arsima onlar çok güzelmiş, nerden buldun kaç para çok hoşuma gittiler bende istiyorum.
15 ytl
bi ev
[/IMG]
forumda bağıra bağıra bu ürünü aramıştım bir ara.seyredenler bilirler.AŞKI MEMNU da mutfak tezgahının üzerinde görmüştüm.sonra bir gün evkura gitmiştim.oradada vardı bu takım.kızlar görseniz yakından aynı deri gibi duruyor.kıza dedim bu nasıl yıkanacak .dedi onlar deri değil.plastik aslında deri görünümü verilmiş.gerçekten acaip karizma duruyorlardı.ama neden şu günlük takımları tam yapmıyorlar ya.bununda küçük çatalı eksik.bievin sitesinde buldum.çk güzelde renkleri var.63 civarıymış fiyatı.ben evkurda hatırlamıyorum bakmıştım ama.kavuniçi,krem gibi renkleride mevcut.
ya ben bayıldım bunlara özellikle pamuk şeker makinasına:)bunlarda çok ciciymiş :)
Pamuk Şeker Makinesi 85,00 tl
Çikolata Şelalesi 100,00 tl
kıslarrrrrrrrrrrrrrrrr:sm_cool:
yetişinnnnnnnnn
ben bornoz takımı alacağım emme bir öneri istiyorum..Aldığınız beğendiğiniz varsa lütfen bilgi verinizz:1closedeyes:
ben almıştım cnm yeşilinden ve pembesinden..bakırköyde carousselin altındaki migrosta var cnm pembesinden ordan almıştım ben.. çok şekerler di miii güle güle kullanalım inşallah kaydirigubbakcemile5
nerden uyguna aldın arsima
ben de senin sayende alam bari:)
canım bakırköyde oturuyorum ben.
burdan bir züccaciyeden aldım.
burcuuuuuu şunlara bakkkk
ama bunlar 22 ytl
biz çok uyguna aldık sayende şakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?