Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

anlıyorum seni canım.

hangisini beğeniyosan onu al cnm renkli olanlar çok hoşuma gidiyodu alırken sade bişey beğendim şansıma aynısındanda su takımı varmış su takımı paşabahçenin özel tasarımıymış geçen sene almıştım

kızlar bişey sorucam ya kaç yorgan yaptırdınız siz.
annem diyordu bugün 1 tane saten yaptıralım 2 tane hazır alalım 1 tane de annemin çeyizinde erzurum yünü var onu yaptıralım bide kayınvaldem vercekmiş çok değil mi?
bende dedim hepsini hazır alalım satene gerek yok olmaz gelin çeyizinde olur diyor.
sizde kaç tane var.?

cnm ben hiç bilmiyorum annem 2 tane var yeter demişti. okadar 1 taede alırsam incelerden alrım fazlasına gerek yok bence.ama evin büyük olucaksa sorun olmaz

benim kare ve galiba günlük yapıcam onu, bone chinalar çok hoşuma gitti bir takım daha alabilirim kendime

kızlar iyiakşamlar sizlerede

canım bana da çok geldi zaten 1 tane saten yaptırcaz o zaman 1 tane hazır alayım 1 tane de kayınvaldem vercekmiş.
ama diğer yünüde yaptırayım ben :)
4tane iyi işte nereye koycam ki onca yorganı.
yok canım ya evim büyük olmaz ben özellikle küçük tutucam evimi.

benim kare ve galiba günlük yapıcam onu, bone chinalar çok hoşuma gitti bir takım daha alabilirim kendime

kızlar iyiakşamlar sizlerede

güle güle kullan sekerim benim yuvarlak var onla idare ederim günlüğümde var yuvarlak belki ilerde misafirlik daha modern bişey alırım şimdilik kalsın yinede iyiki almışım kafamdan cıktı.annemsiz almıştım annem cok kızmıştı ben sana bone china alıcaktım diye..onlar gercekten cok güzel ve şık

cnm biz ablama 2 tane verdik biri annemin çeyizinden birinide diktirdik saten kumaştan kayınvalidesside vermişti

canım ben tek kişilik almayı düşünmüyorum misafir gelirse de çirt kişilik çıkarırım dedim benimde 2 yastığım var daha kaç tane alcan ?
bide pamuklu benim hiç sevmem silikon alcam :umursamaz:

ozaman canikom vakumlu poşetler varya onlara koyarsın sonra koyarsın yatak altına ben öyle yapmayı düşünüyorum yatağımı kesin bazalı alıcam allahın izniyle.herşeyi sandıklı filan alcam

benim kayınvaldemde verirmi acaba ama hiiiiiççç sanmıyorum

ozaman canikom vakumlu poşetler varya onlara koyarsın sonra koyarsın yatak altına ben öyle yapmayı düşünüyorum yatağımı kesin bazalı alıcam allahın izniyle.herşeyi sandıklı filan alcam

evet canım bazalı düşünüyrm bende çok iyi oluyor topluyor bütün eşyayı ortadan..

bana nişanlım söylemişti yorgan var die ordan biliyrm kesin vercek. bitane abisine bitane nişanlıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…