Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Canım gelmesi çok yakın oldugundan ben olsam yanıma gelince gözlerinin içine bakarak birde kocaman öpücük kondurarak verirdim hediyemi şakkıdı

perşembeden cumartesiye ne varki canım arada kendisi geldiğinde veririsn hediyeni ,öyle daha güzel olur bence:)

offfff, günaydın, gelinliğin ne durumda? Gittin mi sen?

elisa, ben olsam comartesiyi beklerdim, kargoyla gönderme bence. 2 gün daha beklesin :)

kızlar tşk ederim en mantıklısı cumartesi göslerinin içine bakarak vermek sahiden.. opuyorumnanaktan

LAHANA resımlerı var mı aldıklarının ben nedense ıkea cok beğenmıyorum yanlış anlasılmasın hıcbısey bulamıyom ardan kendıme alcak
ama correfour süper

bende tam anlamıyla kendimi kaybediyorum valla.
orjinal şeyler oluşturuyorlar,hele o oda dizaynlarına bayılıyorum.
yine bir kaç tane beğendim harikaydı.
biraz uçuk fiyatlar ama ben orada gezmeye bayılıyorum.
bide ylu biraz mantıklı bişiy olsa...

günaydın
Densem doğumm günün kutlu olsun Nice mutlu yıllara...
bu ay nekadar doğan varmış:) ben acılışı yaptım gerci artık temmuzun sonuna geldik :)

çok teşekkürler kızlaropuyorumnanaktan
günaydın kızlar...
bugün doğum günüm ve nişanlım hala bişe demedi mafoldumben

iyiki doğdun cnm nice senelere sevdiklerinle inşlh

şimci iki şey isteyebilir miyim sizden?
1. istanbulda ada turlarına nasıl katılabiliriz? Avcılar sahile gitmemiz yeterli mi? Sabah kaçta gidelim?
2. ıkea ya nasıl gideriz? (lahanam anlatırsan sevinrim.)

Çoook teşekkürler ... a.s.

densem doğum günün kutlu olsunn
kahvaltı yapıp gelcemmm

densem doğum günün kutlu olsun cicim...

mandilinim çok öle öenmli bişiy yok ekleyeceğim birazdan...

günaydın
Densem doğumm günün kutlu olsun Nice mutlu yıllara...
bu ay nekadar doğan varmış:) ben acılışı yaptım gerci artık temmuzun sonuna geldik :)

teşekkür ederim kızlar Şeniz :kedi: opuyorumnanaktan

Sulfat herbişeyciğini can sağlığıyla kullan canım

Teşekkür ederim Şeniz

sulfat canım herşeyin çooook güzel inşallah mutlulukla sağlıkla kullanırsın hepsiniopuyorumnanaktan

Teşekkürler tatlım Şeniz

maşallah ne kadar çok çeyizin varmıs canım iyi günlerde kullan hepsini.

Sağol canım benim Şeniz

Canım benim, seniniçin foto eklediğimde çekmece içlerine kadar herşeyi çekicem böylece eklemeyi unuttuğum yada fırsatım olmayan şeyler de ortaya çıkar yerimseniben Teşekkür ederim güzel sözlerin için Şeniz

SULFATcım hepsını mutlulukla kullan cnm süper ceyıslerın kolılenmış darısı basıma
mutlu gunlerrde kullan

Darısı başına tatlım tez zamanda hayırlısıyla inş. Sağol bebeğim Şeniz

günaydın kızlar...
bugün doğum günüm ve nişanlım hala bişe demedi mafoldumben

Doğumgünün kutlu olsun şekercim Şeniz

:sinifsinif:sulfatcım teşekkür ederim tatlım opuyorumnanaktan
lahana canım çok ciciler hafta sonu o rende den ve nihalelerden alcaktım ablam elime wurdu dett dett

lahanam, peçitelikte, rende de nihalede çok kullanışlı güzel. Özellikle bu peçiteliği çok seviyorum. Güle güle kullan kuşum

şimci iki şey isteyebilir miyim sizden?
2. İkea ya nasıl gideriz? (lahanam anlatırsan sevinrim.)

.

oyy oyy biizmkisi biraz zor oldu emme ben yinede anlatam mandilinim.
pashminannın tarif ettiği gibi,metroyla otogara gittim çünkü bakırköyden otogara olan otobüsü kaldırmışlar.ilk önce pişmanllığımı arabayla gitmediğim için yaşadım.bu da bana kapak olsun.
sonra otogarın arka kapısı yani otobüsler falan çıkış yapıyor orayı bulduk.karşıda zaten ikeanın arkasını görüyorsunuz.güvenliğe sorduk yolu takip edin dedi.ordan yürüdük aşağıya doğru.zaten tabelalar sürekli ıkeayı göstriyor.
ama öle bir dk falan değil 5-8 dk bir yol yürüyorsun varmak için.
biz birazda karanlığa kaldığımız için biraz tırstık.tek tük arabalar geçiyor ve köpekler vardı.
çok rahat gezemdim çünkü o yolu tekrar yürüme kabusu öle alacaklarımızı alıp hemen çıktık.
şimdi bana dersen ki bir daha hangi hataları yapmazsın diye...
1-asla arbasız gitmem bir daha.hem elimizde bir sürü yük hemde yl biraz geriyr insanı.
2-asla ve asla geç saate kalmam.pazar gündüz rahat rahat giderim.ne demişler gündüzün şerri gecenin hayrından iyidir.:kediböle olmaya bilir salladım valla)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…