selam kızlar
kizlar ben cikiyorummmm.. malesef burdan ayirlmak cok zor geliyor size de alistim.. insallah net bulurum gelirim yaniniza
hepiniz allaha emanet oldun
sulfat canım, bi kac ay öncesini hatırlıyorumda takviminde 3 ayları gösteriyordu simdiyse kaldı bir kac günün, zaman gercekten cok cabuk geciyor tabi ömürdende gidiyor..Allah gönlüne göre versin herseyi tatlım :Saruboceq:
kizlar ben cikiyorummmm.. malesef burdan ayirlmak cok zor geliyor size de alistim.. insallah net bulurum gelirim yaniniza
Evet tatlım bu takvim 5 aylardan geriye saymaya başladı. Ama hala evlenecekmişim gibi gelmiyor bana kaydirigubbakcemile3 Tatlım benim, çok teşekkür ederim, allah hepimizin gönlüne göre versin inş. ŞenizŞeniz
bende beğendim değişik
o siteden bakın ne güzelmiş
huu ben açtım yine ama kapatırım merak etmeKonuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
KK Pro ÜyePashmina
kimsecikler kalmamış kepenkelri kapatıorum bu akşam,
herkesin kalbine göre versin allahh,
sabah açan kim olcak bakalım buket evlendi burcu gitti ee fmk da yokk
hadi sende allaha emanet old evlen bi gel bakalımkizlar ben cikiyorummmm.. malesef burdan ayirlmak cok zor geliyor size de alistim.. insallah net bulurum gelirim yaniniza
ay buna çok güldüm yaaaburcu geldı bı damla yağmur yağmamıs hersey süpermış:lepi: takılarla borcları odemısler
hatta takıların bazıları kalmıs borcları yokmuskaydirigubbakcemile2
ben hala bekarım
pıtırcık bı foto mak alamadı
arşı saclarını kestrdı daha guzel olmuş daha koyu ve kocası geldızemuszemus yolculuktan
julıde gelınlığını ekledı süperdı kendıde guzeldı
ben hala bekarım merak etme sen
buket hıc gelmedı ama slmı geldı
hayatım gelıo ama bı turlu resım eklemıyo:umursamaz:
daha kım vardı la kaydirigubbakcemile3
Arkadaşlar kaç gündür bu sayfaları okuyorum sayenizde pek çok bilgi edindim eminimki buraya takılmaya devam edicemm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?