Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

allah rahmet eylesin.burcums arkadaşada dayanma gücü versin allah.gerçekten çok zor bir durum

merhaba arkadaşlar ya şu çeyiz alışverişe bende gelmek istiyorum ama çok zor kayseriden gelmem artık aldıklarınızı buraya ekleyinde gerekirse katılamayanlarda sipariş verir size cokacimcoook aslında önemli olan almak değil sizlerle beraber alabilmek ama söylediğim gibi benim katılmam çok zor.sizlere şimdiden bol ve keyifli alışverişler dilerim arkadaşlar.

burcums arkadaşımızında başı sağolsun Rabbim sabrını bol versin. babasınında mekanı cennet olsun...

Çok üzüldümmm yaaa..Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun burcums:çok üzgünüm:
Allah sabır versin.Ne diyebilirki..GÜçlü ol...
Keşke böyle kötü bir haber duymasaydık...

çok üzüldüm, Allah mekanını cennet yapsın.
toprakları bol olsun annesininde babasınında.
Rabbim sabırların en büyüğünü versin arkadaşımıza.

[.

]

baharat takımım rengine bayıldım :asigim:
110 lira, üç büyük,üç orta, beş küçük olmak üzere (fiyat biraz pahalı gibi geldi sankim)

BU BAHARAT TAKIMINA RESMEN BAYILDIM , EN GÜZEL GÜNLERDE KULLAN CANIM
NEREDEN ALDIĞINI ÖZELDEN MESAJ ATABİLİRMİSİN?? AYLARDIR BÖYLE BİRŞEY ARIYORUM BEN YAA

ayyyy canım ya içim eridi simdi senağlama

allah rahmet eylesin, arkadasımıza da sabırlar versn

Aslında yukarıdaki baharatlığı kastetmiştim ama yanlış resmi silmişim

evet yaa burcums u biliyor bir kaç kere muhabbetimiz vardı. hatta adaş muhabbeti yapmıştık...(((
çok çok üzüldüm allah kimseye böyle bir acı ile sınamasın...
arkadaşımızada sabır versin...

evet yaa burcums u biliyor bir kaç kere muhabbetimiz vardı. hatta adaş muhabbeti yapmıştık...(((
çok çok üzüldüm allah kimseye böyle bir acı ile sınamasın...
arkadaşımızada sabır versin...

gelmiş hemen çeyiz topiğine dalmış :mymeka: çabuk topiğimize dön bakiim kaydirigubbakcemile cadoloz

Günaydın şekerler.....
yeni cicierinizi güle güüle kullanın..

arsimacııııım, canıııım kargo dün akşam gelmiş, tekrar tekrar teşekkür ederim tatlım. a.s. a.s.

assortık hayrlı olsun bak sımdık acep benım lsıtemde o var mıydı

yalelı cok guzeller cnm ı gunlerde kullan ohh bugun fazla sayfa yokmuş hemen bıttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…