Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Canım ev türkiyede de açıyorlalr yazları geldıklerı zaman dıye.Almanyaya göturmıycek.Kızın ailesi yatak oda ve buzdolabı alacak.bende işte o aradan ıstıfade edip çamaşır makına alsam mı yada fırın çünkü şu an altına o kadar verecek durumumuz yokAma utanıyorum nasıl deycem

böcükanladım canım ama biliyorsun sanırım kütahya ve güralın bile bazı modelleri elde yıkanıyor yani bunlar kalitesizmii....
ben tembel avratım:1closedeyes: elımde yıkayamam
evlenınce daha onemlı ıslerımız var vakıt nakıt :jeyyar:dıe her aldığım ürünü soruyom
mak yıkanmaz derlerse almıyom
ama bak su bardağı cay bardağınıda makına zamanla cızıyo
onuda halletme yolu jel deterjan kullanmak sanırım

:roflol:

yırta kızz biyerlerini
canım benim çok teşekkür ederim yardımların için
hisar yada korkmaz alcam
verdim kakarımı

kaydirigubbakcemile5

ya kızlar akşama irmik helvası yapacam doğru düzgün bi tarifini bulamadım yok altını kısın yok içine şekeri atıp kapatın fıstığını önce koy sonra koy biri birinr uymuyor bana adam akıllı bi tarif verecek var mı deneyen var mı öncelikle ??

evine bak canım ne eksiği var al çaktırmadan sorr

eşya alma altınıda abartma
1000 veya 1500 ne altını bu bacım
gıt bı bılesık al 300tlden baslıyo az dersen 500 tllık al
bence esya alma bıde baktın ılerde makınaya bısey oldu bozuldu arkandan küpür etmesınler
kalıtelı makına zaten 1500tlden baslıyo sen benı dınle altın al
ıhtıyacları olursa bozdururlarkaydirigubbakcemile5

psoriasiscanım sen geline sor o daha iyi bilir evinin eksiğini kaynana ne bilsin onların evini yerimseniben

hayatımcım yaa döktürmüşsün ama bi kerecik şu yüzünüde görseydik sora kaldırırdın olmamı
böle bişi anlayamıoz bea
nie bizi üzüon böle
hee nie (((

hee bu daha mantıklı :uhm:

kısçeler annemin yıllardır kullandığımız jumbo tencereleri ve kaşıkları taş gibii

tabi ben çeyizime o kadar parayı basıp alamadımm

tencereler emsan çatal kaşık da hisar aldımm hiç elim gitmedi karacaya falann

hisarın gerçekten modelleri süperrr

bencede beyaz eşya çok daha pahalı :umursamaz:
böcüğün dediği gibi düşük gramlı bi bilezik al nolcak sanki...

bence altın al altın daha ucuz 500 yada 600 tl ye çok güzel bilezikler var
malinayı adisini almış şöyle böyle derler falann

sinaycım hiiç irmik helvası denemedim ama ben tarifler için portakal ağacı na bakıyorum genelde tutuyor tarifler..Bide orada ara istersen.

Haklısınız kızlar 500 altıyuz olsa ayıp olmaz mı.Dayım bana 1 mılyarlık almıştı bılezık.Makınayı en azından tanıdık yerden taksıtlı alırdım.Kıza seçtirirdim. ne edıyım dayımın durumu çok ıyı fazla aldı bende o kadar yuksek bu krızde alamam en ıyısı 600 luk felan alıyım

benımde yemek takımım catal bıcak takımım we tencerem karaca bakalım sansımıza nasıl çıkcak

500 yada 600lük ayıp olmakmıı????
nevar bunda canım antalyada (çok çok zengin kesim den bahsetmiyorum)
bizde 600tl lik bileziği hiç kimse ayıplamaz hatta beğenirr

300 e falan takıyor genelde çoğu kişi bileziği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…