Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ay sinaycım sende tavuk yapıcan dimi
ne bilem yoğurtla nasıl olur
sür salçayı olsun ya
:uhm:
du eklicem sana yerimseniben
ben geldimmmm

menü güzel
ben puding etmiştim hırkıs fikrimi çaldın
benimkilerden 2 kişi yedi diğerleri hep duruo yollim mi sana :roflol:
efkarlandım birden
ok bana uyar hangi kargoya veriyorsun akşama yetişir dimikaydirigubbakcemile3
sınayy baharatlı bı terbıye ıle süper olur:lepi:
baharatlada terbiye verecem ama önce salçayla renklendiriyim diom:roflol::roflol::roflol:
bütün tavukmu şinaycımmm hoşbuldukkopuyorumnanaktan
bütün tavuk akşam düdüklüde pişirdim şimdi eve gidip fırında kızartcam ama nasıl kızartıyım bi türlü karar veremedim:uhm:

galete ununa bula
ımm değişik bir fikirvereliniortak

benimde olabilirde olmayabilirde
:bbo:
du nan daha yeni gittiler-tatlicadiarzu-

ben de tekirdağ/saray amme artık kastamonu/tosya :çok üzgünüm:

ee ne yapcan peki?
aşkımın canı kuru fasulye pilav istemiş cokacimcoook kayınvaldemde yok dün kankası gelmiş kurufasulye ıslatmıs sabah dio ki nasıl yapcam kaydirigubbakcemile3 dedim ben sana yapim gel akşama kaydirigubbakcemile3

bizimde 15 ay askerliğimiz olucak eylülde okulu bırakıcak tecili kaldırtıp gidicek..hakkımızda hayırlısı olsun :gitme: nasıl dayanıcaz bilmiyorum ilk ayrılıgımız olucak :gitme:

bu arada kızlar ben merveeeee :sm_cool:

selam kızlarrrrrrrrrrrr

hoşgeldinn.

herkese selamm

tubiş gelmşti ama kayboluyoo gene ya

geldim canım. işlerim var arada geliyorum.

sen napıyorsun?

sinay, domates yada salçası, sarımsak, az soğan ve birazda soda ama bunu akşamdan yapıp bekletince çok daha güzel oluyor mangallık süper.
en basiti galete unuyla arsinin dediği gibi.

arsiii, nasılsın adaşım.

dedim

ımm değişik bir fikir

du nan daha yeni gittiler

yurtiçine verim vip kargo :)

çok güzel olur dene derim :) severim ben

la yeni gittiler ama iyilik ettim başımı marazladım galba
ama iyi atlattım akşam
çiftlerden ikisinin hanımı çok yardım etti sağolsunlar hele biri mutfa bi girdi salona gittim geldim masayı kapatmaya mutfak tertemiz
kaydirigubbakcemile3

Kızlar günaydınnn....
Ay demin up uzun bir yazı yzdım sayfa görüntülenemiyor demez mi lmaz:

eskiden sabah kalkar kalkmaz KK ya gelirdim evli bir bayan olmak ne kadar zormuş yaaaasırnaşık şey
bakın sabahtan beri yaptıklarımı anlatayım size...
saat 6 da kalk mutfağa koş kahvaltı hazırla patatesli yumurta yap... kocişle otur zıkkımlan...:roflol: sonra kocişi öp uğurla balkona çık el kol salla öpücük günder.. :roflol:
balokonda kurulu olan sofrayı topla. mutfağı sil çamaşır sula akla pakla. sonra dolaptaki flote tavuğu çıkar ikiye ayır dövecekle döv incelt anneni ara yatıracağın sosun tarifini sor. sosu hazırla tavukları bula kaba koy dolaba yerleştir. yatak odasına geç havalandır yatağı topla. sonra tuvalet molası ver orda ancak gazetenin ekini oku. :roflol: çıktıktan sonra etrafı toparla. şimdi birazdanda dün sıcak nedeniyle yarım kalan epilasyona devam et. :roflol: bitince evi süpür sil toz al. aşama doğru balkonu bir daha yıka. yemeği pişir....:roflol: nasıl kızlar :roflol:

puficim allah güle güle oturmayı,kullanmayı nasip etsin.hepsi çok güzel.çok güzel beğenmişsiniz arkadaşım

bizimde 15 ay askerliğimiz olucak eylülde okulu bırakıcak tecili kaldırtıp gidicek..hakkımızda hayırlısı olsun :gitme: nasıl dayanıcaz bilmiyorum ilk ayrılıgımız olucak :gitme:

bizimkide acıköğretimdeydi
evlenmeyi isteyince annemler askerlik olmadan olmaz dediler normalde 2012 de gitmeyi düşünüyordu
bizimkiler beni vermeyince tecili iptal ettirdi askere gitti
ama dünde konusu geçti iyiki böyle olmuş diyor
biz askerden önce evlenelim çok istedik ama askere gidince anladık ki ailem en iyisini etmiş bize
çünkü çok zor aynı evi paylaşıp ayrı kalmak
5 gün yoktu ona bile zor dayandım

arsiii, nasılsın adaşım.

iyi canım seni sormalı
alışabildinmi işe

arsiiii eğer sana geliolarsaa işin büyük valla umarım gelmezler

ben iyi niyetle demiştim

peki lcd sehpalarının üzerine koysak da gözükürmüü???monte etmeden yani duvara

bilmem ki

Son düzenleme:
burcuözge sen şimdi zorluklarından bahsediosun ama olmaz kii niye bizi korkutuosun kaydirigubbakcemile3

alemsin yaaa kaydirigubbakcemile3

arsi allah kolaylı versin şeker

kızlar lcd yi duvara monte ettiğimizde kabloları gözüküomu yaaa

arsii resimde süper durmuşta kablosuz sanırım çekim içindir

Bizde gözükmüyor. Çünkü duvarı kırdırıp boru koydurdu aşkım sonra alçıyla kapandı boya yapıldı tekrar. Üzeride artstone döşendi. Salonda Hiçbir yerde kablo gözükmüyor. hepsi duvarın içinden geçirildi.

nasıl kızlar :roflol:

hoşgeldinnn

bende sana anlatayım mı
genel olarak anlatıyorum evimin misafiri eksik olmadığından
gece bulaşıkları makinaya at yıkamaya başlasın etrafı topla yat
sabah 6.45de kalk duşunu al kendine gel
üstünü giyin sacın havlulu kalsın
bulaşıkları boşalt yerlerine yerleştir
elbet asılı çamaşırım vardır yada asılacak onları hallet
mutfağı tertipli bırak çöpü al kapıya koy
bişiler atıştır
sacını tara topla
kendine son rutuşları yap
uyucan kocayı git öp
kapıyı ac in aşağıya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…