kizlar siz bicak setinizi nasil almayi düsünüyorsunuz???
tezgah üstü mü???
ben pek tezgah üstü almak istemiyorum yer kaplamasin diye
cekmece daha iyi degil mi????
ben de bugün aldıklarımı ekliyorum kızlarhihoyyythihoyyyt
nbb çamaşırlarım
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
forumda bağıra bağıra bu ürünü aramıştım bir ara.seyredenler bilirler.AŞKI MEMNU da mutfak tezgahının üzerinde görmüştüm.sonra bir gün evkura gitmiştim.oradada vardı bu takım.kızlar görseniz yakından aynı deri gibi duruyor.kıza dedim bu nasıl yıkanacak .dedi onlar deri değil.plastik aslında deri görünümü verilmiş.gerçekten acaip karizma duruyorlardı.ama neden şu günlük takımları tam yapmıyorlar ya.bununda küçük çatalı eksik.bievin sitesinde buldum.çk güzelde renkleri var.63 civarıymış fiyatı.ben evkurda hatırlamıyorum bakmıştım ama.kavuniçi,krem gibi renkleride mevcut.
Kızlar canım çok sıkkın :çok üzgünüm: Kayınpederim seçimlerden sonra 10 gün şehir dışında olacağı için nikah günümüzü değiştirmiş hemde bize sormadan off ya .Yeni nikah günüm 26/Nisan/2009
siyahlı çok asil duruyor şekerim
şu tuzluklara bakın :)
nerden uyguna aldın arsima
ben de senin sayende alam bari:)
bunlardan kim arıyordu
buldumu aceba
178 ytl
Arsima evlendik de mama setleri mi kusur kaldı:roflol:
eylülcüm benim aldığımı hatırlıyormusun?plaj elbisesine benzeyen.ben onu tavsiye ediyorum
teşekkür ederim canım.şimdi pratik şarjlı el süpürgesi alıcam ama hangi marka alsam acaba
Kızlar canım çok sıkkın :çok üzgünüm: Kayınpederim seçimlerden sonra 10 gün şehir dışında olacağı için nikah günümüzü değiştirmiş hemde bize sormadan off ya .Yeni nikah günüm 26/Nisan/2009
komşu sağlık olsun bozulunca bu kez arcelık alırsın
ay sen gelemıyon demı buluşmaya bu arada burcuözge bana gelıyorum demedı topıcede uğramadı tubış yazdı dıe lısteme ekledım
aynı sekılde arsımada ınş gelır
Kızlar canım çok sıkkın Kayınpederim seçimlerden sonra 10 gün şehir dışında olacağı için nikah günümüzü değiştirmiş hemde bize sormadan off ya .Yeni nikah günüm 26/Nisan/2009
burcuözge, bıçak setim şef tony dediğine benziyor. 10 yıl önce teyzem almıştı hediye, o zamanlar içindeki bıçakların ne işe yaradığını pek anlayamamıştım. kalitesi aynımıdır bilmiyorum tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?