Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kizlar siz bicak setinizi nasil almayi düsünüyorsunuz???
tezgah üstü mü???
ben pek tezgah üstü almak istemiyorum yer kaplamasin diye
cekmece daha iyi degil mi????

canım sanırım bende çekmece içi alıcam bu gidişle. nette arat şef tony diye netten sipariş vericem. onları çok beğendim. 80 lira ama piyasadaki bıçaklardan daha kaliteli. birde viedeosu var onuda izle canım... yerimseniben

Kızlar canım çok sıkkın :çok üzgünüm: Kayınpederim seçimlerden sonra 10 gün şehir dışında olacağı için nikah günümüzü değiştirmiş hemde bize sormadan off ya .Yeni nikah günüm 26/Nisan/2009

Son düzenleme:

merhaba arkadaşım.bu takımdan bernardoda gördüm dün.ama sapları deri.yani plastik falan değildi.şimdi sen öyle söleyince acaba benmi yanlış algıladım falan diyorum ama elledim orda yani.deriydi

esracım üzülme vardır herşeyde bi hayır tabi size danışsa daha güzel olurdu ama olsun 10 gün daha bekar hayatı sürüceksin

düğün olacakmıydı senin, 12 nisan diye hatırlıoyrum tarihi nasıl oldu şimdik karıştım.

songa, sanırım sen doğru görmüşsün ben kaşıkları görmedim ama üzerindeki aynı malzemeden işyerimde var. termo suni deri olarak geçiyor ve yıkanmaz, sıcağı gördümüde rengi değişir.

belki karalahanın gördükleri farklıdır. her türlü çok hoş görünüyorlar

burcuözge, bıçak setim şef tony dediğine benziyor. 10 yıl önce teyzem almıştı hediye, o zamanlar içindeki bıçakların ne işe yaradığını pek anlayamamıştım. kalitesi aynımıdır bilmiyorum tabi.

teşekkür ederim canım.şimdi pratik şarjlı el süpürgesi alıcam ama hangi marka alsam acaba

markada yardımcı olamam malum ben evdekini kullancam :)
hiç denemedikte

üzülme dicem yersiz olacak ama yinede üzülme canım ya
her işte bi hayır vardır
gerçi bu şekilde sizden habersiz yapması çok ayıp ama :1closedeyes:

bu gün hiç nete girmediğim için açılan yeni topikten falan haberim yoktu. Şimdi haberim oldu. Ayrıca beni yazacağınıda tahmin etmiyordum.yerimseniben
Gelmeyi çok arzu ediyorum. Ama tarih önemli maddi durum önemli. Şimdilik ismim kalsınyerimseniben ben tarih falan kesinleştiğinde duruma göre gelip gelmeyeceğimi bildirirm.a.s

esra_karadeniz;
Kızlar canım çok sıkkın Kayınpederim seçimlerden sonra 10 gün şehir dışında olacağı için nikah günümüzü değiştirmiş hemde bize sormadan off ya .Yeni nikah günüm 26/Nisan/2009

ahh canııım benim yaa klava:
ama üzülme esracım herşeyin hayırlısı on güncük fark var bişicik olmaz

canım valalhi öyle şef setleri daha iyi oluyor. tahtalılar bir işe yaramıyor iki gündede köreliyor. ben onu alıcam sanırım. iyidir bence seninkide..

birde bir arkadaşımız şarjlı el süpürgesi sormuş. ben yeni aldım internetten. teyzemde gördüm çok beğendim emiş gücü falan harikaydı. arzum sopranoydu adı sanırım.. tavsiye ederim çok güzel....a.s

burcu, bıçaklar için ikeadan boş tahta aldım sürekli kullandıklarımı koyarım diye. ayrıca pazarlarda falan satılan mavi beyaz saplı bıçaklar vardı bakırköy pazarına gidenler mutlak görmüştür. onlarda süper kesiyor anneme aldım kullanılıyoruz. adet olarak satılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…