Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

aime nerden buldun bunu çok güzelcokacimcoook

canim almanyadanim ben
burda japon pazari gibi bir yerde gördüm

biz bataryaları değişcez süpermiş bunlar peki ne kadar :uhm:
ayrıca tavada çok ciciydi kaydirigubbakcemile5

sagol canim :1hug:
türkiyede fiyatlarini bilemiyecegim bataryalarin
burada nereden aldigina göre degisiyor fiyatlar... cok ucuk bir fiyata almamistik biz zaten fiyati cok ucuk olsa babam aldirmazdi anneme :roflol:

Almanya mı

kuzenim Berlin'de ona söliim de orda baksın bari:1rolleyes:

sagol canim :1hug:
türkiyede fiyatlarini bilemiyecegim bataryalarin
burada nereden aldigina göre degisiyor fiyatlar... cok ucuk bir fiyata almamistik biz zaten fiyati cok ucuk olsa babam aldirmazdi anneme :roflol:

:lepi: araştırmak lazım

yahu bunu yazdım forumun dışına atıldım. banlandım sandım korktum vallasenağlama

hiçgülesim yoktu :roflol:

muhabbeti kaçırdım galiba ve çok merak ettimsırnaşık şey

onur, uğur ve gökkuşağı ne yav gizli şifreler falan mı, bize mi sölemiyonuz:dilcikar:

adanalı eda ; canım koptum gülmekten avatarına yaa süper kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

adanalı eda ; canım koptum gülmekten avatarına yaa süper kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

aynen bende başka topikte dolanırken gördüm. bu ne diye afalladım ilginç bişimiş.
zaten kendiside beni şoke ettiydi geçen profiline baktımda müthiş bir değişim iraden çok kuvvetliymiş azcıkta bana bulaştırsana Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…