arkadaşlar ya acayip sinirlerim bozuldusizlere söylemeden edemeyeceğim. 2 sene önce KARACA'dan yemek takımı almıştım.alırken satış elemanı bana "istediğim zaman getirip değiştirebileceğimi önemli olan kullanılmamış kutusunun bozulmamış olmasının "olduğunu söylemişti.bende bu söze güvenip almıştım.ve şimdi elimde ki yemek takımını başka bir takımla değiştirmek istiyorum.fakat aldığım yer kapandı.başka şubelerine gittim onlarda kem küm ettiler.bende KARACA'ya mail atıp durumu izah ettim.bana gelen mailde " ürün değişimlerinin sadece 1 ay içinde olduğunu daha sonra değişim yapmadıklarını" yazmışlar. halbuki daha pazar günü arkadaşım forum ankarada ki KARACA mağazasına gidip" yemek takımı almak istiyorum ama düğünüm belli değil belki 3 belki 4 seneye olur o zaman getirsem değiştirirmisiniz" diye sorduğunda aldığı cevap "elbette önemli olan kullanılmamış olması" olmuş. bu müşteri kandırmak değil mi arkadaşlar KARACA'dan aldığım her ürün çok üzgünüm keşke almasaydım diyorum alırken vaad ediyorlar ama uygulama sıfır ben bu konuda sıkıntıya düştüm sizler düşmeyin arkadaşlar...
eccu hayrlı olsun ben korktum onlardan:1ninca:
Hayırlısı olsun arkadaşım Karaca hakkında ki yorumlarına katılıyorum Bende şöyle bir durumla karşılaştım 2 yerde Karaca çeyiz seti baktım aynı model aynı fiyat ama inan birini tencereleri diğeri gibi değil biri ağır diğeri o kadar hafif ki inanın çelikleri çok farklı mirmirmirmir
bu tırsma farklı bi tırsma böcükyasakkelime
hem banlanırsam benden mahrum kalcaksınız bunu yapamam size:1no2::roflol::dilcikar:
evetttt günün son anında VOODOO KÜRDANLIĞIM elime ulaştı çok güzel kızlarrrr :)))))
ama bu resmen sahtekarlık
aynen katılıyorum..kızlar akıllı olun canlarım dünya para bunlara vermeyin anacım size bakıyorumda kriz falan yok bizim memlekette hepinizin anası babası fabrikatör falan mı yazık kızlar bukadar paraya
canım dogru soyluyorsun.ben bu mavi takımı goreli belki 4 yıl oluyor.çok hosuma gitmişti ama ne ve belli o sırada ne eş,durdurdum kendimi :) şimdi iyiki almamısım diyorum.oturacagımız ev belli.kira da olsa su anda fayanslarım koyu yeşil ve beyaz.iyiki almamısım.hem sadece yeşil değil kahve ve bej tonlarıyla da uyacagını düşünmüyorum.tabii bunlar benim fikirlerim,renk uyumu konusuna takıntılı biri olarak :)))sevgili böcük ciciş, kahve rengi bir fayansın önüne beğendiğini bi koy bakam nasıl durucak.
hem düğün zaman eksiklerin çoğu bitmiş olur. senin zaten bir şeyin kalmaz bu gidişle.
uymazsa napcan, çöpemi atcan yoksam öle üstü forma, altını sorma şekli kullancanmı.
arkadaşlar ya acayip sinirlerim bozuldusizlere söylemeden edemeyeceğim. 2 sene önce KARACA'dan yemek takımı almıştım.alırken satış elemanı bana "istediğim zaman getirip değiştirebileceğimi önemli olan kullanılmamış kutusunun bozulmamış olmasının "olduğunu söylemişti.bende bu söze güvenip almıştım.ve şimdi elimde ki yemek takımını başka bir takımla değiştirmek istiyorum.fakat aldığım yer kapandı.başka şubelerine gittim onlarda kem küm ettiler.bende KARACA'ya mail atıp durumu izah ettim.bana gelen mailde " ürün değişimlerinin sadece 1 ay içinde olduğunu daha sonra değişim yapmadıklarını" yazmışlar. halbuki daha pazar günü arkadaşım forum ankarada ki KARACA mağazasına gidip" yemek takımı almak istiyorum ama düğünüm belli değil belki 3 belki 4 seneye olur o zaman getirsem değiştirirmisiniz" diye sorduğunda aldığı cevap "elbette önemli olan kullanılmamış olması" olmuş. bu müşteri kandırmak değil mi arkadaşlar KARACA'dan aldığım her ürün çok üzgünüm keşke almasaydım diyorum alırken vaad ediyorlar ama uygulama sıfır ben bu konuda sıkıntıya düştüm sizler düşmeyin arkadaşlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?