he orasıda var demı
neyse ben kullanırım sana derım cnm
buharlı dedıklerın kazanlı olan demı cok yer kaplıo onlarda ya:1ninca:gercı sen bılırsın ama
ayy ben gezmeyı özledım bugun evdeyım yamaç var ınş gıderız dıycem ama abım uyusluk edıp gelmemezlık etmesse
benımkı yalnız gtmemı ıstemıyo:mymeka:kendı calısıyo benı kıskanıo:gitme:
YKM ENGLISH HOME KOÇTAŞ gıbı yerlere gtmek ıstıymm yaa
ahh ahh parasızlığı gözu cıksın
evet o da var böcük aman neyse kısmet şu nişan geçsin de elimize gelen paraları değerlendiririm elbet şimdilik beklemedeyimkaydirigubbakcemile
nışan ne zmn cnm nerde olcak ne gıyceksın bellı mı
bızımkısı kasımda daha var
evde olcak cok masrafsız olcak ınş ve sade bısey olck
gelen takılarla eksıklerı alcam
sonrada nıkah olcak ınş
nişanı evde yapacağız altımızda dernek var ayarlarsak orayı da kullanmak istiyoruz.
Ne giyeceğim meçhul daha birşey beğenemedim bi tane beğenmiştim eşşoğllular 450 dedi.
Nişan bayramdan soraki haftasonunda olacak inşallah.
Biz şimdiden alışveriş yapcaz çünkü benim stajım ramazan derken vakit kalmıyor zaten.
Bizde takılarla eksikleri kapatırız herhalde:lepi:
ruya hayrlısıyla gıtsınn ınşş
yelız abımle yasıyorum
çeyizim bugün toplandı....antalya ya gidiyor...herkesin kandili mübarek olsun...
KIzlar şu anda balayındayız....
ben burda bile internet bulup sizlerle birlikteyim... :lepi:Lakin kimse yok:roflol:
Bu konuda emeği geçen, gidip internet bağlantısını yaptıran kocama sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum :asigim:
Müthiş havadisleri kaçırdınız ama sizin için bir kare iyice çatlayıp patlayın diye foto ekliyorum sırnaşık şey hedefim merakınızı dindirmek değil dahada alevlendirmek delikafadulden
daha sonra yorumlarınızı okuycam kızlar.... opuyorumnanaktan
öpüyorum hepinizi şimdi kızgın kumlardan serin sulara yapıcam :sm_cool:
300 tl
500 tl
240 tl
180 tl
200 tl
Canlarım ballarımm tatlılarımmmmmmmm ya ben geldim ama pazar günü geldim kimsecikler yok. Sizi nasıl özledim nasıl burnumda tütüyorsunuz anlatamam. Henüz internet alamadık. herşey çok güzel gidiyor herşey yolunda Rabbim herkeze bu mutluluğu tatırsın. Sizi çokkk seviyorum. Aranızda olmayı dört gözle bekliyorum...Gözüme burcumun o zarif ve çok güzel resmini gördüm maşallah balımaaaaa... Herşey gönlünce olur inşallah. Hoşçakalın yine geleceğimm...
aıme h geldın saol cnm
canınız cekmesın ama pasta yıyomm:jeyyar: merak etmen yerınızede yerımm
mınıkcım hele o gun bı gelsın görerek alırsın ınsan ceyıse bısey alınca durmadan alası gelıyo
kendımı cok merak edıyom acep evlenınce napcam
dun dayımın damatının ceyıs mağazası var bızm sokakta ablam evıne perde yaptrdı
gırdım katalogtan ne gosterırsen yapıyo adam
neyse bı nevresım gördummm allahımm asık oldum sbh 7de uyandım yemınle 2 saat nevresımı dusundum
60 tl dıkıo ama süper ıkı cest kumas kullanıp yapıyo
ve harıkadıom aman nolcak 60 tl alım bıde tek kısılık alım
seytana uymayım dıom offff bana neden böle oluyo yaa:bbo:
çeyizim bugün toplandı....antalya ya gidiyor...herkesin kandili mübarek olsun...
Canlarım ballarımm tatlılarımmmmmmmm ya ben geldim ama pazar günü geldim kimsecikler yok. Sizi nasıl özledim nasıl burnumda tütüyorsunuz anlatamam. Henüz internet alamadık. herşey çok güzel gidiyor herşey yolunda Rabbim herkeze bu mutluluğu tatırsın. Sizi çokkk seviyorum. Aranızda olmayı dört gözle bekliyorum...Gözüme burcumun o zarif ve çok güzel resmini gördüm maşallah balımaaaaa... Herşey gönlünce olur inşallah. Hoşçakalın yine geleceğimm...
allah mesut etsin güzel olmuşsunnKIzlar şu anda balayındayız....
ben burda bile internet bulup sizlerle birlikteyim... :lepi:Lakin kimse yok:roflol:
Bu konuda emeği geçen, gidip internet bağlantısını yaptıran kocama sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum :asigim:
Müthiş havadisleri kaçırdınız ama sizin için bir kare iyice çatlayıp patlayın diye foto ekliyorum sırnaşık şey hedefim merakınızı dindirmek değil dahada alevlendirmek delikafadulden
daha sonra yorumlarınızı okuycam kızlar.... opuyorumnanaktan
öpüyorum hepinizi şimdi kızgın kumlardan serin sulara yapıcam :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?