Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

aime nerden buldun bunu çok güzelcokacimcoook

bu model nerdeyse 1 yıl oldu ama hala hıc ınmedı fıyatı off off

EHENDE BULDUM BU

CANIM BEN BUNLARIN UĞUR BÖCEKLİ OLANINI ALDIM HEMDE KOMPLE TAKIM ALDIM DUŞ PERDESİ,PASPASLARI,KLOZET KAPAĞI,ÇÖP KOVASI,PAMUK KUTUSU KOMPLE YANİ ÇOK SEVEREK ALDIM HEPSİ TOPLAM 300'ü BULDU 10 TAKSİT YAPTIRDIM 30-30 ÖDÜYORUM ÖDEMELER BÜTÇEMİDE HİÇ SARSMIYOR HATTA BİR AYDA İKİ TAKSİT ÖDEDİĞİM BİLE OLUYOR AMA GERÇEKTEN ALDIĞIMA DEYDİ GELİP GEÇİP BAKIYORDUM EVDE ANNEM SONUNDA SAKLAMIŞ :dilcikar:

günaydın herkese

Bencede bakma tatlım ne kadar bakarsan o kadar fazla karışır.Ben internetten bakmıyorum artık model gelinlikçilerden bakacağım.

evet ne kadar bakarsan o kadar karışıyor
ben onun için karar verdim onun üzerinde yoğunlaştım işte birden aklıma orası nası olur burası nasıl olur diye takıldı

Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin (AMİN)

kizlar banyonuzu yaptirmaya niyetiniz varsa su musluklara bakin derim
bence çok şık görünüyolar......

biz bataryaları değişcez süpermiş bunlar peki ne kadar :uhm:
ayrıca tavada çok ciciydi kaydirigubbakcemile5

arsimacııııım, canıııım kargo dün akşam gelmiş, tekrar tekrar teşekkür ederim tatlım. a.s.

sevindim canım kaydirigubbakcemile5

ayy ne zormuş o resmi nereye koycam bunu napcam neyse en sonunda kardesime dedimki al bunu yarın hallet:mymeka: uğrastırma beni

kardeşin yapınca ne anlamı kalır kız :mymeka:
sen kendin yapacanki anlamlı olsun
bende dün akşam saatle fincanları aldım kase kalmamıştı :1closedeyes:

EHENDE BULDUM BU

burcunun takımıyla aynı
ben bunu çok seviyorum çok güzel cıvıl cıvıl
ama banyoma uymaz :çok üzgünüm:

Kızlar internet sitesini buldum banyo takımlarının oradan da alabilirsiniz hatta markası Bugs in Bloom muş site adresi vermek yasak ama sanırım isteyenlerin özeline yazabilirim :sm_cool:

burcu gelsede kaça aldığını dese barı

bende alcam ama sıparıs vercem yerde paspas ıle perdesı yoktu ama belkı resmını eklememış olabılırler arayp öğrencem musaıt olunca
bıde klozet kapağı vardı 100tl o

burcums'a Allah'tan sabır ve sevgili babasına Allah'tan rahmet diliyorum...

ben bu banyo takımını sanki dün dediğim Evdi'de görmüştüm. akşam iş çıkışı bakarım çünkü orası ucuz oluyor

sınay nan ne duruyon hemen yaz baa ben bı kac sıte buldum ama takımın ado nova gecıyo neyse sen hemen bana yolla
perdesı klozet kapaği paspası var mı klozet kapağı cok önemlıde deıl aslında belkı evımde olmas

kardeşin yapınca ne anlamı kalır kız :mymeka:
sen kendin yapacanki anlamlı olsun
bende dün akşam saatle fincanları aldım kase kalmamıştı :1closedeyes:
:

ama ama fotoğrafları ayarladım müziği ayarladım hem bide ben yaptım dersem olmazmı:jeyyar:

ayy ben alsam bende dönüp dönüp bakardım yaa bende isterdim ama 300 şimdi çok bu ara baya arttı taksitlerde.güle güle kullan cnmcm

ama ama fotoğrafları ayarladım müziği ayarladım hem bide ben yaptım dersem olmazmı:jeyyar:

ben derim kardeşi yaptı diye lülülülülülü

dün kütahya porselende iki katlı servis tabağı gördm çok beğendim bayıldım
katları camdı ordadan geçen şeyi metal o metale sanki asma sarılmış
en alt camın ayaklarıda üzüm salkımı
67 ytl idi çokmu sizce

bu arada az sonra resimler geliyi :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…