Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

pashminacımmm gelinliğimi akayda diktiriorumm cnmmm
arsimacım ayakkabımı bağdat cad. eroldan aldım. ya kızlar bi çıktım sayfalar dolusu olmu burasıı bende gelicem beni atlamayın sakın haaa:)))

[
COLOR="Blue"]Tatlım akayın hangi şubesi peki? ay merak ediom herşeyi dimi aslında bana daha vakit varda merak ediom işte anlayın yaa​
:1hug:
Kuşum bu arada çeyiz alışverişine gidiyoruz sanırm ist. dasın dimi sende???kaydirigubbakcemile3
Ama tarih belli değil ortak karar alıcaz kızlarla
[/COLOR]:içelim:

nevresim takımlarımmmm :teytey:

[/IMG]

[/IMG]

[/IMG]
hepsi çok güzel iyi günlerde kullan sengözlerimebaksanab Antik olanlar nasıl pamuklumu bilgi verirsen sevinirim yerimseniben

kızlar yatak odam dizildi mobilyam geldi perdesi yapıldı hepsi tam sadece halım yok
Benimde tam tersi bir tek perdem eksik kaydirigubbakcemile3 Taça beğendiğim modeli sordum 460 TL fiyat çıkardılar.Tek bir pencereye hemde %50 indirimli hali :1shok: Daha bir sürü pencere var nolcak halimiz bilinmez fisfisfis Ben halılarımı İzmir'den Flamma halıdan aldım.Çok güzel beyaz tüylü giri simli.Çabuk kirlenicek ama yıkaması çok kolaymış.Yatak örtümle çok uyumlu oldu.Bir kilim alırım ileride onu sererim artık :1rolleyes:

böyle bişey olcak kıslar davetiyemm
Çok şekermiş..Herşey dilediğin gibi olur inş..:Saruboceq:

dimples cnm bende onu farkettim hiç bir şekilde cezve ile aynı tadı vermio bu tip makineler bende çaycı ve kahveci akımdı oyüzden aldım yoksa ayrı olarak almak aklıma bile gelmezdi bakalım işallah işe yarar

kızlar aranızda arzum çaycı ve kahveci kullanan var mı? bende bunlardan var

ikiside mor tabii

çok severimde ben çay ve kahceyii

kahveciyi bilmem ama çaycıyı kullandım bir sene kadar.çokta memnun kaldım.porselen demlik sevmiyorum.hem arzumun üzerinide fabrikadan yada servislerden temine debiliyorsun canım güle güle kullan

cnm bence şık ağır bi takım güzel yani siyahında bir asaleti vardır zaten. yalnız yemek odası takımınıda siyah yada beyaz alman lazım aklında bulunsun:

Alıcagımdan degill:1closedeyes:nerde o günler.begendim sizlerle paylaşmak istedim belki bi fikir olur.Aklımda bulunuyoda bulundurmaya fırsat vermiyorlar:Saruboceq:hep birden el açın hadi bana dua edin şu garip kardeşiniz bir an önce kavuşsunn.anam görse yazılarımı bizim kız kudurmuş diyecek:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…