slm kizlar....
ne güzel hepiniz bulusucaksiniz yaaa benneyaptımki
benim yerimede ceyiz alisverisi yaparsiniz artik
yaww gecen gün sundan gördüm
alsammi almasammi karar veremedim...
yumurta icin)))))) fiyati uygundu 2 ila 4 tl arasi bisey.....
görseniz ufacik minicik bir tava .... (yumurta icin iste anlayin siz artik boyunu)
kaydirigubbakcemile3
bu model nerdeyse 1 yıl oldu ama hala hıc ınmedı fıyatı off off
EHENDE BULDUM BU
bu model nerdeyse 1 yıl oldu ama hala hıc ınmedı fıyatı off off
EHENDE BULDUM BU
onuda biliom cnmm oda çok güzel ama bu mavili daha güzellevt ya cok pahalı ama bıde arılısı var oda yaklasık aynı fıyat ama benım gözumbunda
ayy cnm benim o günler gelicekmi size gelinliğimi gösterdiğimmrica ederim cnm...sana faydası olsun seni cici prenses yapalımda önemli değil...:1hug:
EHENDE BULDUM BU
Bencede bakma tatlım ne kadar bakarsan o kadar fazla karışır.Ben internetten bakmıyorum artık model gelinlikçilerden bakacağım.
kızlar burcums dıe bı arkadasımız vardı baska topıcte babasını kaybetmış cok üzüldum ya onun ıcın dua edelım oda cok üzülüyo annesınıde kaybetmıştı ustelık bıde babası annesı onu evlenırken göremıycek dua edelım onun ıcınde
kizlar banyonuzu yaptirmaya niyetiniz varsa su musluklara bakin derim
bence çok şık görünüyolar......
arsimacııııım, canıııım kargo dün akşam gelmiş, tekrar tekrar teşekkür ederim tatlım. a.s.
ayy ne zormuş o resmi nereye koycam bunu napcam neyse en sonunda kardesime dedimki al bunu yarın hallet:mymeka: uğrastırma beni
EHENDE BULDUM BU
Kızlar internet sitesini buldum banyo takımlarının oradan da alabilirsiniz hatta markası Bugs in Bloom muş site adresi vermek yasak ama sanırım isteyenlerin özeline yazabilirim :sm_cool:
kardeşin yapınca ne anlamı kalır kız :mymeka:
sen kendin yapacanki anlamlı olsun
bende dün akşam saatle fincanları aldım kase kalmamıştı :1closedeyes:
:
CANIM BEN BUNLARIN UĞUR BÖCEKLİ OLANINI ALDIM HEMDE KOMPLE TAKIM ALDIM DUŞ PERDESİ,PASPASLARI,KLOZET KAPAĞI,ÇÖP KOVASI,PAMUK KUTUSU KOMPLE YANİ ÇOK SEVEREK ALDIM HEPSİ TOPLAM 300'ü BULDU 10 TAKSİT YAPTIRDIM 30-30 ÖDÜYORUM ÖDEMELER BÜTÇEMİDE HİÇ SARSMIYOR HATTA BİR AYDA İKİ TAKSİT ÖDEDİĞİM BİLE OLUYOR AMA GERÇEKTEN ALDIĞIMA DEYDİ GELİP GEÇİP BAKIYORDUM EVDE ANNEM SONUNDA SAKLAMIŞ :dilcikar:
sinaycım banada gönder kuzum :)
ama ama fotoğrafları ayarladım müziği ayarladım hem bide ben yaptım dersem olmazmı:jeyyar:
assortık hayrlı olsun bak sımdık acep benım lsıtemde o var mıydı
yalelı cok guzeller cnm ı gunlerde kullan ohh bugun fazla sayfa yokmuş hemen bıttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?