ayyy çok hoşmuş yaaa bayıldım buna. nerden alabiliriz bunu acaba?
pashminacımmm gelinliğimi akayda diktiriorumm cnmmm
arsimacım ayakkabımı bağdat cad. eroldan aldım. ya kızlar bi çıktım sayfalar dolusu olmu burasıı bende gelicem beni atlamayın sakın haaa:)))
hepsi çok güzel iyi günlerde kullan sengözlerimebaksanab Antik olanlar nasıl pamuklumu bilgi verirsen sevinirim yerimsenibennevresim takımlarımmmm :teytey:
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
Benimde tam tersi bir tek perdem eksik kaydirigubbakcemile3 Taça beğendiğim modeli sordum 460 TL fiyat çıkardılar.Tek bir pencereye hemde %50 indirimli hali :1shok: Daha bir sürü pencere var nolcak halimiz bilinmez fisfisfis Ben halılarımı İzmir'den Flamma halıdan aldım.Çok güzel beyaz tüylü giri simli.Çabuk kirlenicek ama yıkaması çok kolaymış.Yatak örtümle çok uyumlu oldu.Bir kilim alırım ileride onu sererim artık :1rolleyes:kızlar yatak odam dizildi mobilyam geldi perdesi yapıldı hepsi tam sadece halım yok
Çok şekermiş..Herşey dilediğin gibi olur inş..:Saruboceq:
böyle bişey olcak kıslar davetiyemm
Kızlar bana bi yardım ediiin lütfen.. Fikirlerinize ihtiyacım var ..
Şimdi sizce tepehomedaki pofuduk koltuklardan mı alayım yoksa bu takım da güzel mi sizce?
Bu takımı alırsak tv ünitesinide alacağız çünkü koltukların fiyatı uygun. Ortadaki sehpayı almayacaığz.
Birde siyah konsol ve masa alacağız. Sizce nasıl olur?
Mandilin canım merinosa gittin demek.Bu koltuk takımlarını bende görmüştüm tek bir oturma odası kullanıcaksan bence süper bebişin olduğunda kirlenmezde kaydirigubbakcemile3Gayet güzel bir seçim buna uygun harika bir halı var Gümüşsuyunda sana resmini koyarım oraya bak istersen yerimseniben Fiyatıda çok uygunmuş bu arada :lepi:
Hayırlısı olsun canım.Herşey dilediğin gibi olur inş..:Saruboceq:Kızlar herkese slmmm herkese günaydıınn
dün nişanım vardı en kısa zamanda resimleri ekliyorum...
kaydirigubbakcemile3Evet nikim biraz zordur.Walla canım her renk takıyorlar farketmiyor ama ben gümüş takıcam çünkü gömleğim gümüş simli hihoyyytpashmına ben gelırm cnmhemen hemde
eudorabeta cnm senın nıckını yazamadım bı turlu amma zormuş neyse gordum kına resımlernı bızdede 3 etek derler o gıyınır ama senınkıde cok değişık hoş gelın olan altın kemer mı takr bekarla gümüş mu
kızlar ben daha gelinlik ayakkabısını almadımbu cumartesi çıkıcam topuklu olmayacak bi model bakıyorum
Canım ya bir yerden duydum Divan kundura varmış.Özel siparişe görede ayakkabı yapıyorlarmış.Özellikle gelin ve abiyede çok iyi modelleri varmış.Bir bak istersen İzmir'de yok :çok üzgünüm:
İsmini sayamadığım diğer arkadaşlar aldıklarınızın hepsi çok güzeller iyi günlerde kullanın
sengözlerimebaksanab
Bu arada o kadar çok sayfa olmuşki oku oku bitmedi yahu kaydirigubbakcemile3Okuduklarıma görede İstanbulda çeyiz alış verişi varmış çağıran yok tabi :dilcikar:Hoş gelememki İzmirlerdeyim ben senağlamaBöcük benim için kızları English home götür emi kaydirigubbakcemile3
dimples cidden mi? fıydırır atarım onu hiç bakmam gözünün yaşına hele bi köpüklü yapmasın kahvemi:)
kızlar aranızda arzum çaycı ve kahveci kullanan var mı? bende bunlardan var
ikiside mor tabii
çok severimde ben çay ve kahceyii
canıım sen nerelisin fıydırmak kelimesini bulgaristanlılar kullanır da genelde sorayım dedim kaydirigubbakcemile3
ee bulgaristan göçmeniyiz biz çünkü o yüzden cnm:) sendemi yoksamm
cnm bence şık ağır bi takım güzel yani siyahında bir asaleti vardır zaten. yalnız yemek odası takımınıda siyah yada beyaz alman lazım aklında bulunsun:
hasır tepsim
magnetlerimkaydirigubbakcemile5
ben de ben dehihoyyyt
nasıl anladım ama:jeyyar:kaydirigubbakcemile3
çeyiz hazırlıklarında kolaylıklar size al al bitmez sanki
bana daha çok var bakalım, çok özeniyorum sizea.s.
karalahana sağol cnm.bu arada yazarken farkettimde nickin süper:) sarı papatya gibii
ee bulgaristan göçmeniyiz biz çünkü o yüzden cnm:) sendemi yoksamm
walla süpersin yaa hemende anladın.sen ıştırma kelimesini bilirmisinhihoyyythihoyyyt
bıldır kelimesini, kuuduru kelimesini bile biliyorum ben :teytey:
sen biliyo musun onun bilememkaydirigubbakcemile3
Kızanlar dolmuş desenizee beyaa
süpersiniz ya kopardınız beni gece gece be yaabıldır kelimesini, kuuduru kelimesini bile biliyorum ben
sen biliyo musun onun bilemem
süpersiniz ya kopardınız beni gece gece be yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?