burcu h geldınn bu koşuşturmyaa bıde cocuk lazımm:roflol:
arşı ve sınayın bıde bebeklerı olsa daha cok mısafr gelcek gıbı abboww:bbo:
arşı sende basına iş almışsın bacımm ınş alt kata gıderler sende az dınlenırsın
erva aksam hatrlat msn adresını verım o bacının
yinede koyuyorr
ama bir şey söyliyeyim mi... :1rolleyes:
sabah gözümü açtığımda uyku mahmuru zümrüt rengi gözlerini açışını görüyorum ya. hani böyle minik minik aralıyor. işte yaşam bu diyorum....:asigim::asigim::asigim::asigim:
aynen canım onunla kahvaltı çok cicii :asigim: dün ilk defa işe gitti işten dönüşte gül getirmiş banaa :asigim: yemem mi bitirmem mi ben bu adamı :sm_cool:
iş bulursam burda da çalışıcam kuzucum oturamam evde sıkılırım a.s
hayatım anlamadımm:bbo:
ben hala hazır yemek masasına gidip yemeğimi yiyip, tv karşına geçip yatıyorum bulmacamıda çözüyorum, oyunda oynuyorum, tırnaklarımıda törpülüyor ojemide sürüyorum hehe yaşasın bekarlık kaydirigubbakcemile3
aynennn bencede yaşasınnnn:lepi::lepi::lepi:
selam kızlarrrrrrrrrrrr
efkarlandım birden
borclu çıktım kanımca
aşkımın canı kuru fasulye pilav istemiş cokacimcoook kayınvaldemde yok dün kankası gelmiş kurufasulye ıslatmıs sabah dio ki nasıl yapcam kaydirigubbakcemile3 dedim ben sana yapim gel akşama kaydirigubbakcemile3
Kızlar günaydınnn....
Ay demin up uzun bir yazı yzdım sayfa görüntülenemiyor demez milmaz:
eskiden sabah kalkar kalkmaz KK ya gelirdim evli bir bayan olmak ne kadar zormuş yaaaasırnaşık şey
bakın sabahtan beri yaptıklarımı anlatayım size...
saat 6 da kalk mutfağa koş kahvaltı hazırla patatesli yumurta yap... kocişle otur zıkkımlan...:roflol: sonra kocişi öp uğurla balkona çık el kol salla öpücük günder.. :roflol:
balokonda kurulu olan sofrayı topla. mutfağı sil çamaşır sula akla pakla. sonra dolaptaki flote tavuğu çıkar ikiye ayır dövecekle döv incelt anneni ara yatıracağın sosun tarifini sor. sosu hazırla tavukları bula kaba koy dolaba yerleştir. yatak odasına geç havalandır yatağı topla. sonra tuvalet molası ver orda ancak gazetenin ekini oku. :roflol: çıktıktan sonra etrafı toparla. şimdi birazdanda dün sıcak nedeniyle yarım kalan epilasyona devam et. :roflol: bitince evi süpür sil toz al. aşama doğru balkonu bir daha yıka. yemeği pişir....:roflol: nasıl kızlar :roflol:
teşk ederim gamzeemmm:lepisinayyyyyyyy tavuğun pişmesine yakın üzerine tuzlu su sürcennn nar gibi kızarırzemuszemus
oyyyyy oyy iyi iş halletmişin biz bunları akşama sıkıştırıoz-tatlicadiarzu- ben kocişimi hiç öpüp balkondan el sallayamıyom sabah bişiler atıştırıp koştur koştur beraber çıkıoz arabaya binioz arabadan inerken unutmazsam öpüom :roflol::roflol:Kızlar günaydınnn....
Ay demin up uzun bir yazı yzdım sayfa görüntülenemiyor demez milmaz:
eskiden sabah kalkar kalkmaz KK ya gelirdim evli bir bayan olmak ne kadar zormuş yaaaasırnaşık şey
bakın sabahtan beri yaptıklarımı anlatayım size...
saat 6 da kalk mutfağa koş kahvaltı hazırla patatesli yumurta yap... kocişle otur zıkkımlan...:roflol: sonra kocişi öp uğurla balkona çık el kol salla öpücük günder.. :roflol:
balokonda kurulu olan sofrayı topla. mutfağı sil çamaşır sula akla pakla. sonra dolaptaki flote tavuğu çıkar ikiye ayır dövecekle döv incelt anneni ara yatıracağın sosun tarifini sor. sosu hazırla tavukları bula kaba koy dolaba yerleştir. yatak odasına geç havalandır yatağı topla. sonra tuvalet molası ver orda ancak gazetenin ekini oku. :roflol: çıktıktan sonra etrafı toparla. şimdi birazdanda dün sıcak nedeniyle yarım kalan epilasyona devam et. :roflol: bitince evi süpür sil toz al. aşama doğru balkonu bir daha yıka. yemeği pişir....:roflol: nasıl kızlar :roflol:
hepsi iyi hoşta sen işe giderken kocan niye uyuyor :mymeka:
hoşgeldinnn
bende sana anlatayım mı
genel olarak anlatıyorum evimin misafiri eksik olmadığından
gece bulaşıkları makinaya at yıkamaya başlasın etrafı topla yat
sabah 6.45de kalk duşunu al kendine gel
üstünü giyin sacın havlulu kalsın
bulaşıkları boşalt yerlerine yerleştir
elbet asılı çamaşırım vardır yada asılacak onları hallet
mutfağı tertipli bırak çöpü al kapıya koy
bişiler atıştır
sacını tara topla
kendine son rutuşları yap
uyucan kocayı git öp
kapıyı ac in aşağıya
he yaaa napıyım ya gelene gelme mi diyim bide şey var gelenlerin çoğu altınla geliyorlar sağolsunlar 12 tane falan çeyreğim oldu biriktircem ramazandan sonra çanakkaleye gidicem heheheh:roflol::roflol:günaydınlarrr ancak uyandım kalktım kahvaltımı ettim oturdum pc.ye
üffff yine mi nan sinay bitmiyo misafirlerin senin he en çok misafir ağırlayan gelin ilan ediyorum seni menün güzel ama sigara böreği olmasaymış neyse canım güzl ama kolay gelsin akşama bende misafir ağırlım evlenimde yaa :kedi:
Ben dun işten cıktım evlendıgmızden berı ılk defa bekarken yaptıgım gıbı arkadaslarımla bulusup metroctye gıttık kocişiten ızın aldm tabi
eczaneden ilaç aldm d.k.h sonra ıkı tane fılm aldım
sonra mıgrostan paspas aldm sonra yemek yedım kızlarla sonra evıme gıttık
kociş evdeydı cerez almış fılm ızledık ama korktm gıderken yaa eve tek basıma
gecede 2.30 cam acıktı odann dısardan sesler fırladm cama ,bırımı bıcaklanmış biri herkez camdaaaa
neyse bu aksam halam gıdıyor zatenlaelaelaelaelae bide yemek işini çözersem
keyfım yerınde ohhh:teytey: cok şükür
seninkide zormuş be annem :teselli:
arşı ve sınayın bıde bebeklerı olsa daha cok mısafr gelcek gıbı abboww:bbo:
arşı sende basına iş almışsın bacımm ınş alt kata gıderler sende az dınlenırsın
ne borcu kız
yok yine koyar ama evlenip ayrı kalmak daha cok koyar diye dedim kafamçokkarıştı
amaaan nassı olursa olsun ayrı kalmak cok zoor :sinifsinif:
ben anlamadım arsi noldu?
hepsi iyi hoşta sen işe giderken kocan niye uyuyor :mymeka:
Esmy sunta yok direk dovara monte ama hiçbirşekil kablo gözükmüyor.
esmaa :jeyyar:
heh işte burcum bunu söleama bir şey söyliyeyim mi... :1rolleyes:
sabah gözümü açtığımda uyku mahmuru zümrüt rengi gözlerini açışını görüyorum ya. hani böyle minik minik aralıyor. işte yaşam bu diyorum....:asigim::asigim::asigim::asigim:
aynen canım onunla kahvaltı çok cicii :asigim: dün ilk defa işe gitti işten dönüşte gül getirmiş banaa :asigim: yemem mi bitirmem mi ben bu adamı :sm_cool:
iş bulursam burda da çalışıcam kuzucum oturamam evde sıkılırım a.s
kız deli bende diom kim bu
değiştirmeyin yaw tanıyamıom sora
hayatım ne diim adama yapamam mı kaydirigubbakcemile3 kayınvaldem yok nazı bana geçio canı ne istiosa yaparım valla :asigim:bu sıcakta kuru mu :1shok:
esmaaa :jeyyar::jeyyar: Keyfin yerinde olur tabi nan :jeyyar:
Hşş senin şu meşhur zincirliyi giyersin artık:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?