ben tembel avratım:1closedeyes: elımde yıkayamamböcükanladım canım ama biliyorsun sanırım kütahya ve güralın bile bazı modelleri elde yıkanıyor yani bunlar kalitesizmii....
:roflol:
yırta kızz biyerlerini
canım benim çok teşekkür ederim yardımların için
hisar yada korkmaz alcam
verdim kakarımı
bence kalitesizlikden değilde makina çiziyor
Canım ev türkiyede de açıyorlalr yazları geldıklerı zaman dıye.Almanyaya göturmıycek.Kızın ailesi yatak oda ve buzdolabı alacak.bende işte o aradan ıstıfade edip çamaşır makına alsam mı yada fırın çünkü şu an altına o kadar verecek durumumuz yokAma utanıyorum nasıl deycem
Canım ev türkiyede de açıyorlalr yazları geldıklerı zaman dıye.Almanyaya göturmıycek.Kızın ailesi yatak oda ve buzdolabı alacak.bende işte o aradan ıstıfade edip çamaşır makına alsam mı yada fırın çünkü şu an altına o kadar verecek durumumuz yokAma utanıyorum nasıl deycem
eşya alma altınıda abartma
1000 veya 1500 ne altını bu bacım
gıt bı bılesık al 300tlden baslıyo az dersen 500 tllık al
bence esya alma bıde baktın ılerde makınaya bısey oldu bozuldu arkandan küpür etmesınler
kalıtelı makına zaten 1500tlden baslıyo sen benı dınle altın al
ıhtıyacları olursa bozdururlarkaydirigubbakcemile5
makinanın çizmesinden değilde kenarlardaki yaldızların varakların çıkmasından dolayı canım.
pashminacım bide eskiden herşey daha kaliteliymiş
şimdi öle diil ki
Haklısınız kızlar 500 altıyuz olsa ayıp olmaz mı.Dayım bana 1 mılyarlık almıştı bılezık.Makınayı en azından tanıdık yerden taksıtlı alırdım.Kıza seçtirirdim.ne edıyım dayımın durumu çok ıyı fazla aldı bende o kadar yuksek bu krızde alamam en ıyısı 600 luk felan alıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?