Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bizde önce evlensek diye çok istedik ama bize de onay cıkmadı..sizinle aynı durumdaymısız :sinifsinif:
gerçekten çok zor olurdu aynı evde yasayıp ayrı kalmak..şimdi bile zor gelio :sinifsinif:

günaydınlarrr ancak uyandım kalktım kahvaltımı ettim oturdum pc.ye

bende kullanıyom onu 100 tl 100 ml yanında deo. ıstersen bana de ben tanıdık bırı bılıyomm:lepi:

kim satıyo nan o parfüm 200 tl bilinmi sdece şişesi deodorant fln yok hemde sen nerden alıyosun desene bana
üffff yine mi nan sinay bitmiyo misafirlerin senin he en çok misafir ağırlayan gelin ilan ediyorum seni menün güzel ama sigara böreği olmasaymış neyse canım güzl ama kolay gelsin akşama bende misafir ağırlım evlenimde yaa :kedi:

ooo takvimime bak 2 ay olmuş
benim niye hiç ilerlemiyo mafoldumben

burcuu :)) bu anlattıklarından en güseli kocişle kahvaltı edip onu uğurlamak bide karşılamak olsa gerek hee a.s sen artık çalışmıyosun dimi canım
ilerdede çoluk çocuğa karısırsın onu yazarsın bize opuyorumnanaktan

arsi hemde tam borçlu cıkmışsın hee

he yaaaa

canım eğer kablosuz almadıysan gözükür kuzucuğum. şimdi aynı internet gibi kablosuz olanlrı çıktı öyle alısan gözükmez..Şeniz

vay beee

arsi allah kolaylı versin şeker

aminnnn
bakalım daha kesin değil ama

arsi sanırım baya bi düşüncesizce davranış olmuş lmaz:

bencedeee

arşi elini veren kolunu kaptırırmisali olmuş yaa

bazen düşünemio büyükler

şakkıdı

bizde önce evlensek diye çok istedik ama bize de onay cıkmadı..sizinle aynı durumdaymısız :sinifsinif:
gerçekten çok zor olurdu aynı evde yasayıp ayrı kalmak..şimdi bile zor gelio :sinifsinif:

aman isteme kuzum askere gitti ve söylediğimiz ilk şey iyiki evlenmemişizzz
ki bizim askerliğimiz çok rahattı
evime 15dk uzaklıkta yaptı buna rağmen hemde

ben yoruldum sen anlatırken baba evimin sefasını süreyim diye geçirdim içimdenn

tamam böcüğüm
hee bide unuttum yaa bugün evlenecek olanlara mutluluklar Allah bir yastıkta kocatsınn sulfatla kimdi CADIARZU
pufilota mobilyaların güzel canım yaa hayırlıolsun güle güle kullan canım sevdiceğinle beraber olcaksın daha güzeli var mı..
biz ne etcez bakalım :çok üzgünüm:

aman isteme kuzum askere gitti ve söylediğimiz ilk şey iyiki evlenmemişizzz
ki bizim askerliğimiz çok rahattı
evime 15dk uzaklıkta yaptı buna rağmen hemde

huff inşallah bizde yakın yere düşeriz..15 ay beklemek koymaz o zaman yerimseniben

kızlar lcd yi duvara monte ettiğimizde kabloları gözüküomu yaaa

arsii resimde süper durmuşta kablosuz sanırım çekim içindir

güzelim bizim evdeki duvara monte ama görünüyor kabloları. bize gelen bir usta dediki monte edeceğin duvara oyuk açıyorlarmış,o kabloları içine sokuyorlarmış.o zaman kablolar görünmüyormuş. bu resimdeki de tahminimce öyledir.yoksa kablosuz lcd varmı ki ? ben görmemiş olabilirim

işte böyle

Son düzenleme:
selamlar herkesee :)

buket yaaa düdüklüde nası yapıosun o kadar yemeği bizede anlat daa sendende clipso tarifleri alalım.. gamzenin poğçası keki derken buketin barbunyası diyede eklensin tariflerimize

bendeeeee istiyorum yaa uuff :sinifsinif:

tamam böcüğüm
hee bide unuttum yaa bugün evlenecek olanlara mutluluklar Allah bir yastıkta kocatsınn sulfatla kimdi CADIARZU
.
biz ne etcez bakalım :çok üzgünüm:

bendeeee mutluluklar diliyorum herkeseee, ayağınızı sürüyün bizde gidek

pıtır nann beni eklemiştin dimi listeye hıı sengözlerimebaksanab

bende sbh kalkıyom kahvaltı hazr sırf kendımm ıcın zaman harcıyomm
akşamları ıse gene hazr herseyy bı duş alıyomm bıseyler edıyommm atıstrmalık yanıma koyyom
sonra ver elını msn kk :lepi:

burcuözge sen şimdi zorluklarından bahsediosun ama olmaz kii niye bizi korkutuosun kaydirigubbakcemile3
ama bir şey söyliyeyim mi... :1rolleyes:
sabah gözümü açtığımda uyku mahmuru zümrüt rengi gözlerini açışını görüyorum ya. hani böyle minik minik aralıyor. işte yaşam bu diyorum....:asigim::asigim::asigim::asigim:

seninkide zormuş be annem :teselli:

burcu nasılmış o sos benimde kulağıma sölermisinnnn:kedi:
eririm balımm :1hug:
bak şimdi ben iki kişi için yaptım iki tane dövülmüş inceltilmiş fleto düşün.
bir yumurtanın beyazını kır çırp, içine bir buçuk tatlı kaşığı buğday nişastası koy. karıştır iyicene. nişastanın topakları gitsin. ne baharat istiyorsan ekle. tavuğa kekik yakışır ben kekik azıcıkta pul biber koydum. tuz at. varsa soya sosu koy bir kaşık yoksa olmasada olur. iyice karıştırdıktan sonra tavukları bula. bu kadarcık. bir kaç saat dolapta kaldıktan sonra azıcık yağda tavada pişir. tadına inanamayacaksın nasıl ağızda dağılıyor. nişasta öyle yapuyormuş annem dedia.s

aynen canım onunla kahvaltı çok cicii :asigim: dün ilk defa işe gitti işten dönüşte gül getirmiş banaa :asigim: yemem mi bitirmem mi ben bu adamı :sm_cool:
iş bulursam burda da çalışıcam kuzucum oturamam evde sıkılırım a.s

burcu h geldınn bu koşuşturmyaa bıde cocuk lazımm:roflol:
arşı ve sınayın bıde bebeklerı olsa daha cok mısafr gelcek gıbı abboww:bbo:

arşı sende basına iş almışsın bacımm ınş alt kata gıderler sende az dınlenırsın

erva aksam hatrlat msn adresını verım o bacının

Son düzenleyen: Moderatör:
bendeeeee istiyorum yaa uuff :sinifsinif:

bendeeee mutluluklar diliyorum herkeseee, ayağınızı sürüyün bizde gidek

pıtır nann beni eklemiştin dimi listeye hıı sengözlerimebaksanab
evet eklemiştimde inşallah ışıl yazmayı unutmamıştır

haha benim çok öabuk ilerlio

merve nıckını değişmışsınnzemuszemus
kız deli bende diom kim bu
değiştirmeyin yaw tanıyamıom sora

anaaaammmm

borclu çıktım kanımca
ne borcu kız

pufi mobilyaların hayırlı olsun
ama sölemeden edemicem yani
istediğim gibi olmadı diosunda 8000tl az para diil
bence biçok kişi için lüks bile senin aldıkların buna emin ol
şık ve modern şeyler almışsın
düşün ki 3000 tl lik düğün paketleri alanlar war...
bazı şeyler için şükret
Allah nişanlın içinde hayırlısını wersin inş bi iş bulur tez zamanda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…