Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

böcük aç gülüm konu ben pek anlamıyom çünküm çeyiz alışverişi buluşması falan yazarsın.

lepi gülüm sarevi böcükü sorcan ben almadım hiç. altınbaşak ve taç var bende. ayrıcanak sana bir foto göndercem yarın kısmetse unutmam inşallah bir takım dantelim geldi sarılmış olarak delikafadulden

Evet bencede buluşma konumuz için yeni bi başlık açarsak takip etmemiz çok daha rahat olur. Bende o gün sizinle beraber olmak istiyorumm :dance:

gitmesin tabi canım...
herkesin burda olduğunda kararlaştırlaım iyice. . .
10-11 nisan
9-10 mayıs
gelemk isteyenler istediği tarihi belrtisin arkadaşlar...

kızlar bişi sorcam,

felix yeni çaycı çıkarmış su kaynayınca kendisi çayı demliyor reklamlarda vardı 159 tlmiş fiyatı mağzada. ben öyle bir şey istiyorum ondan önce arzum ehli keyif almayı düşünüyordum o da 119 tldi nişanlımın tarafı kahveyi çok seviyor. şimdi ise kararsız kaldım hangisini alacağıma.

burcuözge, songa (tavsiyen için), pashmina, böcük, Azelya (güzel sözlerin için), burcucello, bktbb, tubis ve Arsima:1hug:

hepinize çok teşekkür ederim. öldüm bittim sayfaları bitircem diye ya. tam bitti diyorum, sayfalar arttıkça artıyordelikafaduldenyoruldumkafamçokkarıştı

eğer buluşmanız ctesi gününe denk gelirse kabul ederseniz ben de gelmek isterim:dance: (Allah'tan bi mani çıkmazsa tabii)

HAYATIM tabıkıde gel ne demek bu arada ben ctesı gunlerı öğlene kadar calısıyorum allahtan bı manı olmazsa buluşcaz ayy bıde konu actım aklıma ne geldı o gun bısey olurda allah korusun gelemezsem cok üzülürum ya ben gelemesemde sız bulusun ben ağlarım ayy allah korusun cok ıstıyorum cunkum aklıma nerden geldıyse

tubis o kendikendine çay demleyen çay makinesi benim bildiğim Fakir'in. beyaz renk, üstü porselen demlik. ama ben pek beğenmedim. hatta adama dedim ki, ee bu kendine kendine demliyo, sonra altında su bitiyo, alıp yine su koyuyosun. ne farkedior?

adam da bana şöyle dedi; sonuçta bardağı alıp çay dolduruyosun. o kadarını da yap artık:roflol:

ben yine Bosch alıcam, daha şık en azından görüntüsü

bıde kaynar kaynamaz mı demlıyor cayı amanen hıc olmaz kaynar kaynamaz demlenırse ıyı olmazkı azcık kaynaması gerek sen en ıyısı al bı demlık çelık bol bol demle

bktbbKol düğmelerim bugün saat:13:00sularında geldi canım çok hoşlar beğendim ben kutusuda güzel kadife kutu içine koymuşlar..hihoyyytSeninkide yarın kesin elinde olur canımmsengözlerimebaksanab

fakirmiymiş ben yanlışmı biliyom o zaman reklamlarda olanı diyom o demi senin dediğinde.
boscha bakmadım hiç onada bakayım bi.

ayy koy yaa helecanla beklicem unutma hee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…