Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

evt kazanlı olanlar canım anneme yengem hediye etti çok güzeller
ama dediğin gibi çok yer kaplıyo o günler gelsinde tavsiyelerine bakarak karar vercem bende
ben bayılıyorum öle yerleri gezmeye özellikle koçtaş ikea gibi yerleri

aıme h geldın saol cnm
canınız cekmesın ama pasta yıyomm:jeyyar: merak etmen yerınızede yerımm

mınıkcım hele o gun bı gelsın görerek alırsın ınsan ceyıse bısey alınca durmadan alası gelıyo
kendımı cok merak edıyom acep evlenınce napcam
dun dayımın damatının ceyıs mağazası var bızm sokakta ablam evıne perde yaptrdı
gırdım katalogtan ne gosterırsen yapıyo adam
neyse bı nevresım gördummm allahımm asık oldum sbh 7de uyandım yemınle 2 saat nevresımı dusundum
60 tl dıkıo ama süper ıkı cest kumas kullanıp yapıyo
ve harıkadıom aman nolcak 60 tl alım bıde tek kısılık alım
seytana uymayım dıom offff bana neden böle oluyo yaa:bbo
:

Dua kulun Allah'a derdini bildirmesi değil,derdin dermanın ancak Allah olduğunu bilmesidir.Rabbim dualarınızı makbul,kandilinizi mübarek kılsın...
KIZLAR HEPıNıZıN KANDıLı MÜBAREK OLSUN....

evet o da var böcük aman neyse kısmet şu nişan geçsin de elimize gelen paraları değerlendiririm elbet şimdilik beklemedeyimkaydirigubbakcemile

nışan ne zmn cnm nerde olcak ne gıyceksın bellı mı
bızımkısı kasımda daha var
evde olcak cok masrafsız olcak ınş ve sade bısey olck
gelen takılarla eksıklerı alcam
sonrada nıkah olcak ınş

ayy bıde ladybırd nışanlığını alms dun reyhan ablama gıttımm
hanı demıstımya alla alla almamış meğersem nışanlığın cok benzerını kadın hemen yapıp vfıtrınıne koymus bende 2.kat olduğu ıcın anlamadım
reyhan abla aldılar dedı
mutlulukla gıysın ınş

yelız tskle
r

nişanı evde yapacağız altımızda dernek var ayarlarsak orayı da kullanmak istiyoruz.
Ne giyeceğim meçhul daha birşey beğenemedim bi tane beğenmiştim eşşoğllular 450 dedi.
Nişan bayramdan soraki haftasonunda olacak inşallah.
Biz şimdiden alışveriş yapcaz çünkü benim stajım ramazan derken vakit kalmıyor zaten.
Bizde takılarla eksikleri kapatırız herhalde:lepi:

eğer kabarık bıseyse 450 tl normal yok sade ise çüşşşş:1shok:
eylul gıbı yanı öle mı olıyy
hayrlısı olsun bzden once oluyo
bılıyon havalar cok sıcak ve yaz gec geldı bızm memlekete hasat zamanıda gec gelıyo buna bağlı olarak aılemn gelmesı ekımı bulcak o yuzden
zaten ancak toparlanırız bende eksıklerımı alırım
bohcada sadece ıkımıze olcak cok para lazım deıl herhalde 750 tl falan damat bohcası olur
altınları bozdurmam nakıtle bısıler alırım

Hayırlı kandiller ceyiz güzelleri opuyorumnanaktan

Burcum masallah ikinizede harika görünüyorsunuz gercekten, buram buram ask kokuyor resminiz, bayıldım tek kelimeyle harika olmus. Seni ve diger resimleri bekliyoruz balım Şeniz

Böcügüm askım sefkilim güle güle kullan canım hayırlı olsun hepside cok güzel ama yemek takımına ayrı bayıldım :asigim:

lepi kuzum heycan ne durumda? Hersey gönlüne göre olur insallah canım :1hug:

böcül alıklarını güle güle kullan

burcu yunanlı prensesler gibi olmuşsun

Canlarım ballarımm tatlılarımmmmmmmm ya ben geldim ama pazar günü geldim kimsecikler yok. Sizi nasıl özledim nasıl burnumda tütüyorsunuz anlatamam. Henüz internet alamadık. herşey çok güzel gidiyor herşey yolunda Rabbim herkeze bu mutluluğu tatırsın. Sizi çokkk seviyorum. Aranızda olmayı dört gözle bekliyorum...Gözüme burcumun o zarif ve çok güzel resmini gördüm maşallah balımaaaaa... Herşey gönlünce olur inşallah. Hoşçakalın yine geleceğimm...

vayy vayyyy burcum harikasınız yaa ortamda pek güzell
,
allah nazarlardan saklasın sizi

300 tl

500 tl

240 tl

180 tl

200 tl

böcük şu katı meyve sıkacağını nerden alıcan bende düşünüyorumda iyi fiyat vermişler

Anamm esracım hoşgeldin can9ım

şimdilik alma artık canım evlenince beğenirsen çok var die alamazsın sonra
bende çok fazla beğendim ama almıyorum tutuyorum kendimi anneme kalsa başlayalım artık diyo

çeyizim bugün toplandı....antalya ya gidiyor...herkesin kandili mübarek olsun...

hayırlısıyla gitsin inş.

sen beni bilmezsin ama ben seni çok duydum kızlarda gelde tanışalım artık a.s.

aime istenirse şarjlıda kullanılabiliomuş sanırım

allah mesut etsin güzel olmuşsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…