canım öyle diyorsun da nişanlım beni dinlemiyor ki. çamaşır mak.ını ben 5 kilo istiyorum ama. çünkü yıllarca evde de 5 kilo kullandık gayette memnunduk. yeni aldık 6 kiloyu çamaşırımız az dolduramıyrz hemen yıkıyoruz.
yorgan gibi şeyleride içine 2 tane çarşaf geçiriyoruz çarşafı çıkarıp yıkadın mı problem kalmıyor.
ama bulaşık mak. 4 programlı alıcaz kısa sürede yıkayanlar var 2 saat beklemektense hemen yıkar
benim kare ve galiba günlük yapıcam onu, bone chinalar çok hoşuma gitti bir takım daha alabilirim kendime
kızlar iyiakşamlar sizlerede
cnm biz ablama 2 tane verdik biri annemin çeyizinden birinide diktirdik saten kumaştan kayınvalidesside vermiştikızlar bişey sorucam ya kaç yorgan yaptırdınız siz.
annem diyordu bugün 1 tane saten yaptıralım 2 tane hazır alalım 1 tane de annemin çeyizinde erzurum yünü var onu yaptıralım bide kayınvaldem vercekmiş çok değil mi?
bende dedim hepsini hazır alalım satene gerek yok olmaz gelin çeyizinde olur diyor.
sizde kaç tane var.?
canım bana da çok geldi zaten 1 tane saten yaptırcaz o zaman 1 tane hazır alayım 1 tane de kayınvaldem vercekmiş.
ama diğer yünüde yaptırayım ben :)
4tane iyi işte nereye koycam ki onca yorganı.
yok canım ya evim büyük olmaz ben özellikle küçük tutucam evimi.
cnm biz ablama 2 tane verdik biri annemin çeyizinden birinide diktirdik saten kumaştan kayınvalidesside vermişti
benim kayınvaldemde verirmi acaba ama hiiiiiççç sanmıyorum
ozaman canikom vakumlu poşetler varya onlara koyarsın sonra koyarsın yatak altınaben öyle yapmayı düşünüyorum yatağımı kesin bazalı alıcam allahın izniyle.herşeyi sandıklı filan alcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?