Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

anladım galiba alcaklarına tek tek mq suna basıon sonra en son aldığının alıntı yapına basıon dimi komşuuuuuuuuuu

buket alıntı yapa basmana gerek yok. mq yaptıktan sonra cevap yaza tıklayınca oluyor. yapmışsın zaten olmuş.

arsima onlar çok güzelmiş, nerden buldun kaç para çok hoşuma gittiler bende istiyorum.

eccu, kürdanlığı sipraiş verdiğin adresi bana gönderirmisin

dimplescim senin mobilyanı aldığın siteyi inceledim
iki mobilya beğendim
biri tv ünitesi 2400 dedi
diğeride yemek odası en kaliteli sandalesi ile 4400 dedi (1 sandalyenin fiyatı 140 imiş)
çok beğendim kalite olarakta iyi ama pahalı
gerçi kaliteli olsun diyince hep pahalı ama
offf

gamzenin koyduğu nevresim takımı değil miydi? ben beğenmiştim o koyduğunu 1 sene önce falan ama başka özdilek almıştım

Evkur da gördüm dediğin takımı yani biev'in ürününü geçen hafta,
göztepe optimumda bulunan bernardo dan mağazanın adı cosy sanırım.
kırmızı çatal bıçak takımını 29 YTL ye aldım.
siyahları 63YTL di.
Kırmızı da indirim varmış.
çok beğendim bende.
hemen haber vermek istedim.

kıslarrrrrrrrrrrrrrrrr:sm_cool:
yetişinnnnnnnnn
ben bornoz takımı alacağım emme bir öneri istiyorum..Aldığınız beğendiğiniz varsa lütfen bilgi verinizz:1closedeyes:

eylülcüm benim aldığımı hatırlıyormusun?plaj elbisesine benzeyen.ben onu tavsiye ediyorum

ben almıştım cnm yeşilinden ve pembesinden..bakırköyde carousselin altındaki migrosta var cnm pembesinden ordan almıştım ben.. çok şekerler di miii güle güle kullanalım inşallah kaydirigubbakcemile5

teşekkür ederim isauracım.o tarafa gidince oraya da bakayım.metrocity deki migrostan aldım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…