iyi Akşamlar şekerciiim hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın bakalım?
ya arkadaşlar çeyiz için aldınığınız nevresim takımlarınızı bornozlarınızı havlularınızı yıkayıpmı kaldırıyorsunuz yoksa evlenmeden öncemi yıkamayı düşünüyorsunuz ???
ya arkadaşlar çeyiz için aldınığınız nevresim takımlarınızı bornozlarınızı havlularınızı yıkayıpmı kaldırıyorsunuz yoksa evlenmeden öncemi yıkamayı düşünüyorsunuz ???
anaaaaam işin var desenee şakkıdı
sana bağlı bir de eşin olacak kişiye.
Mesela bana kalsa yıkamadan kullanırım ama benimki onları yıkamadan serersen o yatağa girmem diyorkafamçokkarıştı
Annesinden titizlik bulaşmış adama yapcak bişey yok yeni tekstil kokusunu hemen alıokafamçokkarıştı
biz gelin evine götürmeden baba evinde yıkıycaz gelin evinde ütüleyi kaldırcaz
şimdi pakette duruyoo hepsiii
anaaaaam işin var desenee şakkıdı
ı aksamlar kızlarr
lepıcım ben kendı evımde yıkayıp accam kullandığım kadarını acarımm ve makınamı denemış olurum
bıdaha bıdaha kım uğrascak
hele bi gelsin de o günler yıkaması kalsın be lepim kaydirigubbakcemile3evet haklısın o konuda canım.
Bizde gelin evine yerleştirmeye çok kişi gelir o ara nasıl yıkanırki hiç bilmiyorum:S
neyse nasip olurda o günler gelirse düşüncem artık :))
ahhh ahhh o günler bii gelseeeeee keşkee nasip etse yüce allahımda o günleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?