Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

offff sıkıntı bastı gene yaaaaaaaaa burcu balayında ne güzel bende balayına çıkmak istiyorumm :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

pasminam bal gibi gerçekten balayıııı:)
kocişim bana prenses gibi davranıyor ikide bir öpüp kokluyorr..:))
elissam dur mamaişimi yiyim balayı fotosu ekliyim bir iki tane....

evlende öle çık sen kaydirigubbakcemile3

evlensemde çıksam :jeyyar::jeyyar: ne güzel ya adı üstünde BAL AYI

pasminam bal gibi gerçekten balayıııı:)
kocişim bana prenses gibi davranıyor ikide bir öpüp kokluyorr..:))
elissam dur mamaişimi yiyim balayı fotosu ekliyim bir iki tane....

:)) haberin lsun resimlerine bende bakıyorum çok hoşsunuz yaaa..balayınızı nerde geçiriyosunuz canım ordada rahat durmuyorsunuzdur iki maceraperest

oyy oyyy başbaşa akşam yemeği hee süper:lepi:
cnmm bi kaç tane daha eklesene foto opuyorumnanaktan

canım takip etmeye devam et beni :lepi: çok süper fotolarla geri dönücem :sm_cool:
şimdi bir resm geliypor

Burcuuu çok güzel görünüyo manzara :)

kıbrıstaydınız dimi? ben çok merak ediyorum orayı, denizi sıcak severim de aşkım gitmiş oraya oda ayvalığa gidiyo normalde çok sıcak deniz girdiğini anlamıyosun diyoda bakalım inş götürür beni bigün

ayrıcanaaa mutlu olmana çok sevindim, sen zaten prensessin düğün resminizde harikaydı neyse hadi boşver sen bizi balayının tadını çıkar a.s.

bu arada kızlar yaa pamuk saten nevresim tavsiye ediyosunuz ya, taçın sitesinde bakıyorum şimdi saten de lüks diye yazıyo onlarmı oluyo?

burcucum merhabaa hoşgeldin maşallah size :asigim: ama denize bayıldım ben yaaa süper ötesi insanının cıkası gelmez. magosadamıydınız oranın denizi öyleydi.

evet kaldığımız yer mükemmel. türkiyede bir sürü yer gezdim hem akdeniz kıyısında hemde egede ama böyle bir deniz görmedim kızlar... mükemmel....

evet canım saten de lux yazar pamuk satenlerde.yalnız saten yazanlardan alma çünkü kayıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…