anladım cnm benımkının sapları farklı ama bence bu yakar gıbı cunku böle bı tencere ve caydanlık kullanan komşumdan bılıyom kac kez benımkısıde yandı
arkadaşlar ya acayip sinirlerim bozuldusizlere söylemeden edemeyeceğim. 2 sene önce KARACA'dan yemek takımı almıştım.alırken satış elemanı bana "istediğim zaman getirip değiştirebileceğimi önemli olan kullanılmamış kutusunun bozulmamış olmasının "olduğunu söylemişti.bende bu söze güvenip almıştım.ve şimdi elimde ki yemek takımını başka bir takımla değiştirmek istiyorum.fakat aldığım yer kapandı.başka şubelerine gittim onlarda kem küm ettiler.bende KARACA'ya mail atıp durumu izah ettim.bana gelen mailde " ürün değişimlerinin sadece 1 ay içinde olduğunu daha sonra değişim yapmadıklarını" yazmışlar. halbuki daha pazar günü arkadaşım forum ankarada ki KARACA mağazasına gidip" yemek takımı almak istiyorum ama düğünüm belli değil belki 3 belki 4 seneye olur o zaman getirsem değiştirirmisiniz" diye sorduğunda aldığı cevap "elbette önemli olan kullanılmamış olması" olmuş. bu müşteri kandırmak değil mi arkadaşlar KARACA'dan aldığım her ürün çok üzgünüm keşke almasaydım diyorum alırken vaad ediyorlar ama uygulama sıfır ben bu konuda sıkıntıya düştüm sizler düşmeyin arkadaşlar...
ecuu hayırlısı olsun.
Ben her 2 yerde de satış danışmanına durumu söyledim hayırrrrr diyolar siz başka yerle karıştırıyorsunnn çevremde Karaca çeliktencere kullanan var ama kimse memnun değil herkes eski markaları alın diyo Korkmaz,Emsan...vb
canım bosver bozulmasın sinirlerin.aynı sey basıma geldi.gerci ben o zaman değiştirme vaadini sormadım.
gecen sene bayılarak aldıgım takım bu sene hosuma gitmiyor.onun için hep soyluyorum;evlilik tarihi belli olmayan ceyiz hazırlıgı yapanlara,begendiklerinizi almayın.bir hesap actırın oraya para koyun sonra o parayı fona yatırın diye :) cunku 6 ay da bile fikirleriniz değişebiliyor,yeni modeller çıkıyor.
neyse karacanın neden değiştirmediğini anlatayım cnm.her sene yeni model cıkartıyor ve 1 onceki modeller uretimden kalkıyor.uretimden kalkan bir urunu de geri almıyorlar tabii.acıklama mantıklı geldiği için uzerinde durmadık ve değiştirmekten vazgectik.biliyorduk bu durumda asla geri almayacaklarını yoksa annem nerlerin değişiimni hatta para iadesini yapmıs kadındır :)
şimdi şöle bişey yapsan :) mağazaya gidip yeni bi takım alacakmış gibi görüşsen, çeyizlik alıyorum bikaç sene sonra değiştirmek istesem değiştirebilirmiyim diye sorsan, değiştirebilirsin derlerse bu mağaza olması şartmı başka yerdende değiştirebilirmiyim desen, tabiiki bütün karaca mağazalarında değiştirebilirsiniz deseler onlardaa ahaa desen buyrun ben bunu almıştım değiştirmiyodunuz şimdi kendi ağızınızla değiştiririz dediniz değiştirin huleynnn!! desen olma mıı?
kısasa kısas süprizzzzz mağdem satarken değiştirirsiniz deyip sattıktan sonra vazgeçiyolar birde böyle sormak lazım..
gerçi biraz önce yapılan üretimi durdurulmuş modellerin geri alınmaması mantılı bi açıklamaydı ama satarken dediklerinin arkasında durmaları lazım :1ninca:
hatta ses kayıt cihazı al yanına kötükedihüso
tamam tamam sustumm hihoyyyt
hakkını ara aklın kalmasın
ama değişemezsen üzülme
modeli göster bakalım nası bişe
mesela esrada yemek takımını beğenmiyordu yeni alacam diyordu biz gördük bğendik K.K. olarak oda vazgeçti :)
kızlar acil bilgi lazım bana.
bu akşam sipariş vericem ama hisarın mercury tencere takımını kullanan var mı?
demir saplar el yakıyor mu çok merak ediyorum.
kızlarrrr hu huuuuuu ben geldimmmmhihoyyyt bugün bütün gündür evimdeydimm o tencere setini biz kullandık sapları el yakmıyorr kızlarr:)) halılarımıda aldıkkk ben temzilik yaptım biraz daha falan. şükür bitiooo halımı merak eden arkadaşlarım var dimiii
delikafadulden
ben de tefalden almıştım ama el yakar mı diye düşünüyorum
ya ucuzada cok var ama o takım aylardır hosuma gıdıyor hatta burcuözge almıstı aynısınıdan o kaca almıstı acep
gelmiş hemen çeyiz topiğine dalmış :mymeka: çabuk topiğimize dön bakiim kaydirigubbakcemile cadoloz
tam takım olarak fiyatı ned kızlar
bucuözgeninkinden değilmi :icecream:
günaydın herkese
burcunun takımıyla aynı
ben bunu çok seviyorum çok güzel cıvıl cıvıl
ama banyoma uymaz :çok üzgünüm:
burcu gelsede kaça aldığını dese barı
bende alcam ama sıparıs vercem yerde paspas ıle perdesı yoktu ama belkı resmını eklememış olabılırler arayp öğrencem musaıt olunca
bıde klozet kapağı vardı 100tl o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?