bizimkide acıköğretimdeydi
evlenmeyi isteyince annemler askerlik olmadan olmaz dediler normalde 2012 de gitmeyi düşünüyordu
bizimkiler beni vermeyince tecili iptal ettirdi askere gitti
ama dünde konusu geçti iyiki böyle olmuş diyor
biz askerden önce evlenelim çok istedik ama askere gidince anladık ki ailem en iyisini etmiş bize
çünkü çok zor aynı evi paylaşıp ayrı kalmak
5 gün yoktu ona bile zor dayandım
bende kullanıyom onu 100 tl 100 ml yanında deo. ıstersen bana de ben tanıdık bırı bılıyomm:lepi:
üffff yine mi nan sinay bitmiyo misafirlerin senin he en çok misafir ağırlayan gelin ilan ediyorum seni menün güzel ama sigara böreği olmasaymış neyse canım güzl ama kolay gelsin akşama bende misafir ağırlım evlenimde yaa :kedi:akşama yemekli misafirim vaaar:umursamaz: eşimin arkadaşıyla nişanlısı geliyor 4 ekimde düğünleri varmış eşime sağdıcımız ol demiş benimkide kabul etmiş hanımları tanıştıralım demişler(zahmet olmuş)akşam yemeğe almış benim akıllı neysem uzatmadan menümü söleyim sizde fikir verin
1-yayla çorbası
2-pilav ve üstüne kızarmış tavuk (kola)
3-patlıcan oturtma
4-sigara böreği(gece 1'e kadar sigara sardım yufkalar yapışmış çıldırcaktım:bbo:)
5-vanilyalı puding
6-karpuz
7-çay-çerez-meyve faslı ve kapanışşş-tatlicadiarzu-:lepi:
benim niye hiç ilerlemiyo mafoldumbenooo takvimime bak 2 ay olmuş
Kızlar günaydınnn....
Ay demin up uzun bir yazı yzdım sayfa görüntülenemiyor demez milmaz:
eskiden sabah kalkar kalkmaz KK ya gelirdim evli bir bayan olmak ne kadar zormuş yaaaasırnaşık şey
bakın sabahtan beri yaptıklarımı anlatayım size...
saat 6 da kalk mutfağa koş kahvaltı hazırla patatesli yumurta yap... kocişle otur zıkkımlan...:roflol: sonra kocişi öp uğurla balkona çık el kol salla öpücük günder.. :roflol:
balokonda kurulu olan sofrayı topla. mutfağı sil çamaşır sula akla pakla. sonra dolaptaki flote tavuğu çıkar ikiye ayır dövecekle döv incelt anneni ara yatıracağın sosun tarifini sor. sosu hazırla tavukları bula kaba koy dolaba yerleştir. yatak odasına geç havalandır yatağı topla. sonra tuvalet molası ver orda ancak gazetenin ekini oku. :roflol: çıktıktan sonra etrafı toparla. şimdi birazdanda dün sıcak nedeniyle yarım kalan epilasyona devam et. :roflol: bitince evi süpür sil toz al. aşama doğru balkonu bir daha yıka. yemeği pişir....:roflol: nasıl kızlar :roflol:
arsi hemde tam borçlu cıkmışsın hee
canım eğer kablosuz almadıysan gözükür kuzucuğum. şimdi aynı internet gibi kablosuz olanlrı çıktı öyle alısan gözükmez..Şeniz
arsi allah kolaylı versin şeker
arsi sanırım baya bi düşüncesizce davranış olmuşlmaz:
arşi elini veren kolunu kaptırırmisali olmuş yaa
bazen düşünemio büyükler
bizde önce evlensek diye çok istedik ama bize de onay cıkmadı..sizinle aynı durumdaymısız :sinifsinif:
gerçekten çok zor olurdu aynı evde yasayıp ayrı kalmak..şimdi bile zor gelio :sinifsinif:
Kızlar günaydınnn....
eskiden sabah kalkar kalkmaz KK ya gelirdim evli bir bayan olmak ne kadar zormuş yaaaasırnaşık şey
saat 6 da kalk mutfağa koş kahvaltı hazırla patatesli yumurta yap... kocişle otur zıkkımlan...:roflol: sonra kocişi öp uğurla balkona çık el kol salla öpücük günder.. :roflol:
balokonda kurulu olan sofrayı topla. mutfağı sil çamaşır sula akla pakla. sonra dolaptaki flote tavuğu çıkar ikiye ayır dövecekle döv incelt anneni ara yatıracağın sosun tarifini sor. sosu hazırla tavukları bula kaba koy dolaba yerleştir. yatak odasına geç havalandır yatağı topla. sonra tuvalet molası ver orda ancak gazetenin ekini oku. :roflol: çıktıktan sonra etrafı toparla. şimdi birazdanda dün sıcak nedeniyle yarım kalan epilasyona devam et. :roflol: bitince evi süpür sil toz al. aşama doğru balkonu bir daha yıka. yemeği pişir....:roflol: nasıl kızlar :roflol:
kızlar lcd yi duvara monte ettiğimizde kabloları gözüküomu yaaa
Yok cnm gözükmüyo bişey var onu monte ediyon kablo arkasında klıyo gözükmüyo yani
ama biz arkalıksız yaptırıcaz işte 60-65 cm genişliğinde alçak düz masa düşün sadece canım, bilemedik hiç kablo görüntüsü de iğrenç valla
canım eğer kablosuz almadıysan gözükür kuzucuğum. şimdi aynı internet gibi kablosuz olanlrı çıktı öyle alısan gözükmez..Şeniz
burciş seninde bilmediğin bişey yok canım, kesin pahalıdır bu dediğin
aman isteme kuzum askere gitti ve söylediğimiz ilk şey iyiki evlenmemişizzz
ki bizim askerliğimiz çok rahattı
evime 15dk uzaklıkta yaptı buna rağmen hemde
arsii resimde süper durmuşta kablosuz sanırım çekim içindir
gözüküo malesef
peki lcd sehpalarının üzerine koysak da gözükürmüü???monte etmeden yani duvara
:uhm: :uhm:
sehpa üzerinde tvnin arkasındaki kablolar değil ama elektrik fişi gözüküyor ona çare bulamadık.
duvara gömdürme yaparsan hiçbirşey gözükmez.
Kızlar günaydınnn....
sen bu saydıkların gün içine yayarak yapıyon ne güzel. kıskandım opuyorumnanaktan
bende ise sıkıştırmaca genelde tüm işler cuma akşamı ve c.tesi gününe kalıyor.
Bizde gözükmüyor. Çünkü duvarı kırdırıp boru koydurdu aşkım sonra alçıyla kapandı boya yapıldı tekrar. Üzeride artstone döşendi. Salonda Hiçbir yerde kablo gözükmüyor. hepsi duvarın içinden geçirildi.
huff inşallah bizde yakın yere düşeriz..15 ay beklemek koymaz o zaman yerimseniben
üffff yine mi nan sinay bitmiyo misafirlerin senin he en çok misafir ağırlayan gelin ilan ediyorum seni menün güzel ama sigara böreği olmasaymış neyse canım güzl ama kolay gelsin akşama bende misafir ağırlım evlenimde yaa :kedi:
tamam böcüğüm
hee bide unuttum yaa bugün evlenecek olanlara mutluluklar Allah bir yastıkta kocatsınn sulfatla kimdi CADIARZU
.
biz ne etcez bakalım :çok üzgünüm:
ama bir şey söyliyeyim mi... :1rolleyes:burcuözge sen şimdi zorluklarından bahsediosun ama olmaz kii niye bizi korkutuosun kaydirigubbakcemile3
seninkide zormuş be annem :teselli:
hoşgeldinnn
bende sana anlatayım mı
genel olarak anlatıyorum evimin misafiri eksik olmadığından
gece bulaşıkları makinaya at yıkamaya başlasın etrafı topla yat
sabah 6.45de kalk duşunu al kendine gel
üstünü giyin sacın havlulu kalsın
bulaşıkları boşalt yerlerine yerleştir
elbet asılı çamaşırım vardır yada asılacak onları hallet
mutfağı tertipli bırak çöpü al kapıya koy
bişiler atıştır
sacını tara topla
kendine son rutuşları yap
uyucan kocayı git öp
kapıyı ac in aşağıya
eririm balımm :1hug:burcu nasılmış o sos benimde kulağıma sölermisinnnn:kedi:
günaydınlarrr ancak uyandım kalktım kahvaltımı ettim oturdum pc.ye
kim satıyo nan o parfüm 200 tl bilinmi sdece şişesi deodorant fln yok hemde sen nerden alıyosun desene bana
üffff yine mi nan sinay bitmiyo misafirlerin senin he en çok misafir ağırlayan gelin ilan ediyorum seni menün güzel ama sigara böreği olmasaymış neyse canım güzl ama kolay gelsin akşama bende misafir ağırlım evlenimde yaa :kedi:
benim niye hiç ilerlemiyo mafoldumben
burcuu :)) bu anlattıklarından en güseli kocişle kahvaltı edip onu uğurlamak bide karşılamak olsa gerek hee a.s sen artık çalışmıyosun dimi canım
ilerdede çoluk çocuğa karısırsın onu yazarsın bize opuyorumnanaktan
ben yoruldum sen anlatırken baba evimin sefasını süreyim diye geçirdim içimdenn
aynen sefasını sürra.s
burciş seninde bilmediğin bişey yok canım, kesin pahalıdır bu dediğin
pahalıdır annem :roflol:
Kızlar günaydınnn....
AY CNM OLSN AMA NE GUZEL SEYLER YA BENDE EVDE OLP CALISMASAM KOCıŞı YOLLASAM YAAAkızlar lcd yi duvara monte ettiğimizde kabloları gözüküomu yaaa
DUVARA EDERSEN GOZUKUYOR
OKTAR SENINKI DUVARAMI ARKADA SUNTA YOKMU BENIMKININ ARKASI PANELLı ONLARDA GOZUKMUYOR DELIYOSUN ORDAN GECRIYON KURULUMUNU KOCıŞLE YAPMISTIK
bugun ışılla sulfatın dugunu umarım ıkısı içinde mukemmel gecer
BEN ONLARIN PAZAR SANIYOM BUGUNMU
MUTLULUKLARR
YA HERKEZ BARBUNYA TABUK SıGARA BÖREKLERI OH VALLA YAAA
evet eklemiştimde inşallah ışıl yazmayı unutmamıştırbendeeeee istiyorum yaa uuff :sinifsinif:
bendeeee mutluluklar diliyorum herkeseee, ayağınızı sürüyün bizde gidek
pıtır nann beni eklemiştin dimi listeye hıı sengözlerimebaksanab
haha benim çok öabuk ilerliogünaydınlarrr ancak uyandım kalktım kahvaltımı ettim oturdum pc.ye
kim satıyo nan o parfüm 200 tl bilinmi sdece şişesi deodorant fln yok hemde sen nerden alıyosun desene bana
benim niye hiç ilerlemiyo mafoldumben
burcuu :)) bu anlattıklarından en güseli kocişle kahvaltı edip onu uğurlamak bide karşılamak olsa gerek hee a.s sen artık çalışmıyosun dimi canım
ilerdede çoluk çocuğa karısırsın onu yazarsın bize opuyorumnanaktan
kız deli bende diom kim bumerve nıckını değişmışsınnzemuszemus
anaaaammmmKızlar günaydınnn....
ne borcu kızborclu çıktım kanımca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?