Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar perşembe günü nişanlımın doğum günü hediyesini alıp kargo ile mi gönderiyim yoksa cumartesi benim şehrime yanıma gelicek geldiğinde mi vereyim hediyesini kararsız kaldım nişanımızdan beri görmüyordum çok özledimmopuyorumnanaktan

Canım gelmesi çok yakın oldugundan ben olsam yanıma gelince gözlerinin içine bakarak birde kocaman öpücük kondurarak verirdim hediyemi şakkıdı

sulfat canım herşeyin çooook güzel inşallah mutlulukla sağlıkla kullanırsın hepsiniopuyorumnanaktan
minikçim hayırlı olsun canımzemuszemus
parpalmmafoldumben gözlerim doldu okurken inşallah çok mutlu olursun canım benimopuyorumnanaktan

günaydın kızlar,iyi günler herkese...

minikcim hadi hayırlısı söz nişan da yakın gibi görünüyor..

maşallah ne kadar çok çeyizin varmıs canım iyi günlerde kullan hepsini.

pıtırcık elbisen çok güzel ..

parpalım 4 günü kalmış üzüntü mutluluk karmasasını yasıyorrsun ,hayırlı olsun şimdiden...

perşembeden cumartesiye ne varki canım arada kendisi geldiğinde veririsn hediyeni ,öyle daha güzel olur bence:)

Son düzenleme:
Kızlar günaydın.Kaç gündür çok topiğe bakamadım.Dün akşam çocukluk arkadaşımın düğünü vardı hayatımda gördüğüm en güzel başörtülü gelin ve gelinlikti.O kadar yakışmıştı kı anlatamam:)

offfff, günaydın, gelinliğin ne durumda? Gittin mi sen?

elisa, ben olsam comartesiyi beklerdim, kargoyla gönderme bence. 2 gün daha beklesin :)

Günaydınnnnnn opuyorumnanaktan
Karşılaşamadık bir türlü ...Kıyafet bulabildin mi canımCADIARZU

B]hayırlı günler olsun hepimize inş kıslar.herkesciklere günaydın...
işlerime başlamadan şöle bi geçmişe bakıp öyle çıkayım dedim.
pıtırım cicilerin çok güzel.güle güle kullan.
sulfat maaşALLAH Rabbim kötü gözlerden korusun.merakla bekliyorum evinin ve kendinin resimlerini.
kim bilir o kolilerden ne cici şeyler çıkmıştır.biliyorsun ben senin çeyizinin hastasıyım.
dün ıkea daydım biliyorsunuz.ıkea maceralarımlasizlerle olacağım.bir kaç parça bişiycikler aldım.şu işleri halledip hemen gelem...kaydirigubbakcem
ile4
[/B]

SULFATcım hepsını mutlulukla kullan cnm süper ceyıslerın kolılenmış darısı basıma
mutlu gunlerrde kullan

PARPALM cnm sımdıden mutluluklar dılıyorumm hersey gonlunce olsun cnm benım

MINIK hadı gozun aydın:jeyyar:

GULCNN hep sen hazrlıycak deılsın hazrlasın enıste beyde erkeklere ölumm:roflol:

LAHANA resımlerı var mı aldıklarının ben nedense ıkea cok beğenmıyorum yanlış anlasılmasın hıcbısey bulamıyom ardan kendıme alcak
ama correfour süper

lahana ne ciciler aldın ikeadan ekleeesene :sm_cool:
uff çok güzel şeyler war orda ama ben ikeaya çook kızgınım hala açılmadı Ankarada :dilcikar:

offfff, günaydın, gelinliğin ne durumda? Gittin mi sen?

elisa, ben olsam comartesiyi beklerdim, kargoyla gönderme bence. 2 gün daha beklesin :)

gittim canım dun işlemelerini yapıyorlardı, bugun sanırım baya bir bıtmıs olacaktır, tekrar gidecegim ogleden sonra. persembe teslim edecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…