- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
böcüğüm şimdi alabiliyorsan al bence sürekli eksiklikler çıkıp duruyor zati :):)
sen bilicin ....şahsen ben uyumsuz renkleri hiç semem fayansıma bile uygun aldım be banyo takımımı hohohooo :roflol:
mazar gel nan tubışı öldurek oda kurtulsan bızde
nan bende fayansları uymayan evde oturmam yada fayansları değiştırıım olmadı once eve bakarım sonra kocayı alırım zaten bunu 1 yıldr beğenıyom dıom anlamıon mu:mymeka:
bak benı nasılda anlıyo eksık bıtmıyokı
daha yatak odamı ankestra setımı kendım alcam 600 tl maaşlaen ıyısı bunuda alıp lısteden sılmek
nazar bacım herseyı sonra dıye dıe ya ozmn maddı acıdan zorda olurda alamzsam kı zaten mesela düğün telası olsa gıdıpte 300 tl buna veremem demı o bakımdan almam gerek cok beğendım hem her renk var içinde
tubiS ben seni anlıyorum canımyerimseniben
ben de o banyo takımına bayılırdım.şanslıyım bu konuda ev kendimizin olduğu için gidip gördüm banyomu.kaydirigubbakcemile
kahve somon ve krem fayanslarım.
bu yüzden vazgeçtim o takımdan çünkü uymayacaktı.
bence de acele etmemelisin böcükyasakkelime
teşekkür ederim canım, senin fayanslarınada uyan renkler var o seride. nazar aldı onunkilerde bambu serisi diye kahveli süper duruyor.
nazar nan sen gelıyo muydun bulusmaya
bıde kızlar tarıh soruyo herkes valla ben nısan mayıs dıyom kafadan
saol canım benim,bende düşünmüodum böle bişi almak aslında görünce alim dedim:)pıtırcık gule gule kullan cnm
benım yumurta ayıracağımda yok:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?