Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

uzaktan gelenler ne etcek sbh 7de ınıp otobusten 12de gerı bıncekse bılmem :roflol:
ayy ben bıde yaprak sarcam kısır yapcam börek yapcam naniknanik

komşu şimdi çatlıcam orta yerimden haaa
Günaydın canlarım hayırlı cumalar diliyorum hepinize...
Dün gece gelemedim yine süper şeyler eklemişsiniz.
bende dün gece kocişime hediye yapmaya çalıştım fotograflarımızdan bir film.Fonda müzik:asigim:
ayy ne zormuş o resmi nereye koycam bunu napcam neyse en sonunda kardesime dedimki al bunu yarın hallet:mymeka: uğrastırma beni

[hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar kızlar.

coyness, iyi günlerde kullan aldıklarını baharatlıklar çok güzelmiş.

yaleli, havluların çok güzel bir kaç zamandır takıntı oldu bende havlu yapıyorum.

burcums arkadaşında başı sağolsun. çok kokrktuğum bir durum ailemin evlendiğimi görememesi Allah sabır versin. :çok üzgünüm:

amın kızlar
ya ben bı banyo takımı sıparıs vercem ama her sıtede farklı fıyatları 235tl en uygun olanı 90 100de klozet takımı beynımm durdu hee

HEPİNİZE GÜNAYDINLAR ARKADAŞLARRRRRRhihoyyyt
burcums arkadaşımızın başı sağolsun...allah sabırlar versin..

kız BKBTT bak buyduu ay hala görmedim dersen camı açıp tüm ankaraya bağırcam imdat diye :roflol:

amın kızlar
ya ben bı banyo takımı sıparıs vercem ama her sıtede farklı fıyatları 235tl en uygun olanı 90 100de klozet takımı beynımm durdu hee

komşu bende banyotakımı istiom yaa çokta pahalı nasıl alcaz ben acaba pazardan mı alsam dedim kendi kendime=?

tobi kız BKBTT bak buyduu ay hala görmedim dersen camı açıp tüm ankaraya bağırcam imdat diye :roflol:[/QUOTE .!.:
canım süpersin ya çok sağolll gerçekten güzlmiş sanırım onun eteğide dantel ama dimi ben o katları daha az istiyorum.ayy ne çok uğrastın sağol cnm ya:1hug:

ya ucuzada cok var ama o takım aylardır hosuma gıdıyor hatta burcuözge almıstı aynısınıdan o kaca almıstı acep

evt ya cok pahalı ama bıde arılısı var oda yaklasık aynı fıyat ama benım gözumbunda

sinaycım buyur hayatım..
yanlız cep tlf dan olduğu için soluk çıkmış,renkleri çok canlı aslında...

bu arada konuya direk daldım...
sinaycım özeldem msj atmışta resmi eklermisin diye o sebepten ekladim yanlış anlamayın... :)))

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIM BENDE BU RENKLİ FİNCANLARDAN İSTİYORUM BAYILIYORUM BUNLARA YANINDAKİ KAVANOZDA Bİ, HARİKAYMIŞ SENİN MUTFAĞINDA BEĞENMEDİĞİM BİRŞEY YOK ZATEN EKMEKLİĞİN BAHARATLIKLARIN ÇAYDANLIĞIN HEPSİ BİRER HARİKA YAA İYİ GÜNLERDE KULLAN CANIM

rica ederim cnm...sana faydası olsun seni cici prenses yapalımda önemli değil...:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…