Canlarım ballarımm tatlılarımmmmmmmm ya ben geldim ama pazar günü geldim kimsecikler yok. Sizi nasıl özledim nasıl burnumda tütüyorsunuz anlatamam. Henüz internet alamadık. herşey çok güzel gidiyor herşey yolunda Rabbim herkeze bu mutluluğu tatırsın. Sizi çokkk seviyorum. Aranızda olmayı dört gözle bekliyorum...Gözüme burcumun o zarif ve çok güzel resmini gördüm maşallah balımaaaaa... Herşey gönlünce olur inşallah. Hoşçakalın yine geleceğimm...
teşekkür ederim kızlar...
diğer yorumları sonra okurum şimdilik kapatıyorum resmi kaldırmıyorum. hepinizi kocaman öpüyorum....
Canlarım ballarımm tatlılarımmmmmmmm ya ben geldim ama pazar günü geldim kimsecikler yok. Sizi nasıl özledim nasıl burnumda tütüyorsunuz anlatamam. Henüz internet alamadık. herşey çok güzel gidiyor herşey yolunda Rabbim herkeze bu mutluluğu tatırsın. Sizi çokkk seviyorum. Aranızda olmayı dört gözle bekliyorum...Gözüme burcumun o zarif ve çok güzel resmini gördüm maşallah balımaaaaa... Herşey gönlünce olur inşallah. Hoşçakalın yine geleceğimm...
Biz de bugün damatlığı aldık hihoyyyt Ne güzel yaa damatlık hemen alınıyor ben 6 ay gelinlik aradım :roflol: Ama aşkıma çok yakıştı yaaa, öğretmen olduğu için h.içi hep takım elbiseli ama damatlıkla bambaşka oldu :asigim::asigim::asigim:
Dün evimizin aydınlatmalarını da hallettik, tüm avizelerimizi aldık. Geriye evle ilgili eksik halılar kaldı. Yarın da halı alcaz inş.
Bu arada hala davetiyemiz yok, çok geç kaldık ama onu da yarın bastırcaz. Çünkü kına gecesi için mekanı daha dün netleştirebildik. Allahtan tüm çevremiz uzun süredir düğün tarihini ezberledi artık kaydirigubbakcemile3
sulfat canim ne güzel herseyin ardi ardina haloluyor...
Evet tatlım, bazı şeyler biraz geç kaldı ama yetişemiyoruz artık. Biz aileleri karıştırtmadık hiçbirşeye. Herşeyi ikimiz beğenip alıyoruz. Böyle olunca da daha çok koşup daha çok yorulduk ama olsun içimize sindiği gibi yapıyoruz. Darısı senin başına inş. hayırlısıyla :Saruboceq:
Cümleten hayırlı kandiller olsun inş., Rabbim dualarımızı kabul etsin, sağlık huzur ve bereket versin inş.:Saruboceq:
kızlar odamızda internet varrrrr artık.. koccacıkım odaya bağlattıııı
ama yarın giremem çünkü Girneye gidicez. burası çok ilginç. insanları ilginç....
yarında br bayramları varmış onuda görücez. Kıbrıs mutfağını tadıcaz...
inşallah güzel geçer... iyic dinlendik şimdi gezme zamanıı...:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?