Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

arkadaşlar ya acayip sinirlerim bozuldu sizlere söylemeden edemeyeceğim. 2 sene önce KARACA'dan yemek takımı almıştım.alırken satış elemanı bana "istediğim zaman getirip değiştirebileceğimi önemli olan kullanılmamış kutusunun bozulmamış olmasının "olduğunu söylemişti.bende bu söze güvenip almıştım.ve şimdi elimde ki yemek takımını başka bir takımla değiştirmek istiyorum.fakat aldığım yer kapandı.başka şubelerine gittim onlarda kem küm ettiler.bende KARACA'ya mail atıp durumu izah ettim.bana gelen mailde " ürün değişimlerinin sadece 1 ay içinde olduğunu daha sonra değişim yapmadıklarını" yazmışlar. halbuki daha pazar günü arkadaşım forum ankarada ki KARACA mağazasına gidip" yemek takımı almak istiyorum ama düğünüm belli değil belki 3 belki 4 seneye olur o zaman getirsem değiştirirmisiniz" diye sorduğunda aldığı cevap "elbette önemli olan kullanılmamış olması" olmuş. bu müşteri kandırmak değil mi arkadaşlar KARACA'dan aldığım her ürün çok üzgünüm keşke almasaydım diyorum alırken vaad ediyorlar ama uygulama sıfır ben bu konuda sıkıntıya düştüm sizler düşmeyin arkadaşlar...

m.sevdam çok kötu bır durum gercekten ağzıma bısey gelıyo ama banlanmaktan tırsıyom:roflol:

müebbet sevdam, canıııım belliki canın çok sıkılmış bu duruma. Malesef sadece Karaca değil, başka başka şirketlerde de bunun gibi vaad edilenler satış sonrası yerine getirilmiyoor. Canım birde başka Karaca şubelerine danışsan ne biliyim bi şubenin bile değiştiğini örneklersen daha sağlam olur değiştirmek zorunda kalırlar.
Ama en kötü ihtimalle aldığın Karaca takımınıda beğenerek almışşsınızdır, bu yüzden değişmesede üzülme lütfen..

evetttt günün son anında VOODOO KÜRDANLIĞIM elime ulaştı çok güzel kızlarrrr :)))))

müebbet sevdam tüketici haklarına ve internette bi şikayet sitesi var oraya başvur. ama bunlardan önce karaca genel merkezi ara ve kendinden emin sert konuş. tüketici olarak haklarını hatırlat, aba altından sopayı göster. işe yaramazsa o dediğim yerlere başvur. ben de karaca'dan aldım çeyiz setimi. kadın bana zorla sete dahil almak zorundasınız diye kahvaltı takımında çaydanlık sattı. Sırf o çaydanlığa 72 TL. fark ödedim. ama çaydanlık geldi defolu gibi, sokakta satsan 2-3 tl'ye ancak satarsın. geri gönderdim. yine iğrenç bişi geldi. en sonunda dediklerimi yaptım. genel merkezi aradım ve tüketici haklarına şikayet etmekle tehdit ettim. Bu sefer demezler mi ee çaydanlığı almasaydınız beğenmeseydiniz. ben almadım almak zorunda olduğumu söylediler dedim. ve benim konuştuğum bayan işten ayrılmış. bu yeni konuştuğum ise bu konuşmayı işten ayrılanla yaptığım için geçerli saymıyor. ben de dedim ki karaca müşterilerle telefon görüşmelerine kayıt altıa alıyor mu? hayır almıyor dedi. o zaman ben gazetede çalışıyorum, bizimkiler kayıt altına alınıyor. isterseniz o bayanla konuşmamı tüketici haklarına sunayım dedim. çaydanlığı geri aldılar. parasını da hemen geri iade ettiler. (halbuki kayıt falan edilmiyodu)kötükedihüso:teytey:

bi kerede cep telefonunda başıma geldi. telefon bozuk çıktı (yeni, 1.el yani) servise göndermek istediler. ben de ya yenisini verin ya paramı alıyım dedim. 1,5 aya yakın uğraştım. valiliklerdeki tüketici hakları komisyonuna gittim. mağazaya ihtarname çektirdim. aaaa bi baktım yeni telefon verdiler:roflol:

böyle şeylerin peşini bırakmayın HAKKINIZI ARAYIN KIZLAR

müebbetsevdam birazda satıcıya bağlı bir durum bu aslında. ben 2 yıl önce evkurdan pike takımı almıştım. sonra o renge yakın annem kanaviçeli pike takımı yaptırdı. gittim satan bayanla görüştüm elimizde varsa o ürün olur dediler.

başka mağzaya sorsan belki değiştirirler.

HAYATIM sen neymışın bee tırstım senden haa ama bıraz önce banlandım sandım dıen tırsan sen deıl mıydın gız :roflol:

Hayırlısı olsun arkadaşım Karaca hakkında ki yorumlarına katılıyorum Bende şöyle bir durumla karşılaştım 2 yerde Karaca çeyiz seti baktım aynı model aynı fiyat ama inan birini tencereleri diğeri gibi değil biri ağır diğeri o kadar hafif ki inanın çelikleri çok farklı mirmirmirmir

bu tırsma farklı bi tırsma böcükyasakkelime

hem banlanırsam benden mahrum kalcaksınız bunu yapamam size:1no2::roflol::dilcikar:

böcük benim de ağzıma laflar geldi de bi kısmını yazdım ona mailde :) mandilin canım aslında ben halen çok seviyorum çok beğeniyorum ama son modellerden de aklımı alamıyorum HAYATIM canım bende önce mail ile sert bi şekilde yanıt verdim şu saate kadar dönmediler. ama pazartesi günü müşteri hizmetlerini arayıp görüşeceğim.tubis canım gerekirse kayseride bulamazsam değişecek mağaza FORUM ANKARADA ki karaca bayisi ile görüşüp orada değiştirmeyi düşünüyorum. senin adına da sevindim hayatım satmaya gelince neler vaad ediliyor ama icraate gelince hiçbişi yok.çok ayıp ve saygısızlık bu yaptıkları

ama bu resmen sahtekarlık

bu tırsma farklı bi tırsma böcükyasakkelime

hem banlanırsam benden mahrum kalcaksınız bunu yapamam size:1no2::roflol::dilcikar:

nan korkma saa paçalı donlarını ben yollarım mahpusluk olursun bendensın yanı fanılıde yollardım:jeyyar: tuhh sımdık kaldın basımıza

ayy balım gtme tabı sensız ben nefes alamam buralarda hıc duramam tek basıma yalnız kalamam(kucuk emrahcık):1closedeyes:

kızlar akıllı olun canlarım dünya para bunlara vermeyin anacım size bakıyorumda kriz falan yok bizim memlekette hepinizin anası babası fabrikatör falan mı yazık kızlar bukadar paraya
aynen katılıyorum..
canım dogru soyluyorsun.ben bu mavi takımı goreli belki 4 yıl oluyor.çok hosuma gitmişti ama ne ve belli o sırada ne eş,durdurdum kendimi :) şimdi iyiki almamısım diyorum.oturacagımız ev belli.kira da olsa su anda fayanslarım koyu yeşil ve beyaz.iyiki almamısım.hem sadece yeşil değil kahve ve bej tonlarıyla da uyacagını düşünmüyorum.tabii bunlar benim fikirlerim,renk uyumu konusuna takıntılı biri olarak :)))

canım bosver bozulmasın sinirlerin.aynı sey basıma geldi.gerci ben o zaman değiştirme vaadini sormadım.
gecen sene bayılarak aldıgım takım bu sene hosuma gitmiyor.onun için hep soyluyorum;evlilik tarihi belli olmayan ceyiz hazırlıgı yapanlara,begendiklerinizi almayın.bir hesap actırın oraya para koyun sonra o parayı fona yatırın diye :) cunku 6 ay da bile fikirleriniz değişebiliyor,yeni modeller çıkıyor.

neyse karacanın neden değiştirmediğini anlatayım cnm.her sene yeni model cıkartıyor ve 1 onceki modeller uretimden kalkıyor.uretimden kalkan bir urunu de geri almıyorlar tabii.acıklama mantıklı geldiği için uzerinde durmadık ve değiştirmekten vazgectik.biliyorduk bu durumda asla geri almayacaklarını yoksa annem nerlerin değişiimni hatta para iadesini yapmıs kadındır :)

ben çıkıyorum haftasonu yokum özleyin beni pazartesi görüşmek dileğiyle. ayyyy yarın sevgililer günüüüüüüüüüühihoyyyt

hayırlı günler cümlettena.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…