Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Çöp Kovası : 69 ytl
Diş macunu kabı : 16,90
Pamuk kutusu : 24,90
Sabunluk : 17,90
Sıvı sabunluk : 21,90
Tuv. Fırçası : 44,90

Çooook pahalı yaa

GÜNAYDIN kızçeler bende bu takımı çok seviyorum topluca alsak biyerden indirim yapmazlarmıkiii:smiley-cool:diğer türlü 300 ü bile geçiyo banyo perdesi klozet takımı derken yazık biseeeeeeesenağlama

böcük, banyo takımlarına tekstilkentte bir yer vardı sen adres evrdiydin bana orayamı bakıyorsun, birde mercanda var bunları satan mağza arkadaşıma ordan aldık praktikere göre falan fiyatlar daha ucuzdu.

ana ben bı sıetden sordum 355 tl dedı kargo onlara aıtmış klozet takımı ve banyo perdesı dahıl

böcük, banyo takımlarına tekstilkentte bir yer vardı sen adres evrdiydin bana orayamı bakıyorsun, birde mercanda var bunları satan mağza arkadaşıma ordan aldık praktikere göre falan fiyatlar daha ucuzdu.

mercanı bılmıyom ben ıyı mı
yok cnm bılmıyom neresınde varkı tesktılkentın görmedım ben sımdık sordum sana yakınsa o yer bı sorsan fıyatını klozet takımı ve perdesı dahıl 355tl aşağı ıse ordan alırım :lepi:

kızlar akıllı olun canlarım dünya para bunlara vermeyin anacım size bakıyorumda kriz falan yok bizim memlekette hepinizin anası babası fabrikatör falan mı yazık kızlar bukadar paraya

ben hepsını aynı anda alamam galıba hem buluşma ıcınde para lazım sımdılık beklemede kalcak gıbı

sahiden çok pahalı kıslar bende alamıcam
ev döşerken evin durumuna göre düşünürüz o zaman

sınay 310 tl tutuyo amam perdesız benım sorduğumda perdelı 355 allam ne kaa pahalı bıde kz bana onlara zam geldı ama daha yanstmadık dedı

bu tarz eşyaları ev belirlenmeden almayın bencede kızlar, sonra farklı olursa napcanız.

ben o takımları çok seviyorum ama o kadar para veremem
yazık günah

buket az önce eklemiştim ama bağlantım koptu yüklensin resimler bekliyorum

kızlar bu banyo setlerınden ben koctasda gordum sıtesınden bakabılırsınız
bıde orda cok daha degısık ve guzel modellerde vardı
hatta banyo setıyle takım havluları bıle vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…