nazarı tanın mı sen laa yakın mısınız
ben kımseye bısey dımem gelırım ızın alcak kımse yok patrona yalan atcam ctesı olursa o kadar ctesı öğlene kadr calsııyom cunkum
evet canım ilginç ama ben biliodum,ben gördüm o elma ayırma şeyinden 3,5 liraydı alsammı die çok baktım ama sora vazgeçtimhe tanşıyoz liseden beri gelir tanışıklığımız genelde braber takılıyoz.
ptırıcık yumurta akı ayırma aleti çok ilginçmiş.
birde kızlar annem hep istiyor bakınıyorum ama henüz bulamadım. oktay usta kullnıyormuş elmanın ortasını çıkartan bir alet varmış. gören varmıdır.
saol mandilincim:)pıptrcık güle güle kullan....
Mor hastası biri olarak bu takımada bayılmıştım yakından gördüm plastik üstünde pırlanta taş sırası var.
nerdesin sen be yaa hoşgeldinn kızanım
öff ya herkes bişi diyo... köşe kotuk diorum köşe her eve uymaz kullanışsız. bu koltuğu diorum, kenarları olmayan koltuk rahat olur mu?kötükedihüso
kimseye bişi beğendiremedim. alıcam 2 tane çekyat atıcam o alcakkaydirigubbakcemile3
evet kızlar aldıklarımın resimlerini koyuorum sonunda,umarım beğenirsiniz:)
Mor hastası biri olarak bu takımada bayılmıştım yakından gördüm plastik üstünde pırlanta taş sırası var.
bence ne beğendiysen onu al + ben çok sevdim
güle güle kullan hepsini
beceriksiz kız yumurtanın sarısını çıkartmayı beceremiyormusun
Elmaların orta kısmını kolay ve hızlı bir biçimde çıkarmanızı sağlayan tutacak yeri sert plastik diğer kısımları metal, çok çok pratik bir ürün
canım sahiden şık görünüyor. Bana linkini özelden atabilir misin?
yok kız aslında hiç dağıtmadan ayırırım ben çok beceririm ama aldım işte ne bilim:)
*** PRATİK METAL ELMA OYACAĞI ***
*** KOLAY ve HIZLI ***
Elmaların orta kısmını kolay ve hızlı bir biçimde çıkarmanızı sağlayan tutacak yeri sert plastik diğer kısımları metal, çok çok pratik bir ürün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?