Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

nazarı tanın mı sen laa yakın mısınız
ben kımseye bısey dımem gelırım ızın alcak kımse yok patrona yalan atcam ctesı olursa o kadar ctesı öğlene kadr calsııyom cunkum

he tanşıyoz liseden beri gelir tanışıklığımız genelde braber takılıyoz.

ptırıcık yumurta akı ayırma aleti çok ilginçmiş.

birde kızlar annem hep istiyor bakınıyorum ama henüz bulamadım. oktay usta kullnıyormuş elmanın ortasını çıkartan bir alet varmış. gören varmıdır.

evet canım ilginç ama ben biliodum,ben gördüm o elma ayırma şeyinden 3,5 liraydı alsammı die çok baktım ama sora vazgeçtim

ptırıcık uzakmışsın canım bakmamışım profiline. bakıyom hep gözime ilişince alıcam.

tubiS, azra3434, balımmert, BaŞıYaZMaLıKıZ, burcucello, CBeLL, eccu, elisaa, gulçehre, ilknuray, jtosik, lecwan, lepiska, mandilin, naughty_girl, PINARTUNCAY, pıtırcık85, serp, tuba654, uğur böcüğü+, _HaYaTiM_
+ 5 Misafir arkidiş varmış.

kimse istatistiği çıkartmıyor artıkın. asabah beri en kalabalık zamanı topiğin şu anda.

ptırıcık öyle değil bu dilimleyici bildiğim. kabak oyacağı tarzında bir şeymiş o ince uzun elmanın içine sokup çekmiş çöpü çıkmış.

bence ne beğendiysen onu al + ben çok sevdim

evet kızlar aldıklarımın resimlerini koyuorum sonunda,umarım beğenirsiniz:)

güle güle kullan hepsini
beceriksiz kız yumurtanın sarısını çıkartmayı beceremiyormusun

*** PRATİK METAL ELMA OYACAĞI ***
*** KOLAY ve HIZLI ***

Elmaların orta kısmını kolay ve hızlı bir biçimde çıkarmanızı sağlayan tutacak yeri sert plastik diğer kısımları metal, çok çok pratik bir ürün

Elmaların orta kısmını kolay ve hızlı bir biçimde çıkarmanızı sağlayan tutacak yeri sert plastik diğer kısımları metal, çok çok pratik bir ürün

güzelmiş bunlar nerede satılır acep

canım sahiden şık görünüyor. Bana linkini özelden atabilir misin?

kız plastik diyor sende link dion

yok kız aslında hiç dağıtmadan ayırırım ben çok beceririm ama aldım işte ne bilim:)

hadi hadi beceriksiz seni :jeyyar:

ptırıcıkkkk, işte bu hayatım bulmuş nerden buldun bunu. anlattığım buydu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…