Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Özloş06 canım ben duvara monteli bıçak setlerinden korkuyorum ya.düşme tehlikesi beni tedirgin ediyor

gitmesin tabi canım...
herkesin burda olduğunda kararlaştırlaım iyice. . .
10-11 nisan
9-10 mayıs
gelemk isteyenler istediği tarihi belrtisin arkadaşlar...

Mandilin cim bana farkmaz tatlım​
, uzaktan gelenlere göre ayarlayalım diyorum.

gel tabi bitanem yaaaa

hasır tepsim

İyi günlerde kullan tatlım sende cicilerini
magnetlerimkaydirigubbakcemile5

Bu magnetler süper iştee tam benlik​

özloş bıçak setin çok güsel
ben tezgah üstü düşünmüyorum kararımda bir değişiklik olmazsa en uygun yer çekmece diye düşünüyorum annem gibi :)

kızlar pratik şarjlı el süpürgesi hakkında ne düşünüyorsunuz? alacakmısınız ve hangi markyı tavsiye ediyorsunuz?

canim türkiyeden bir site var ordan ala bilirsin sanirim....

ama biraz tuzlular....

istersen veriyim linki özelden

valla çok sevinirim verirsen canım a.s.

kızlar pratik şarjlı el süpürgesi hakkında ne düşünüyorsunuz? alacakmısınız ve hangi markyı tavsiye ediyorsunuz?

Ben alıp almama konusunda kararsızım ya CADIARZU çok gerekli gibi de gelmiyor.Ben üşenmem elektirik süpürgesini açmaya -tatlicadiarzu-

nee 2200'mü:1shok: böcüğüm seni biraz durdurmak lazım kuzum yaaa Benim 400 bir kredi kartına sonracıma 200 bir kredi kartına her ayda 150 ytl kız kardeşime aldığım tencereler tabak çanak için veriyorummm
2 ay sonrası bence en uygunu...Hem havalarda güsel olur. Gezerizdeeee değil mii amahihoyyyt

bizim evde gene çoook eski modellerden var, gene arçelik gene arçelik yerimseniben

babaannem ve kardeşim sağolsunlar masada nasıl yemek yiyolarsa yerler kırıntı oluyo, normal süpürgeyi gün aşırı çalıştırıyoruz, her güne üşeniyorum ama her yemekten sonra şarjlı süpürgeyle masanın altını süpürüyorum.. ayrıca tv karşısında çekirdek kuruyemiş falan yemeyide seviyorum, gene aynı şekilde şarjlı süpürgeyle hemen süpürünce içim rahat ediyo :1closedeyes:

Bu semaverden bizde kullanıyoruz gerçekten çok ii
Hatta çeyizimede düşünüyordum ki hediye geldi Artık çeyizimin semaveride varhihoyyyt

Bizim şuan evde kullandığımız bosch un el süpürgesi
8 senedir kullanıyoruz gayette güzel memnunuz
Ama beni alternatife yönlendiren noktası Çok eğilmek gerekiyor olması
Ben bazen her yeri onla bi alıveriyorum iki büklüm oluyorum
Onun için çeyis için aynı performansta ama uzun saplı ayakta süpürebileceğim bi şarjlı olsa diye düşünüyorum

şarjlı el süpürgesi gereklimi gereksizmi tartışılır tabikide ama ben hangi marka alacağıma karar veremedim henüz yaaaaaaaa.tavsiyeler bölümünde kenwood,fantom ve fakir e iyi demişler.sizde bu markalardan kullanan varmı

Yorum yapan arkadaşlarıma ablalarıma teşekkür ederimmm.kendimi pek geliştiremedigim için ayrı ayrı yorumlara cvp yazamadım:))
Ya bişe sorcam.beni babam vermiyo ya bense inadına bişeler alıp gösteriyorum babacıgıma pişmiş kelle gibi sırıta sırıta mutlulukla çokmu ayıp etmiş oluyorum.e anlasın azıcık ucundan baba beni evlendir dedigimi:))
Aldıklarınızada bittimm nekadar hoşlar

kıslarrrrrrrrrrrrrrrrr:sm_cool:
yetişinnnnnnnnn
ben bornoz takımı alacağım emme bir öneri istiyorum..Aldığınız beğendiğiniz varsa lütfen bilgi verinizz:1closedeyes:

ben almıştım cnm yeşilinden ve pembesinden..bakırköyde carousselin altındaki migrosta var cnm pembesinden ordan almıştım ben.. çok şekerler di miii güle güle kullanalım inşallah kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…