Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

mazar gel nan tubışı öldurek oda kurtulsan bızde

nan bende fayansları uymayan evde oturmam yada fayansları değiştırıım olmadı once eve bakarım sonra kocayı alırım zaten bunu 1 yıldr beğenıyom dıom anlamıon mu
:mymeka:

böcüğüm şimdi alabiliyorsan al bence sürekli eksiklikler çıkıp duruyor zati :):)

bak benı nasılda anlıyo eksık bıtmıyokı

sen bilicin ....şahsen ben uyumsuz renkleri hiç semem fayansıma bile uygun aldım be banyo takımımı hohohooo :roflol:

daha yatak odamı ankestra setımı kendım alcam 600 tl maaşla en ıyısı bunuda alıp lısteden sılmek

300 liralık şe için milyarlık masraf etçen he vay be delikafadulden
al bebem al..sona da evinin resmini çeker korsun bura ben de kafana kafana kakarım o ne öle alaksıs die :roflol:

hangi tubişi öldürüyonuz klava:

mandilin gülüm çelmeyin bu kızın aklını, şimdi alırsa ileride pişman olma ihtimali çok yüksek. örneğin ben henüz almadım. nişandan sonra bütün eksiklerimi aldım. şimdi banyo ve odalara aksesuar, halı, perde alıcam. hepsini bir seferde almak şart değil ki tek tekte satılıyor. ayrıca praktike ve baustada vardı.

bende evımın resımlerını koymam şakkıdı
ben alım desem yazı bulur hazıran ağustosta anca alcam gıbı
tmm ben bısı demedım haa alınca resmını koycam o kaa uyyy tırleedım

bak benı nasılda anlıyo eksık bıtmıyokı

daha yatak odamı ankestra setımı kendım alcam 600 tl maaşla en ıyısı bunuda alıp lısteden sılmek

ah böcük ah..ben de seni uyumlu ortamlar yaratan bi kısçe sanardım hayelleirm yıkıldı

ankestre güzel hoş ama bazı renklerle çok kötü ve kaba duruyor bu bi gerçek..bak bulim emesenden sana atarım gözlerinle görersin nası oldunu

sen evlenne ka neler çıkçek eskicek bunnar nan kaydirigubbakcemile3

valla canım hiç düşünme mesela benim aldığım uğur böcekli beyazın üstünde her renk var sarı kırmızı yeşil mavi yani banyonun rengini falan düşünmene gerek yok al geç ödenir biter yarın arkana döndüğünde iyi ki almışım dersin gör bak güven bana bende ilk aldığımda annem bir araba laf saymıştı sende hiç akıl yok mu bu kadar para verilir mi klava:başka ihtiyaçların var falan geçen gün otururken anne 2 taksitim kaldı dedim şaşırıp kaldı aa ne zaman bitti die üstüne de bir sürü şey aldım yani aynı anda bir çok taksidimi ödedim yerimsenibenCADIARZUfisfisfis:teytey::dance:a.s.

tubiS ben seni anlıyorum canımyerimseniben
ben de o banyo takımına bayılırdım.şanslıyım bu konuda ev kendimizin olduğu için gidip gördüm banyomu.kaydirigubbakcemile
kahve somon ve krem fayanslarım.
bu yüzden vazgeçtim o takımdan çünkü uymayacaktı.
bence de acele etmemelisin böcükyasakkelime

teşekkür ederim canım, senin fayanslarınada uyan renkler var o seride. nazar aldı onunkilerde bambu serisi diye kahveli süper duruyor.

tımem sustum:roflol:
bakalım aşk ne gosterır para durumları ne gosterır
(içim al al dıo hala ya:roflol:)

allahh kontrole geldıler fırmayı ben kacar

başıyazmalıkız bunlar senin banyona çok hoş olur bence. ayrıca klozet takımlarıda vardı.

nazar nan sen gelıyo muydun bulusmaya

bıde kızlar tarıh soruyo herkes valla ben nısan mayıs dıyom kafadan

nazar bişi demedi ben takarım onu peşime hem o zaman benim kociş hiçmızmızlanmaz onlan giyorum diye

nazarı tanın mı sen laa yakın mısınız
ben kımseye bısey dımem gelırım ızın alcak kımse yok patrona yalan atcam ctesı olursa o kadar ctesı öğlene kadr calsııyom cunkum

evet kızlar aldıklarımın resimlerini koyuorum sonunda,umarım beğenirsiniz:)
dolma biber şeklinde aramıştım ama bunuda çok beğendim:))büyük baya aslında bi karış fln yüksekliği

bi tane böle kelebekli kaşıklığım vardı ama buda güzel,yeşil aslında ama renkler kötü çıktı

bu renk kahvaltı için tabaklar almıştım bunlarıda o zaman kullanırım die aldım zeytinlik

bu da yumurta sarısı ayırmak için:)

Son düzenleme:
pıtırcık gule gule kullan cnm
benım yumurta ayıracağımda yok:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…