- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
günaydın kızlarrr
bindallı baktım akşam
geçtiğimiz hafta sonu kiralayan gelinler daha getirmemişler gıcık oldum yaa neden zamanında getirmiyorsunuz ki
haftaya tekrar gidicem şimdi offf inşallah bulurum
vee son 13 gün :lepi:
hazır evdeyken annemde yokken yatak odasınını köşesinindeki ceyizlerimi actım şimdi eklicem kızlar
offfff hangi gelinlikçide dikiliyordu canım nası olur yaaklava:
kaporanı isteyip çıksaydın bence çünkü artık orda dikildiği için içine sinmeyecek. Al paranı hazır gelinliklerden beğen eminim bir tanesini beğenirsin, hemen bedeninie göre ayarlarlar 2 günde teslime derler. Balayını ne zaman ayarlayabilirseniz o zman çıkın canım iznininz kaç gün bilmiyorum ama.
ne orjinalmıiş hepsi çok güzel maşallahbaberko
baharcım hepsı bırbırınden guselller
Baberko; hepsi çok şeker huzurla mutlulukla kullano havludan bende de var ama cırtlı değil süper fikirmiş zemuszemus
baharcım
ay o kahverengili askılı bişe wardı sanırım saten takımdı
bayıldım ben ona güle güle kullan inş
hehe çatlak gizli gizli işler çevirme basılırsan görürsün:)
ışıl kız bugün nerdesin bakim örendinmi 13 neresi?
woowww bahar çok güzeller hepsi
hele havluna bayıldım
Allah huzurlu günlerde kulllanmayı nasip etsin inşalla
baberkooo ne güzeller öle:)
bahr güzel günlerde kullan...hepsi çok güzel
baberko cok guzeller bacım havlu cok şekermış
orda bı sbahlık gordum sankı saten
cok guzel bı desenı var
hepsını ı gunlerde kullan cnm
yaa onları kolılesen olmaz mı
günaydın kıslarr baberko düğün nezaman çeyislerini sermişsinn... :))
güle güle kullan hepisinii
inşallah bulursun ışılcım sen kiralayacakmısın bindallıyı?
:)
neden yer arayım canım ya bana gelinliğimi dikmek zorundalar, hergun gideceğim her aşamasını goreceğim tamam dediler kabul ettiler hergun gelinlikciye gideceğim yani senin anlayacagın ve her asamasını gorecegım. elleri mahkum yoksa tazminat davası acıcam cunku cok sınırlıyım o gelinliğin parasının 5 katını alırım onlardan dava acarsam maddı ve manevi tazminat alabilirim tuketici haklarında acabilecegim dava da ayrı tabiki! hele gelinliğimi bi tamamlayıp versinler bana ben onları internette ve her yerde nasıl afişe ediyorum gorsunler, satış magazalarına gıdıp musterilerin onunde nasıl anlatıyorum olanları
balayını aslında cok problem etmiyordum ama uzerine bide gelinlik olayı olunca cok moralım bozuldu is yerinde aglamamak için zor duruyorum, annemlerinde morali bozuldu cok, onları da sakinlestirip teselli ettim
baberko çoook cici hepside. anneciğinin odasını doldurmuşsun.
havlun ve saten takımına ayrıca bayıldım, çok hoş. güle güle kullan cnaım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?