Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bu en son eklediğim resimde 20 temmuz 1974 yılında türklerin kıbrıs çıkartmasında ilk ayak bastıkları yer. şimdi oraya anıt dikmişler. ve şehitlik vardı onları falan gezdik. bir asker oldukça duygusal anlatıyor orda görevlendirmişler. tüylerimiz diken diken oldu. destansı şekilde dinleyince... ve kıbrısın kurtuluş törenlerine katılıp türk yıldızlarının gökte yaptığı gösteriyi izledik tek kelimeyle mükemmeldi...

abba nın ceyıslerı serılmış bana resımlerı yolluyo buraya koycam ınş patrn gelmez yoksa aksamı beklersnız

çok hızlısın bu arada hangi arada koydun buraya :))
:roflol:

ayy resımlerı faceden alıyom
bu arada facede bıze aıt klıp var abba onu ızlıyo suan ohhhh yandan
canım Allah agız tadınızı hiç bi zaman bozmasın
yok benım deıl onlar ABBA arkadasımızın daha var eklıycem
ceyıs sermışte

evetttt çokk guzeeeell gercektennn kımsenın umrunda olmaması bu durumun benım ceyızlerımden kımene değilmiii... :umursamaz:
bitanem sen benım ceyızlere ayrı bi topik aç isteyen merak eden gelıp bakar..
burda sayfa kalabalıgı yapmasın hem ben arkadaslarıma buranın lınkını atana kadar bana ait bi topıkın lınkını atmayı tercih ederim :1closedeyes: :1closedeyes:

canımm abba dantellerin çok hoş görünüyor yaa kızın çeyizinde olmazsa olmazlardan bende tercih etmiyodum pek ama annem isin vermedi koydu hep darısı güzel yuvanda bu güzel çeyizlerini görmeye güzelim resimlerini merakla bekliceezzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ayy bende dantelin d si yok kızlarrr, bide kayınvalide bişey dersse bilemem nolur

amaaan merak etme annen koyar sen almasanda dantelinde kullanıldığı yerler oluyor galiba bende tercih etmiyorumda alıyolaer yinede.. kayınvalidene ne hıh klava:klava:klava:klava:klava:klava:

gazwoman apla benım en gzel yerım nere bılın mı sen
dötüm:roflol:

hahahahahh

:roflol: :roflol: :roflol:

:roflol: :roflol::roflol:

bu kız zengin koce bulcek hee dimedi dimeen

siz biliimisiniz topuklu giyenler zengin buluomuş bu bi araştırma sonucuymuş bende hiç topuklu giymem diorumki benim zengin bulmam imkansızmış :roflol::roflol::roflol:

ben o yüzden mi zengin bulamadım acep CADIARZU

teşekkürler canım bakalım iyice araştırayım
jumbo pahalı biraz paslanma yaptı demişsin şaşırdım doğrusu
bu markaların hiç birine güven olmuyor yaa

markası ne olursa olsun makinada yıkadığın sürece hepsinin bıçakları paslanıyo ( jumbo hisar ve aksu da denendi )

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz???

burcu fotograflar cok güzel

ah ahhhh
bende denize girmek istiyorumm
bende deniz manzarasi istiyorumm benim günahim ne ???
:-((((((((((((((((((

pashmina bendede dantel yok ))) cok fazla olucaginida sanmiyorum pek aram yok dantelle...

yok ervacım annemdede yok koyamıycaz danetel mantel ayıp mı bilmem ama yok gerçekten bizdee,,

aynen benimde aimee

kizlar sohbetinizi bölmek istemiyorum ama meragimdanda duramiyorum...
yeri burasimi onuda bilmiyorum ama baska nerde sorsam bilemedim simdiden kusura bakmayin emi

arada bir dügün tv´yi izliyorum ve gözüme bir ayrinti carpiyor
biraz önce tekrar gördüm bu sefer sormadan duramayacagim...

burada yurt disinda damatlar sirtlarina kirmizi bir örtü asiyorlar... internetden resminide buldum

ve genelde o örtü türk bayrakli oluyor söyle

böyle parlak parlak

bazende bu örtü yesil oluyor...

bunu türkiyede hic görmedim... aranizda gören ve anlamini bilen var mi????

Son düzenleme:
aime şimdi hatırladım jülidenin eşinin fotolarında gördüm kına gecesinde takmış

ona soralım bi anlamı varmıymış

geldiğim gibi gidiyorum geçmişi okumktan gözlerim kanlandııı

sırnaşık şey AY ÇOK GÜLDÜM YAAAAA sırnaşık şey:roflol: ne çenesi düşüğüz he bende akşam bırakıyorum öğleye doğru bi geliyorum nerdeyse 20 sayfayı geçiyo sohbet hee

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz???
iyi Akşamlar şekerciiim hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın bakalım?

markası ne olursa olsun makinada yıkadığın sürece hepsinin bıçakları paslanıyo ( jumbo hisar ve aksu da denendi )

evet yaa bende aldım hisardan bakalım kullanınca nolcak artık ama bıçakta zaten hiç garanti yokki

Pashmina; yok ervacım annemdede yok koyamıycaz danetel mantel ayıp mı bilmem ama yok gerçekten bizdee,,

canım yok ayıp falan yaa eskide kaldı öyle şeyler yoksa yoktur canım ne varsa onu kullanırsın hoşuna ne gidiyosa he bide dantelim varda benim nolcak kullancağımı sanmıyorum ama işte bakalım artıııkşakkıdışakkıdı

ayy bende dantelin d si yok kızlarrr, bide kayınvalide bişey dersse bilemem nolur
amann parayla satılıo alırsın

pıtır sen benım dedığımı almadın o makına sana gelmıycek:roflol:

bugun aklım fıkrım popoda mı tube de ben öle fena bı ınsan mıyım

böcük gelip seni boğazlamak istiom
ya ne kadar şom ağızlısın yaa
alamadımmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

sinir oldum yaa
dün aldım
adam kargoya veririm dün için dedi
nese bugün iki mail attım cvp gelmedi
eve geldim mail gelmiş
beyefendi 100 lira eksik yazmışmış
istersem siparişi iptal edebilirmiş
istersem 80 lira fark koyarak alabilirmişim
almadım
370e hbden alcam
tabi önce minik abisine bi sorcak
öfff yaaa çok moralim bozuldu yaamafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

aime şimdi hatırladım jülidenin eşinin fotolarında gördüm kına gecesinde takmış

ona soralım bi anlamı varmıymış

kina gecesinde takanlarda var haklisin...
ama dügünde ne alaka ben anlamadim...

ay canim benim üzüldüm simdi...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…