kızlar perşembe günü nişanlımın doğum günü hediyesini alıp kargo ile mi gönderiyim yoksa cumartesi benim şehrime yanıma gelicek geldiğinde mi vereyim hediyesini kararsız kaldımnişanımızdan beri görmüyordum çok özledimmopuyorumnanaktan
günaydın günaydın günaydınn
dün aranızda olamadım kızlar ama nedennn
çünkü dün kaynımla tanıştım (ortanca olan) bu bizim için büyük bi adım çünkü
ilişkide ciddi olduğumuzun göstergesi oluyo daha önce benden hiç bahsetmedi bile
söz zamanı yaklaşınca hepsiyle tanıştıracak
Selam kızlar. Duştan çıktım hemencik fırsat bulup haberleri vereyim dedim kaydirigubbakcemile3
Bugün çeyizim gitti, amaaaaan allahım ne kadar çok şey almışım taşırken ve yerleştirirken herkes söylendi :roflol: Bi an mutfakta öyle çok koli açıldı ki, sığmıcak diye ödüm koptu. Ama salonumun plazma ünitesi düşündüğümden çok fazla şey aldı. Mutfağım da sığdı. Evde birkaç saatlik iş kaldı yarın öğleden sonra da onu bitircez. Çok cici oldu evim :asigim:
kızlar perşembe günü nişanlımın doğum günü hediyesini alıp kargo ile mi gönderiyim yoksa cumartesi benim şehrime yanıma gelicek geldiğinde mi vereyim hediyesini kararsız kaldımnişanımızdan beri görmüyordum çok özledimmopuyorumnanaktan
Kızlar günaydın.Kaç gündür çok topiğe bakamadım.Dün akşam çocukluk arkadaşımın düğünü vardı hayatımda gördüğüm en güzel başörtülü gelin ve gelinlikti.O kadar yakışmıştı kı anlatamam:)
Hımmm bende merak etmiştim canım çok düzgün duruyor da... Benimde saçım uzun bende böyle düşünüyorum zaten modelini çalabilirim :))))
bukeet resimlerinimi koydun canım ya?
offfff, günaydın, gelinliğin ne durumda? Gittin mi sen?
elisa, ben olsam comartesiyi beklerdim, kargoyla gönderme bence. 2 gün daha beklesin :)
günaydın kızlar...
bugün doğum günüm ve nişanlım hala bişe demedi mafoldumben
Doğum günün kutlu olsun inşallh nişanlıcınla bir ömü mutlu olursunuz densem. yerimseniben
Dur daha belkim süprizi vardır :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?