Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

güzelim ben bu tabaktan dün gördüm migrosta.ama makarna tabağı diye bir özelliği yoktu.bildiğin çukur yemek tabağı yani cokacimcoook

arsimacım gamze mobilyalarını burdan almış ben arkadaşıyım de indirim yaptırt. ayrıca evet benim sandalyelerin fiyatıda 140 tl tanesi. yüzyüze git konuş bence

yüzyüze görüşmedik dahaa
gidip konuşayım bigün
hangi gamze derse

arsimacım, tuzluklar çoook şeker yaaa..

bencede kaydirigubbakcemile5

teşekkür ederim mandilin

ben ev gereçleri satan çoğu yerde gördüm, patatesler çok güzel görünüyor :asigim:

böcükcüm sen bakırköyden alıcam demişsin birkaç mesajında bu tabaklardan. gittin aldın mı fisfisfis ben bizim buralarda bulamadım hiçbir tabakçıda yaa :jeyyar: Bakırköy yakın bana yer ismi sölersen gidip bende alıyım hemen :dance:

gıttım cnm ama almadım neden mı cunku bıtmıştı ama baska guzel seyler vardı bende ılk görduğüm yerden alcam cok sevdım buralarda cok ama daha farklısı onu bulmak ıstedığım ıcınde almıyom:1closedeyes: ama sana gene yerı tarıf edım belkı gelmıştır
b.köy kartaltepe otobus durağını sor o sokaktan ılerde amıne hatun camıı var camının avlusundan gecınce ova ekmek fırını karşısında zuccacıyecıhihoyyyt ayy benım aldığım fıncan takımlarını gırıse koymuslardı

herkese merhabalar!

umarim hepiniz iyisinizdir....

burcucum sen hala bicak seti ariyor musun canim????

ben tam senlik bir sey buldum sanirim

bak....

hayatım evet hala bıçak seti arıyorum...
bu lefatur un bıçak seti çokk beğweniyorum. mutfağımda kırmızı üzerine kurulu çokda istiyorum.ama satışı olan bir site bulamadım.bulduğumd 250 liraydı pahalı geldi bana işin aslı. bulcam uyguna kesin alıcam. biliyorsun tam benim tarzım ilginç şeylernaniknanik

teşekkür ederim canım.şimdi pratik şarjlı el süpürgesi alıcam ama hangi marka alsam acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…