:uhm:ay sinaycım sende tavuk yapıcan dimi
ne bilem yoğurtla nasıl olur
sür salçayı olsun ya
du eklicem sana yerimsenibenKızlar sizce nasıl stickerler alabilirim yada nasıl tablo gibi birşeyler alabilirim...?
Kırmızı koltuklara ve siyah takıma...Hani şu parçalı stickerler var biliyormusunuz 3 tane yanyana birbirini tamamlıyorlar birinde değişik birinde değişik, arıyorum ama bulamadım hadi be hacılar bi el atıverin akıl akıldan üstündür:sinifsinif:
ok bana uyar hangi kargoya veriyorsun akşama yetişir dimikaydirigubbakcemile3ben geldimmmm
menü güzel
ben puding etmiştim hırkıs fikrimi çaldın
benimkilerden 2 kişi yedi diğerleri hep duruo yollim mi sana :roflol:
efkarlandım birden
baharatlada terbiye verecem ama önce salçayla renklendiriyim diom:roflol::roflol::roflol:sınayy baharatlı bı terbıye ıle süper olur:lepi:
bütün tavuk akşam düdüklüde pişirdim şimdi eve gidip fırında kızartcam ama nasıl kızartıyım bi türlü karar veremedim:uhm:bütün tavukmu şinaycımmm hoşbuldukkopuyorumnanaktan
galete ununa bula
ımm değişik bir fikirvereliniortak
benimde olabilirde olmayabilirde
:bbo:
du nan daha yeni gittiler-tatlicadiarzu-
aşkımın canı kuru fasulye pilav istemiş cokacimcoook kayınvaldemde yok dün kankası gelmiş kurufasulye ıslatmıs sabah dio ki nasıl yapcam kaydirigubbakcemile3 dedim ben sana yapim gel akşama kaydirigubbakcemile3ben de tekirdağ/saray amme artık kastamonu/tosya :çok üzgünüm:
ee ne yapcan peki?
buyrun gelinnnn kaydirigubbakcemile5
2005ten beri bekledik sonunda kavuştuk birbirimize
ayrı şehirlerdeydik 15 ay askerlik fln derken nihayet hayırlısıyla kavuştuk
benim ilk etapları eşim yaptı bilmiyorum ki :)
selam kızlarrrrrrrrrrrr
herkese selamm
tubiş gelmşti ama kayboluyoo gene ya
deCADIARZU
ımm değişik bir fikir
du nan daha yeni gittiler
merve nıckını değişmışsınnzemuszemus
gözüküo malesef
peki lcd sehpalarının üzerine koysak da gözükürmüü???monte etmeden yani duvara
kızlar bişi dicem
:uhm: :uhm:
bizimde 15 ay askerliğimiz olucak eylülde okulu bırakıcak tecili kaldırtıp gidicek..hakkımızda hayırlısı olsun :gitme: nasıl dayanıcaz bilmiyorum ilk ayrılıgımız olucak :gitme:
arsiii, nasılsın adaşım.
arsiiii eğer sana geliolarsaa işin büyük valla umarım gelmezler
kızlar lcd yi duvara monte ettiğimizde kabloları gözüküomu yaaa
Yok cnm gözükmüyo bişey var onu monte ediyon kablo arkasında klıyo gözükmüyo yani
arsi hemde tam borçlu cıkmışsın hee
hoşgeldinn.
geldim canım. işlerim var arada geliyorum.
iyilik valla ne olsun,
dünden beri soruyom sana anladım ki meşgulsün canım
iyi geçti mi tatilin nerelere gittiniz??
gözüküo malesef
:uhm: :uhm:
canım eğer kablosuz almadıysan gözükür kuzucuğum. şimdi aynı internet gibi kablosuz olanlrı çıktı öyle alısan gözükmez..Şeniz
Kızlar günaydınnn....
Ay demin up uzun bir yazı yzdım sayfa görüntülenemiyor demez milmaz:
eskiden sabah kalkar kalkmaz KK ya gelirdim evli bir bayan olmak ne kadar zormuş yaaaasırnaşık şey
bakın sabahtan beri yaptıklarımı anlatayım size...
saat 6 da kalk mutfağa koş kahvaltı hazırla patatesli yumurta yap... kocişle otur zıkkımlan...:roflol: sonra kocişi öp uğurla balkona çık el kol salla öpücük günder.. :roflol:
balokonda kurulu olan sofrayı topla. mutfağı sil çamaşır sula akla pakla. sonra dolaptaki flote tavuğu çıkar ikiye ayır dövecekle döv incelt anneni ara yatıracağın sosun tarifini sor. sosu hazırla tavukları bula kaba koy dolaba yerleştir. yatak odasına geç havalandır yatağı topla. sonra tuvalet molası ver orda ancak gazetenin ekini oku. :roflol: çıktıktan sonra etrafı toparla. şimdi birazdanda dün sıcak nedeniyle yarım kalan epilasyona devam et. :roflol: bitince evi süpür sil toz al. aşama doğru balkonu bir daha yıka. yemeği pişir....:roflol: nasıl kızlar :roflol:
kızlar lcd yi duvara monte ettiğimizde kabloları gözüküomu yaaa
arsii resimde süper durmuşta kablosuz sanırım çekim içindir
nasıl kızlar :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?