Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ya arkadaşlar çeyiz için aldınığınız nevresim takımlarınızı bornozlarınızı havlularınızı yıkayıpmı kaldırıyorsunuz yoksa evlenmeden öncemi yıkamayı düşünüyorsunuz ???

nevresim takımları ve bornozlar zaten ambalajında oluyor bence yıkamaya gerek yok..:umursamaz:
ama yılllar önce alınmış ve herhangi bi tozlanma sararma filan oldu ise yıkayıp ütüle tabiki

yok tatlım yıkamaya gerek yok ambalajlı oluyolar zaten onları çıkarda yıkada ooo.. temizler zaten öylece duruyo benimkiler çeyizde

sana bağlı bir de eşin olacak kişiye.
Mesela bana kalsa yıkamadan kullanırım ama benimki onları yıkamadan serersen o yatağa girmem diyorkafamçokkarıştı
Annesinden titizlik bulaşmış adama yapcak bişey yok yeni tekstil kokusunu hemen alıokafamçokkarıştı

biz gelin evine götürmeden baba evinde yıkıycaz gelin evinde ütüleyi kaldırcaz

şimdi pakette duruyoo hepsiii

Peki ben de bir soru sorayım kızlar müsadenizle:))

Bu tabak çanaklar kutulu bardaklar ne olacak onları napacaksınız yıkayp mı götüreceksiniz yoksa götürdükten sonra mı yıkayacaksınız

anaaaaam işin var desenee şakkıdı

biz gelin evine götürmeden baba evinde yıkıycaz gelin evinde ütüleyi kaldırcaz

şimdi pakette duruyoo hepsiii

bende öyle düşünüyorum şuanda hepsi paketindeler açıp yıkayamam ancak evim dizildiğinde işte kirlide değiller sonuçta ama bazen koku oluyoya o açıdan yıkanmasıda iyi tabi.. kendi evimde yıkamam ama ev dizilince yerleşince falan ancak

ı aksamlar kızlarr

lepıcım ben kendı evımde yıkayıp accam kullandığım kadarını acarımm ve makınamı denemış olurum
bıdaha bıdaha kım uğrascak

evet haklısın o konuda canım.
Bizde gelin evine yerleştirmeye çok kişi gelir o ara nasıl yıkanırki hiç bilmiyorum:S
neyse nasip olurda o günler gelirse düşüncem artık :))

anaaaaam işin var desenee şakkıdı

bana bilem laf ediyor tekstil kokuyormuşum dye.
Alınan şey ne olursa olsun yıkanmalıymış onlar makinadan çıkıyormuş bir sürü kişi elliyormuş onlarla rahat edilmezmiş pismiş:umursamaz:
HAd kendi giyeceklerimi geçtim de hayatta nevresim konusunda kandırmam onu benzetmek gibi olmasın köpek kadar ii koku alıyorsırnaşık şey[/B]

ı aksamlar kızlarr

lepıcım ben kendı evımde yıkayıp accam kullandığım kadarını acarımm ve makınamı denemış olurum
bıdaha bıdaha kım uğrascak

hoşgeldin yerimseniben
evet haklısın o konuda canım.
Bizde gelin evine yerleştirmeye çok kişi gelir o ara nasıl yıkanırki hiç bilmiyorum:S
neyse nasip olurda o günler gelirse düşüncem artık :))
hele bi gelsin de o günler yıkaması kalsın be lepim kaydirigubbakcemile3
ahhh ahhh o günler bii gelseeeeee keşkee nasip etse yüce allahımda o günleri

pashmina kuzum senin düğün tarihin belli diilmiydi :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…