Benn bişii farkettimm benneyaptımki
bilmiyorum daha önce farkeden oldumu ?
Hani medeni halimiz,eğitim durumumuz yazıyor yaa avatar resimlerinin yanında artık o niye yokk CADIARZU
Hani medeni halimiz,eğitim durumumuz yazıyor yaa avatar resimlerinin yanında artık o niye yokk CADIARZU
cevap verdim kuzum işim vardı ondan geç yazdım kusura bakmaŞeniz
erva şu sarı kafaya sigara içirip durma nan
canım çekiyoklava:
valla çokbeğendim canım çok güzel tasarlamışsın fiyatı 1 mlyar demişsin kiralık ama diğer gelinlik fiyatlarına göre bana iyi gibi geldi bayağda taşlı bi model yani.. modaevine diktirdin dimi?3 günde nasıl diktiler kıııız? izin verirmisin resimlerinden almama yüz kısmını kescem canımevet canım ağda ve jilet karartır ben kendimi bildim bileli epilasyon aleti kullanıyorum her bir yerim pammukk gibim :lepi:
epilasyon aleti malum bölgede kullanılınca kısır yapıyomuş kıs Allah korusun hani yumurtalıklar fln varya o bakımdan ama herkes kullanıyo gerçi..CADIARZU
teşekkür ederim canım benim Şeniz satın alsaydım valla verirdim ama diktirdim sonra kiraladım benimde içim yandı verirken ama ne çare-tatlicadiarzu-
gideris bigün beraber eda he olmamı kaydirigubbakcemileerva len tek gidiyo olsaydım derdim he
gelsene diye de
şimdi benimkiyle kaça kaça gitcem gelcem
o pek bilmi
ben burda bu kadar at koşturuyom falan
ondan kelli sorry beybi yew
ben geldim canlarım nihayet..
tüm azim ve çabalarım sonucu netimiz bağlandı hamdolsun..
çok şükür kavuştum sizlere.
umarım herkes huzurlu mutlu bıraktığım gibidir..:Saruboceq:
kpss açıklandı :1shok:
75 almışıımm.. ööff öff genemi ücretli öğretmenlik yapıcam ben yaaa
off yapamadım ya doru dürüst
arsiiii hoşgeldiiiin konuşmuyosun yaaa hiç öpücük atıp gidiyon kusuuu gelsene yamacımısaa
arsi ben seni bi öpecem şimdi tam olcek konussana kızzz kaydirigubbakcemile3
anam işler bitmez sen bırakma bizi
kaydirigubbakcemile3ona bende dikkat ettim canım
kafasına göre takılıyo o bazen çıkıyo bazen çıkmıyo
hatta bazen kimininki oluyo kimininki olmuyo
ay amma karışık oldu he kafamçokkarıştı
Yok canım ben sabah girdiğimde vardı ama öğleden sonra geldiğimde yoktuu belki benden kaynaklanıyor geç yükleniyordur dedim ama hala böyleee CADIARZUBeta o yazılar sadece sayfadaki ilk mesajda çıkıyo, alttakilerde çıkmıyo..
bi sonraki sayfada gene çıkıyo
bilmemkii :sm_confused:Bende farkettim niye yok acaba?:uhm:
sabahta vardı dünde vardı ama şimdi yokk CADIARZU Sanırım değişiklik yapıyolar..aaa sahiden de dün vardı ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?