Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

.

elissa, isteme de bende siyah etek üzerine krem şifon bluz ve hafif topuklu terlik giymişti.

güzel şık ama sade bi elbise olabilir

canım istemede siyah kumaş pantalon ve saten bir bluz giydim nişandada takım elbise giydim pantolon ceket çünkü istediğim gibi cici bi elbise bulamadım

Kızlar çok teşekkür ederim cevaplarınız içina.s.
sanırım etek ve bluz yada şık bir gömlek olabilir.. yada elbise. kaydirigubbakcemile5
altınada çok zarif bir ayakkabı
ayyy kızlar ben şimdiden heyecanlandım :1rolleyes:

Mesela aradaki 10 gün değil canlarım ya mesele bizi yok saymaları bunu ikinci kez yapıyorlar bende nişanlıma patlıyorum ve bu beni çok rahatsız ediyor yok yere üzüyorum nişanlımıda.Ne diyeyim herşeyin hayırlısını versin Rabbim

neden yazmayımkı cnnm Şeniz bakalımm nısan mayıs gıbı görunuyo ama kesın sen ustelık sen ıst dışından geldığın ıcın karar vermede önemlı rolun var bız ıstda olanlar sıze göre karar verırız

burcuuuuuu şunlara bakkkk

ama bunlar 22 ytl
biz çok uyguna aldık sayende şakkıdı

hayatım ben bunlarıdfa yakından gördüm. bunlar bizim aldıklarımızdan biraz daha büyük ama çok azcık. ve kaşığı var. ama nasıl korkunç görünüyorlar anlatamam. burdan böyle göründüklerine bakma yakından uzaylı gibi bu büyük boyları nedense... gece görsen ödün kopar:roflol: bizim aldıklarımız daha güzel:sm_cool:

evet Mart kesinlikle olmaz mümkün değilde...
Mayıs daha güzel olur. ama nisan olursada maaşlar alındıktan sonraki hafta sonları bana uyar sanırım. tarihi önceden belirlersek bende kendimi ona göre ayarlarım. :1rolleyes:
hadi hayırlısı bakalım kızlar...:teytey:

hemde pahalı :dilcikar:

esracım anlıyorum seni
inan hemde çok iyi anlıyorum
isterse 10 günden çok fazla olsun arada ama sormaları gerekirdi haklısın
sonucta onlar deil siz evleneceksiniz
bende sen gibiyim böle bişi oldumu nişanlıma çatıyorum
şöyle bi geriye baksam 10 kez kavga ettiysek yada tartıştıysak 2 si bizim kendi sorunumuzdur gerisi ailevi şeler
offf offf

merhaba arkadaşım.bu takımdan bernardoda gördüm dün.ama sapları deri.yani plastik falan değildi.şimdi sen öyle söleyince acaba benmi yanlış algıladım falan diyorum ama elledim orda yani.deriydi

songa'cım bende deri zannediyordum işte.evet eline alınca anlaşışlmıyor.ama düşünsene deri olmasında hiç bir mantık yok.nasıl kullanıla bilir ki öle.ben sordum sertleştirilmiş plastik iyice bakıncada gerçekten anlaşılıyor.evkura yolun düşerse bi yine bak derim.gerçekten deri gibi duruyor ama değil

mlhll2009 canım senin aldıklarında çok güzel... days in colors un örgü battaniye takımından bende de var canım kırmızı lacivertlisi. çok beğenerek aldım.
ayrıca dört mevsiminde çok iç açıcı çok beğendim. sanırım oda days in colors. kaça aldın tatlım????

elissam canım ben bu tarz durumlarda bütün bir elbiseyi daha bir şık buluyorum nedense.ç böyle insanı daha zarif gösteriyor sanki.a.s şöyle diz boyu belden oturtmalı şık bir elbise ve abartısız hafif topuklu şık bir ayakkabı bence çok yerli yerinde olacaktır kuşum....a.s.

esracım değil 10 gün 1 saat öteye çekseler sinirim bozulurdu. çünkü ben bir kere kendimi o güne o saate hazırlamışım,konsantre olmuşum vallahi bende sinirlenirdim üstelik benimle ilgili bir konuyu bana danışmadan yaptıkları için....:teselli:
diğer yorum yazamadığım kaçırdığım arkidişlerim olduysa çok özür diliyorum... çokkk hızlı bir şekilde takip ettim. maşşalah boş durmamışsınız dünden beri..:)))) ama şimdi kalkıp hazırlanmam lazım biraz cicileşeyim yarın sabah kocişim aşkım balım geliyor...:asigim: 2 aydır görmediği hatununu güzel görsün diymi ama....:roflol:
hepinizi kocamannn öpüyorum... bensiz çok kaynatmayın heeeeklava:

kızlar benim aldığım takım da,
sertleştirilmiş plastik.
deri görüntüsü var fakat plastik.

Biz 10 kavganın 10 tanesinide ailesinde dolayı yapıyoruz.Çok üzülüyorum çok.
Neyse oldu bir kere herkez aldığı yeni cicileri güle güle kullansın yazmadım sabahtan beri kafamı toplayıp

GÜNAYDIN KIZLAAAAR ...

başıyazmalıkız, iyi günlerde kullan aldıklarını. magnetlerin çok güzelmiş, nerden aldın acaba?

.

canım derya baykala bi bayan hediye göndermişti onda çok beğenmiştim.
dolaptan eline alınca ayakları kolları kendiliğinden toplanıyo çok şekerlerhihoyyyt
ablamla gezerken her zaman uğradığımız bir züccaciyede rastladık bende hemen aldım:lepi:
1 tl tanesi..

pınar valla nişanlın için kötü bi durum ama üzgünüm bunu söledim için senin acından güzel bi durum
:tomato:

bacım samanları nerden buldun:1shok: cok hoş bı ortam olmuş yalnız
ı gunlerde kullan ahh ahh ben yalnızca bakıyom sımdılık ama buluşmada:jeyyar:

ne samanı canım:1shok:
halılarımızı kastediyorsan ayy Allah seni napmasındelikafadulden
uzun kıllı saten halı hiç rastlamadın mı halıcılarda kafamçokkarıştı

sağol canım benim çok beğenerek aldım. bunlar set halindeydi tek fiyatlarını hiç bilmiyorum 680 tl falan tuttu evkurdan aldım. 4 mevsim takımı çok yönlü içine yorgan koyuyosun uyku seti oluo çıkaerıosun pike takımı :)

yetişemyrm ama herkes aldığı çeyizleri güle güle kullanmayı nasip etsin rabbimyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…