- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
bu daha koyuyorum. bu sefer görün artıksenağlama
bu mısır patlatma makinem
bu da yine Bosch setüstü ocağım. ctesi günü aldık. bi de buz kovası ve maşası ve peynir tabağı aldım ama fotosu yok
evettt kızlar günün asıl bombasına geliyoruz....:dance:
Aime21 arkadaşımızın taaaa Almanyalardan alıp bana yolladığı ısıtıcı bu gün elime geçmiş bulunmaktaa:sm_cool:
saat 5 gibi geldi çatladım fotosunu koymak için deminden beri piller şarj olsunda fotosunu çekiyim diye bekliyorum...:roflol:
İnanın açarken ellerim titredi. öyle heycanlandım öyle mutlu oldum. Ve o kadar tatlı kaplamıştı ki canım arkadaşım. ama heycandan kaplı halini çekemedim makinanın pilleride şarjsızdı... neyse artık kendisini ekliyorum...
ve gene her ne kadar o istemesede ben tüm mutluluklarım gibi bunuda sizle paylaşmak istiyorum....
Aimecim beni affet hayatım...Şeniz
tekrar teşekkür ederim... :1hug:a.s.
klava: klava: klava: anladin sen niye....
:1hug:
canim arkadasim benim
güle güle kullan.... her cay demlediginde beni hatirlarsin artik, desene bensiz günün gecmiyecek :sm_cool:
aynen öyle tatlımmmm
seni anmadığım tek bir gün bile olmayacak....:1hug:
şimdi aklıma geldi ben bunu fondü içinde kullanırım. koyarım içine şık cam bir kase... :teytey: içinede at çikolatayı al sana fondü tabağı. dün burda eklemişlerdi çokk pahalıydı biraz yaratıcı olmak lazım diymi amaaşakkıdı
Aime21 arkadaşımızın taaaa Almanyalardan alıp bana yolladığı ısıtıcı bu gün elime geçmiş bulunmaktaa:sm_cool:
saat 5 gibi geldi çatladım fotosunu koymak için deminden beri piller şarj olsunda fotosunu çekiyim diye bekliyorum...:roflol:
İnanın açarken ellerim titredi. öyle heycanlandım öyle mutlu oldum. Ve o kadar tatlı kaplamıştı ki canım arkadaşım. ama heycandan kaplı halini çekemedim makinanın pilleride şarjsızdı... neyse artık kendisini ekliyorum...
ve gene her ne kadar o istemesede ben tüm mutluluklarım gibi bunuda sizle paylaşmak istiyorum....
bu daha koyuyorum. bu sefer görün artıksenağlama
bu mısır patlatma makinem
bu da yine Bosch setüstü ocağım. ctesi günü aldık. bi de buz kovası ve maşası ve peynir tabağı aldım ama fotosu yok
aynen öyle tatlımmmm
seni anmadığım tek bir gün bile olmayacak....:1hug:
şimdi aklıma geldi ben bunu fondü içinde kullanırım. koyarım içine şık cam bir kase... :teytey: içinede at çikolatayı al sana fondü tabağı. dün burda eklemişlerdi çokk pahalıydı biraz yaratıcı olmak lazım diymi amaaşakkıdı
Walla aimeye tebrikler yerimseniben Bu zamanda insanların en yakınları bile bir iğne almaktan acizler.Sormazlar bile bir eksiğin varmı şunuda ben alayım diye.Aimenin içinden gelerek yaptığı bu davranış çok güzel 10 üzerinden 10 :hooray: ama burcucum şuda varki sende o kadar içtensinki herşeyi bizlerle paylaşıyorsun fikirler veriyorsun bu birazda senden kaynaklanıyor canım sanada :hooray:
plastik değiller canım.cam.paşabahçenin
aime valla heyecanlandırdın bizi bile a.s.
Walla aimeye tebrikler yerimseniben Bu zamanda insanların en yakınları bile bir iğne almaktan acizler.Sormazlar bile bir eksiğin varmı şunuda ben alayım diye.Aimenin içinden gelerek yaptığı bu davranış çok güzel 10 üzerinden 10 :hooray: ama burcucum şuda varki sende o kadar içtensinki herşeyi bizlerle paylaşıyorsun fikirler veriyorsun bu birazda senden kaynaklanıyor canım sanada :hooray:
:1shok: yarısı mı?
o zaman 3500 tl bırakıp doneceklerdi sehirlerine!madem düğün yapmak istiyorlar!yarısını bıraklaradı!!!! yok abi yok! istemiyorum düğün müğün!vazgectim!çok yoruldum artık!!!!!! nikah olsun bitsin!!
niye kimse beni görmüyor, niye kimse aa güzelmiş aa çirkinmiş demiyorsenağlama aldıklarımı ilk size gösterdim bi de, hayalet miyim ben yaaa:a015:
Ayrıca Aime21 sen ne kadar iyi yüreli bir kızsın tebrik ediyorum canım senia.s.
Burcuözge hadi gözünaydın tatlım delikafadulden heyecanlandın tabii taaa nerelerden geliyo dimi bilirim şimdi o senin için çok değerlidir valla gözün gibi bakarsın ona, ii günlerde kullan arkadaşım, aime valla heyecanlandırdın bizi bile a.s.
güzel fikir canim
söyle bir cikolata selalesi yerine degil mi a.s
canim istedi simdi görünce :çok üzgünüm:
canım hani dün biri eklemişti ya bu tarz bir amaçla kullanabilirim :sm_cool:
Merhaba Kızlar abimdeyim bi bakim dedim kim var kim yok. Naılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?