadaşlarr :)))

mawroo o bilezigi takanın kesin gelinle bi davası vardır gıcıklıgına yapmıştır ama çok ayıp

:1shok: barı koluna gecrseymışkaydirigubbakcemile3
ne mal ınsanlar var yahu
bızım düğünde de kız tarafı bısey takmadı gelen gıden hep abıme altın para taktı
bılesıklerı harıc tabı
sonra annem gelene ısaret ettı gelıne devam edıldı
eşitlıık olması lazım sonucta aynı yere gıtcek takılar

Günaydınnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrr

dün akşam üzeri Kayseriye annemlere geldik. gece almanyadan düğün için gelen teyzemi uğurladık almanyaya. şimdi de kocişim uyuyor bende buraya geldim. buraları çok özledim. sizler naptınız ? kimler evlendi bu hafta içerisinde?

karı koca arasına gırılmez dedı bıde annem:roflol:

ayy param olsun ıstıyom alısverıs edım ıstıyom durmadan ceyıs alım ıstıyom
ykm
e. home
b köyde zuccacıyecılerde para harcamak ıstıyom ben yaa

ben bugün iş çıkışı arkadş ile buluşcam çeyis bakacazzz...
jumboda 12 tane su bardagı 12 tane kadeh 1 su sürahisi varmış çok güselmiş ona bakcam güzelse alacam sonra ütü bakcam..tefal düşünüyodum ama sen dün philips 4640 dedin onada bakacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…