veee dadaadamm yeni takvimimi ile huzurunuzdayım Allahımın izniyle bi aksilik cıkmaz ise 10 ocak günümüzü alıyoruz kızlar 10.04.2010 tarihine bugün itibariyle 8 ay 7 günüm var acı tatlı ilk girdğim günden itibaren paylaştığım gibi bundan sonrada devam edeceğim bakalım bu süreçte beni neler bekliyo :)) HAYIRLISI OLSUN
seftalı demen huylanıyom:mymeka:
Hayırlı olsun tatlım.. sayılı gün çabuk geçiyor kaydirigubbakcemile5veee dadaadamm yeni takvimimi ile huzurunuzdayım Allahımın izniyle bi aksilik cıkmaz ise 10 ocak günümüzü alıyoruz kızlar 10.04.2010 tarihine bugün itibariyle 8 ay 7 günüm var acı tatlı ilk girdğim günden itibaren paylaştığım gibi bundan sonrada devam edeceğim bakalım bu süreçte beni neler bekliyo :)) HAYIRLISI OLSUN
güle güle kullan opuyorumnanaktan
Kızlar bugün nişanlımla beğendiğimiz eşyalara öylesine bakmaya gittik ama hepsini değiştirdik yani beğendiklerimizin yerine başkalarını beğendik mecburen :sinifsinif:
Tabiki şükrediyorum, bunları bulamayanlarda var Allahıma şükürler olsun, aman aman istediğim gibi olmadı birçok şeyden feragat ettim ama durumumuz düzelince istediklerimizin hepsini alacağız inşallah :Saruboceq:
İnşallah sizlerde beğenirsiniz, netten az çok benzerlerini bulmaya çalıştım:kedi:
Oturma Odam; yalnız sadece iki koltuğu aldık tekli koltukları almadık aynen bu renk kırmızı, kaba gelebilir belki ama yakından çok spor ve cici
Salon Takımım; sadece konsol ve masa sandalye alabildimyerimseniben
Bu da başka açıdan görünümü
Salon Takımım; ama kızlar renkleri böyle değil kırmızı yastık felan yok, başka resim bulamadım, oturulacak yerler sırf krem beyaz gibi bir renk, yastıkları siyah beyaz yani yemek takımımla uyumlu
Zigon Sehpam;Bunun aynısı birde orta sehpa var
Mutfak Masam; ama sandalyelerim lila
Yatak Odam;
Taşlı birşey almam dedim taşlı almak zorunda kaldım büyük konuştum işte aslında hiç sevmiyorum ama yapacak başka bişey yoktu seçeneklerim arasında en şıkları bunlardı, şükür yinede Allahım olmayanlarada versin:Saruboceq:
Kızlar bugün nişanlımla beğendiğimiz eşyalara öylesine bakmaya gittik ama hepsini değiştirdik yani beğendiklerimizin yerine başkalarını beğendik mecburen :sinifsinif:
Tabiki şükrediyorum, bunları bulamayanlarda var Allahıma şükürler olsun, aman aman istediğim gibi olmadı birçok şeyden feragat ettim ama durumumuz düzelince istediklerimizin hepsini alacağız inşallah :Saruboceq:
ınşallah sizlerde beğenirsiniz, netten az çok benzerlerini bulmaya çalıştım:kedi:
oturma odan cok spor bızım ılk mobılya bakmaya gıttıgımızde hep böle bı tarz vardı aklımızda nasıl oldu bılmıyom almadık ama tabi bizim oturma odamız yok salonoda olmaz dıye almadık sanırsam
Salon Takımım; sadece konsol ve masa sandalye alabildimyerimseniben
Bu da başka açıdan görünümü
guzel ama sıyahhhhh yırtınıyoz salona sıyah almayın dıye
saka bı yana cnm gule gule kullan ıllakı sıyah oluyor biyerdee
Salon Takımım; ama kızlar renkleri böyle değil kırmızı yastık felan yok, başka resim bulamadım, oturulacak yerler sırf krem beyaz gibi bir renk, yastıkları siyah beyaz yani yemek takımımla uyumlu
bnmde bundan buketınde bundan bnmkı kremı hedıye geldı
Mutfak Masam; ama sandalyelerim lila
cok guzel
Yatak Odam;
heh cok ferah bi oda dahaaa
ney taşlıkı?
veee dadaadamm yeni takvimimi ile huzurunuzdayım Allahımın izniyle bi aksilik cıkmaz ise 10 ocak günümüzü alıyoruz kızlar 10.04.2010 tarihine bugün itibariyle 8 ay 7 günüm var acı tatlı ilk girdğim günden itibaren paylaştığım gibi bundan sonrada devam edeceğim bakalım bu süreçte beni neler bekliyo :)) HAYIRLISI OLSUN
düşmanlarım çatlasın eski aşklar kıskansın
evde kaldım diyenler BıZ EVLENıYORUZZZZ:asigim:
VE HERKEZE GÜNAYDIN..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?