ben baktım harika olmuşşşş
hee kırbaç kelepçe vardı :1ninca:
slm kızlar çok yorgunum dün akşam bir faciaydı resmen evde benden 2-3 tane vardı sanırım biri mutfakta biri salonda biri oturma odasında doğal olarak onca kişi salona sığmadı bayanlar dedi biz oturma odasına geçelim ve beraberinde 10 çocuk bütün biblolarımı yok ettim balayında aldığım kediciklerim canlarım benim onlardan biri yok artık :1no2: lavabodaki kurbağamı da yere düşürmüşler bacağı kopmuşçay, kuruyemiş, meyve, dondurma ve türk kahvesi faslından sonra gece 1 sularında evden ayrıldılar ee onların arkasından o evi toplamam bulaşıkları makinaya atıp duş alıp yatmam saat 3 ki bugün eve gidip evin her bir köşesine dağılmış olan kuruyemişleri süpürcem üstelik kabuksuz kuruyemiş verdim tam 4 çaydanlık çay bitti neydi yarabbim o bir daha yaşamak istemiyoruuuummmm-tatlicadiarzu-
sinay ben olsam kabul etmezdim walla
slm kızlar çok yorgunum dün akşam bir faciaydı resmen evde benden 2-3 tane vardı sanırım biri mutfakta biri salonda biri oturma odasında doğal olarak onca kişi salona sığmadı bayanlar dedi biz oturma odasına geçelim ve beraberinde 10 çocuk bütün biblolarımı yok ettim balayında aldığım kediciklerim canlarım benim onlardan biri yok artık :1no2: lavabodaki kurbağamı da yere düşürmüşler bacağı kopmuşçay, kuruyemiş, meyve, dondurma ve türk kahvesi faslından sonra gece 1 sularında evden ayrıldılar ee onların arkasından o evi toplamam bulaşıkları makinaya atıp duş alıp yatmam saat 3 ki bugün eve gidip evin her bir köşesine dağılmış olan kuruyemişleri süpürcem üstelik kabuksuz kuruyemiş verdim tam 4 çaydanlık çay bitti neydi yarabbim o bir daha yaşamak istemiyoruuuummmm-tatlicadiarzu-
e o gün de arsinin canım koltuklarına meyve suyu dökmüşlerdisinay nasıl sinir oldum anlatamam valla
hem o kadar kalabalık geliyolar hemde evin altını üstüne getiriyorlar ayıp yaalmaz:
sen kullanmaya kıyamıyosun cicilerini onların yaramaz çocukları kırıyolarmafoldumben
üzüldüm canım ya bi daha böyle bi durum yaşamazsın inşallah:Saruboceq:
bahar bunu sana dmeiştim :roflol:nasıl kabul etmicen
kocana söilicen baharcım
aşkım ben çalışan insanım
yoğun ve yorgun oluyorum
bitek snein ailen için de demiyorum
kendi ailemden de böyle bir misafir istemiyorum
hepsinin başımın üstünd eyeri var ama teker teker gelsinler
ben benim ailemi tatlı dille uyardım
sana zahmet sen de seninkilere ib şekilde bozmadan iletir misin canikom
diceksin aalaalala yaaa
mandilin...istanbulda beyazıttan başlayın tramvay yolu oyunca aşağı inin tarihi mekanlar eşliğinde bi yoldur süper
sonra galatada yemek molası verebilirsiniz köprü altında balık lokantaları var manzara harikadır
sonra köprüden karşıya geçin galataya çıkın
galatadan taksime çıkan yokuşu tırmanın çucukta ananas yiyin çıkarken sonrasında taksimde turlarsınız
biz bu turu çok seviyoruz sık sık yapıyoruz opuyorumnanaktan
Ben nededimklava:
şimci iki şey isteyebilir miyim sizden?
1. istanbulda ada turlarına nasıl katılabiliriz? Avcılar sahile gitmemiz yeterli mi? Sabah kaçta gidelim?
2. İkea ya nasıl gideriz? (lahanam anlatırsan sevinrim.)
Çoook teşekkürler ... a.s.
bahar bunu sana dmeiştim :roflol:
canlarım a.s. bunuda aynen yazdım kocişede yolladım süppper oldu bu harita.
sadece bişeyi anlamadım miniğim ananası nerde yicez?
teşekkür ederim istanbullu fıstıklar. Şeniz
Dersinde gelenleride yakınları ama ablası amcası filan aslında en baştan fırsat vermicen ama işte . gelenlerde o düşünce olsa zaten en baştan gelmezler.desende anlamazlar zaten..
e o gün de arsinin canım koltuklarına meyve suyu dökmüşlerdi
boşa özeniyoruz dicem nerdeyse ya!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?