hasır tepsim
magnetlerimkaydirigubbakcemile5
gitmesin tabi canım...
herkesin burda olduğunda kararlaştırlaım iyice. . .
10-11 nisan
9-10 mayıs
gelemk isteyenler istediği tarihi belrtisin arkadaşlar...
burcuözge, songa (tavsiyen için), pashmina, böcük, Azelya (güzel sözlerin için), burcucello, bktbb, tubis ve Arsima:1hug:
hepinize çok teşekkür ederim. öldüm bittim sayfaları bitircem diye ya. tam bitti diyorum, sayfalar arttıkça artıyordelikafaduldenyoruldumkafamçokkarıştı
eğer buluşmanız ctesi gününe denk gelirse kabul ederseniz ben de gelmek isterim:dance: (Allah'tan bi mani çıkmazsa tabii)
hasır tepsim
İyi günlerde kullan tatlım sende cicilerinimagnetlerimkaydirigubbakcemile5
bu arada VooDoo kürdanlikta varmis kizlar
Ya ben bu vodoo şeylerine bittim ya nerden alabiliriz ki bunları??
songa84,BaŞıYaZMaLıKıZ cicilerinizi güle güle kullanın çok güzeller.Magnetler harika :lepi:
canim türkiyeden bir site var ordan ala bilirsin sanirim....
ama biraz tuzlular....
istersen veriyim linki özelden
kızlar pratik şarjlı el süpürgesi hakkında ne düşünüyorsunuz? alacakmısınız ve hangi markyı tavsiye ediyorsunuz?
ben senı cağırmadım mı askımŞeniz sensız gıtmeyız bak ıkı ay sonrada olur bır ay sonrada olur sen sımdıden para bırıktr kaç tl taksıtın varkı cok mu benım 2200 anacımama işte içimdekı canavara dur dıyemıyom
kızlar pratik şarjlı el süpürgesi hakkında ne düşünüyorsunuz? alacakmısınız ve hangi markyı tavsiye ediyorsunuz?
aime gönderdiğin siteye baktım canım.Gerçekten pahalıymış yaff :bbo:
Çaycılardan konu açılmış :) bizde uzun süre arçelik tiryaki kullandık, sonra ben izmitte okurken yurda götürdüm, hem kettle olarak kullandım hemde gene çay yapmak için kullandım 3 senede orda:hooray: hala duruyo ama ben götürünce annemler eve arçelik semaver aldılar, porselen demlikli, oda çok güzel şimdi onu kullanıyoruz :) ayrıca semaver olması misafirler içinde çok orjinal geliyo, kalabalık misafir geldiğinde salona götürüyoruz semaveri orda muhabbet ederken kaynıyo bi yandan ve ilginç geliyo heralde ki herkes kendi çayını kendi koymak istiyo bende keyif yapıyorum kaydirigubbakcemile2
ekleme: bizim tiryaki eski modeldi onun resmini bulamadım ama semaver bundan ;
bu arada VooDoo kürdanlikta varmis kizlar
veee son olarak migros tan aldığım bulaşık kurulama peçetemmmm.burdan bir arkadaş dah almıştı.kendisine çok teşekkür ediyorum banada fikir vererek almama vesile olduğu için.yalnız o pembesinden de almıştı ama ben bulamadımmmmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?