Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

aldıklarını ekleyemedıklerını gule gulle kullan cnm benım az daha gene göremeyecektım

songa aldıklarının çok guzel rengı var ı gunlerde kullan cnm

ben cıkıyorum yarın gorusmek uzre

klava:klava:klava: anladin sen niye....

:1hug:

canim arkadasim benim
güle güle kullan.... her cay demlediginde beni hatirlarsin artik, desene bensiz günün gecmiyecek :sm_cool:

klava:klava:klava: anladin sen niye....

:1hug:

canim arkadasim benim
güle güle kullan.... her cay demlediginde beni hatirlarsin artik, desene bensiz günün gecmiyecek :sm_cool:

aynen öyle tatlımmmm
seni anmadığım tek bir gün bile olmayacak....:1hug:

şimdi aklıma geldi ben bunu fondü içinde kullanırım. koyarım içine şık cam bir kase... :teytey: içinede at çikolatayı al sana fondü tabağı. dün burda eklemişlerdi çokk pahalıydı biraz yaratıcı olmak lazım diymi amaaşakkıdı

güzel fikir canim

söyle bir cikolata selalesi yerine degil mi a.s

canim istedi simdi görünce :çok üzgünüm:

Walla aimeye tebrikler yerimseniben Bu zamanda insanların en yakınları bile bir iğne almaktan acizler.Sormazlar bile bir eksiğin varmı şunuda ben alayım diye.Aimenin içinden gelerek yaptığı bu davranış çok güzel 10 üzerinden 10 :hooray: ama burcucum şuda varki sende o kadar içtensinki herşeyi bizlerle paylaşıyorsun fikirler veriyorsun bu birazda senden kaynaklanıyor canım sanada :hooray:

Kuşum topic hızlı ilerliyor yaa valla insan kaçırıyoo iyi günlerde kullan aldıklarını bol bol mısır patatıp bizi an sende

Burcuözge hadi gözünaydın tatlım delikafadulden heyecanlandın tabii taaa nerelerden geliyo dimi bilirim şimdi o senin için çok değerlidir valla gözün gibi bakarsın ona, ii günlerde kullan arkadaşım, aime valla heyecanlandırdın bizi bile a.s.​

tskler Eudorabeta a.s.

burcunun ictenligi olmasa belki benimde icimden gelmezdi

:uhm:

o kadar cok begendiki ve o kadar cok üzülmüstü ki dayanamadim icimden geldigi gibi yolladim

arkadaşlar yanlış yer belki ama bi arkadaş havlu süslüyordu forumu arıyorum bulamıyorum nickini değiştirmiş olabilir pullarla şekiller verip sipariş üzerine çalışıyordu yardımcı olabilcek misiniz?

ayy canım çok tatlı şeyler yazmışsınnn:1hug:ama inan benle ilgisi yok.. tamam tamamen içimden geldiği gibi ve gerçekten iyi niyetle yazıyorum ama genede seninde dediğin gibi kimsenin kimseye iğne vermediği şu dönemde aimenin yaptığı büyük yüce gönüllülük...:1hug:a.s.

Burcu anlıyorum seni, karşı taraftan destek görmeden birşeyleri yapmaya çalışmak gerçekten insanı çok yoruyor.Ama ne olursa olsun,düğün çok zevkli birşeydir eminim.Umarım düğün yaparsınız ve sen kurtlarını çatır çatır dökerek rahatlarsın inşallah tatlım a.s.

niye kimse beni görmüyor, niye kimse aa güzelmiş aa çirkinmiş demiyorsenağlama aldıklarımı ilk size gösterdim bi de, hayalet miyim ben yaaa:a015:

_HaYaTiM_ Bunu ben de yazcaktım bi kere de benim aldıklarıma bişi yazılmamıştı :1closedeyes: Ama tatlım gerçekten arada gözden kaçıyor.Yalnız bu yazdıklarından anladığım kadarıyla çok datlu birisin :1hug:
Mısır patlatma makinesi ben de istiyorum, çünkü tencerede patlarken korkuyorum kaydirigubbakcemile3 Güle güle kullan canım.Ayrıca set üstü tercih etmen isabetli bir karar olmuş.

DarkAngel ilk baştaki ve sondaki nevresim çok hoşuma gitti.O ilki Ferhunde'nin nevresimine benziyor.Bu nevresimin adı da Ferhunde kaldı iyi mi kaydirigubbakcemile3 Allah kocacına sarılarak bu nevresimlerin tadını çıkarmayı nasip etsin sırnaşık şey

evettt kızlar günün asıl bombasına geliyoruz....:dance:

burcuözge bunu gördüğünde bayılmıştın hatırlıyorum a.s İyi günlerde kullan.
Ayrıca Aime21 sen ne kadar iyi yürekli bir kızsın tebrik ediyorum canım seni a.s.

canım benim vallahi gözüm gibi bakıcamm :1hug:
teşekkür ederim canikommŞeniz

azelyacım evett feci beğenmiştim...
burdakiler hep metal demir içinde anneannemde var... )))) yaşkı işi bu çok modern...
misafirin yanında da getir soğumasın çay. ikide birde kalkma sorunuda yok..
tam benim gibi tembel işi:))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…