ben çıktım elisaam ne giydin dersen etek üzerine süslü olmayan bir beyaz body
giymiştim zaten çok sıcaktı. ve o giydiklerimi de isteme günü alabilmiştim pantolon giyme
dediler diye. altına da hafif topuklu bir terlik giydim ben ayakkabı giymemiştim.isterse
almasınlar zaten beğenen beğenmişti kaydirigubbakcemile3
.
elissa, isteme de bende siyah etek üzerine krem şifon bluz ve hafif topuklu terlik giymişti.
güzel şık ama sade bi elbise olabilir
canım istemede siyah kumaş pantalon ve saten bir bluz giydim nişandada takım elbise giydim pantolon ceket çünkü istediğim gibi cici bi elbise bulamadım
ay yanlış resim koymuşum bu olcaktı
bu gün hiç nete girmediğim için açılan yeni topikten falan haberim yoktu. Şimdi haberim oldu. Ayrıca beni yazacağınıda tahmin etmiyordum.yerimseniben
Gelmeyi çok arzu ediyorum. Ama tarih önemli maddi durum önemli. Şimdilik ismim kalsınyerimseniben ben tarih falan kesinleştiğinde duruma göre gelip gelmeyeceğimi bildirirm.a.s
burcuuuuuu şunlara bakkkk
ama bunlar 22 ytl
biz çok uyguna aldık sayende şakkıdı
neden yazmayımkı cnnm Şeniz bakalımm nısan mayıs gıbı görunuyo ama kesın sen ustelık sen ıst dışından geldığın ıcın karar vermede önemlı rolun var bız ıstda olanlar sıze göre karar verırız
hayatım ben bunlarıdfa yakından gördüm. bunlar bizim aldıklarımızdan biraz daha büyük ama çok azcık. ve kaşığı var. ama nasıl korkunç görünüyorlar anlatamam. burdan böyle göründüklerine bakma yakından uzaylı gibi bu büyük boyları nedense... gece görsen ödün kopar:roflol: bizim aldıklarımız daha güzel:sm_cool:
merhaba arkadaşım.bu takımdan bernardoda gördüm dün.ama sapları deri.yani plastik falan değildi.şimdi sen öyle söleyince acaba benmi yanlış algıladım falan diyorum ama elledim orda yani.deriydi
bu bernardo bakırköyde neredeydi kızlar ya.....
Evkur da gördüm dediğin takımı yani biev'in ürününü geçen hafta,
göztepe optimumda bulunan bernardo dan mağazanın adı cosy sanırım.
kırmızı çatal bıçak takımını 29 YTL ye aldım.
siyahları 63YTL di.
Kırmızı da indirim varmış.
çok beğendim bende.
hemen haber vermek istedim.
GÜNAYDIN KIZLAAAAR ...
başıyazmalıkız, iyi günlerde kullan aldıklarını. magnetlerin çok güzelmiş, nerden aldın acaba?
.
ayyy sormaaa çok çok güzelll hemde ben de kendisine döyleyemiyorum ama çok süper
bacım samanları nerden buldun:1shok: cok hoş bı ortam olmuş yalnız
ı gunlerde kullan ahh ahh ben yalnızca bakıyom sımdılık ama buluşmada:jeyyar:
sağol canım benim çok beğenerek aldım. bunlar set halindeydi tek fiyatlarını hiç bilmiyorum 680 tl falan tuttu evkurdan aldım. 4 mevsim takımı çok yönlü içine yorgan koyuyosun uyku seti oluo çıkaerıosun pike takımı :)mlhll2009 canım senin aldıklarında çok güzel... days in colors un örgü battaniye takımından bende de var canım kırmızı lacivertlisi. çok beğenerek aldım.
ayrıca dört mevsiminde çok iç açıcı çok beğendim. sanırım oda days in colors. kaça aldın tatlım????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?