Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

evet reklamlardaki Fakir...

kızlar bi de Bi önerim var bölümünde Sevgililer günü hediyesi konusu var ya. oraya aldıklarımı yazdım, bi bakıp akıl versenize olmuş mu olmamış mı?

arzuma baktım canım, ehli keyifi almayı düşünüyordum hep aklımda o vardı. boschada bakim karar vericem.

bende bazen bütün mesajlar çıkmıyor. sonra bakıyom başka msj da var nedendir acep anlayan varmı

bana çaycı konusunda akıl verin kızlarrrrr............

ben eski iş yerimde bir sene kadar arzum çaycı kullandım.çok beğenmiştim çok rahattı.bir tek üstü cam olduğu için korkuyordum.onuda sonradan öğrendim 20 tl ye alınıyormuş.ben üstleri porselen olanları sevmiyorum ama arzumun kini kullandığım için biliyorum ve tavsiye ederim canım.dikkat edilince kırılmıyor.

Kıslar bugün gittiğim 2.istikbal mağazasında zor buldum ya kampanya ne zamandır var ama ben farkında değilmişim.Neyse sonunda çift kişilik yorgan aldım 39 ytl ye Çoğu üründe %30, %40 indirim var.Koltuklarda falan baya indirim var ama bence hala pahalı....

Benim dediğim o eski cam çaydanlıklar değil canım
Evet onlardan şimdi var onlarıda görüyorum Hem altlı üstlüleri bile var

Dediğim çaydanlığı nette aradım ama bulamadım Bulursam eklicem hemen

bernardoda cam çaydanlık var

ben birde bunu çok beğeniyorum

Evet buda güzel ama beğendiklerim daha estetik
Ama aşağı yukarı bunun gibi

Birde geriye döönük aradım ama bulamadım Tchibodan bi arkadaş çiçekli kutu almıştı
20 Tlye aldığını yazmıştı Tchibonun tanıtım sitesinde o 6 lirraya gelen bi fiyatta
TRye girince ne kadarda pahalılanıyor yaa :kızgın

Bu arada hepinzi cicilerinizi güle güle kullanın Tek tek yazmak istemiyorum yer işgali olmasın
Totan hepciğiniz çok zevklisinzi kızlar diyorum
Duydunuzmuuuuu kaydirigubbakcemile2

kizlar siz bicak setinizi nasil almayi düsünüyorsunuz???
tezgah üstü mü???
ben pek tezgah üstü almak istemiyorum yer kaplamasin diye
cekmece daha iyi degil mi????

Kızlar, İstanbul'da buluşmanız ne hoş.. gelmek isterdim ancak bulunduğum il dolayısıyla 12 saat yolu çekemicem üstelik farklı sorunlarda var... ama siz gezerken yanınızda gibi hissediceme eminim....

oku oku bitiremedim ne kadar çok sayfa olmuş.. nihayet bitti... kızlar aldıklarınız çok güzel... herkes güle güle kullansın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…