uzaktan gelenler ne etcek sbh 7de ınıp otobusten 12de gerı bıncekse bılmem :roflol:
ayy ben bıde yaprak sarcam kısır yapcam börek yapcam naniknanik
yollayın ya aldıklarınızıda ekleyinnkaydirigubbakcemile5çatlama nan sanada foto yollarık
[ımg]http://img22.imageshack.us/img22/7933/hlamurkasrup11sr8.jpg[/ımg]
bkbtt
canım sana bahsettğim gelinlik buydu arkadaşımızın inş işine yarar
amın kızlar
ya ben bı banyo takımı sıparıs vercem ama her sıtede farklı fıyatları 235tl en uygun olanı 90 100de klozet takımı beynımm durdu hee
tobi kız BKBTT bak buyduu ay hala görmedim dersen camı açıp tüm ankaraya bağırcam imdat diye :roflol:[/QUOTE .!.:canım süpersin ya çok sağolll gerçekten güzlmiş sanırım onun eteğide dantel ama dimi ben o katları daha az istiyorum.ayy ne çok uğrastın sağol cnm ya:1hug:
ya ucuzada cok var ama o takım aylardır hosuma gıdıyor hatta burcuözge almıstı aynısınıdan o kaca almıstı acep
sinaycım buyur hayatım..
yanlız cep tlf dan olduğu için soluk çıkmış,renkleri çok canlı aslında...
bu arada konuya direk daldım...
sinaycım özeldem msj atmışta resmi eklermisin diye o sebepten ekladim yanlış anlamayın... :)))
komşu bende banyotakımı istiom yaa çokta pahalı nasıl alcaz ben acaba pazardan mı alsam dedim kendi kendime=?
canım süpersin ya çok sağolll gerçekten güzlmiş sanırım onun eteğide dantel ama dimi ben o katları daha az istiyorum.ayy ne çok uğrastın sağol cnm ya:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?