Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Evet tatlım bu takvim 5 aylardan geriye saymaya başladı. Ama hala evlenecekmişim gibi gelmiyor bana kaydirigubbakcemile3 Tatlım benim, çok teşekkür ederim, allah hepimizin gönlüne göre versin inş. ŞenizŞeniz

kizlar ben cikiyorummmm.. malesef burdan ayirlmak cok zor geliyor size de alistim.. insallah net bulurum gelirim yaniniza

hepiniz allaha emanet oldun

İyi yolculuklar tatlım, sana yazdın ama görmedin sanırım. Tekrar herşey gönlünce olsun Şeniz

Güle güle git güle güle gel fmk'cim, Allah'a emanet ol, kendine dikkat et, kimseninde seni üzmesine asla izin verme. Simdiden ömürboyu mutluluklar canım arkadasım :a015:

Evet tatlım bu takvim 5 aylardan geriye saymaya başladı. Ama hala evlenecekmişim gibi gelmiyor bana kaydirigubbakcemile3 Tatlım benim, çok teşekkür ederim, allah hepimizin gönlüne göre versin inş. ŞenizŞeniz

hatta degisikti takvimin bunu yeni yaptın dimi opuyorumnanaktan
Amin balım insallah :Saruboceq:
Ayy herkes teker teker gidiyor, aman burayı boslamayın sakın gerci yapmazsınız biliyorum ama yinede, hem daha bizide ugurlayacaksınız dimi

Iyi geceler ceyiz güzelleri, Allah herseyi gönlünüze göre versin öpüldünüz Şeniz

[Ayy herkes teker teker gidiyor, aman burayı boslamayın sakın gerci yapmazsınız biliyorum ama yinede, hem daha bizide ugurlayacaksınız dimi [/B][/QUOTE]

ben herkesi göndercem bu gidişle.:gitme:

iyi geceler. bende bi duş alıp yatayım malum yarın iş varlmaz:
hava çok sıcak ve sıkıntılı.

Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
KK Pro ÜyePashmina

kimsecikler kalmamış kepenkelri kapatıorum bu akşam,

herkesin kalbine göre versin allahh,

sabah açan kim olcak bakalım buket evlendi burcu gitti ee fmk da yokk

o siteden bakın ne güzelmiş
bende beğendim değişik

huu ben açtım yine ama kapatırım merak etme

kizlar ben cikiyorummmm.. malesef burdan ayirlmak cok zor geliyor size de alistim.. insallah net bulurum gelirim yaniniza

hepiniz allaha emanet oldun
hadi sende allaha emanet old evlen bi gel bakalım

ay buna çok güldüm yaaa
hem bi kerem artık karar verdim canon a480
varmı birinde burda
son kararım artık alıom hemide 300 yetale

Arkadaşlar kaç gündür bu sayfaları okuyorum sayenizde pek çok bilgi edindim eminimki buraya takılmaya devam edicemm...

ooo bi giren çıkamıo benden sölemesi
hadi çok uykum geldi
kepengi indiriom

günaydın kızlar pashmina ben varım her sabah genelde açan güzel bir haftasonu geçirmeniz dileğiyle kepenkleri açıyorum

gunaydınn
zabahın körunde geldık işe ne mok yıyceksek off anam offf
bıde aksam foto ekledım onu sılmedım sanırım

dünki hatunun parmaklarındakı kıllar aklıma geldı
benım cekınmış parmaklarıma baktım hemen
ohh cok şükür onun kadar kıllı deılmış:roflol:

buda benn aksam ekledıydım
sıkıldım barı sbh bakanda baksın dedım

Son düzenleme:
Kızlar günaydın aniden çıkmak zorunda kaldım.Bugun güya trabzona gidecektik kocışımle kavga ettik gitmedim işy yerındeyim.Canım sıkkın bı geçmişi okuyayım hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…