Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

anladım cnm benımkının sapları farklı ama bence bu yakar gıbı cunku böle bı tencere ve caydanlık kullanan komşumdan bılıyom kac kez benımkısıde yandı

hisar mıydı peki markası.
markasız olanlar yakıyormuş onu biliyorum da böyle senelerin markası olan bir firmanınki de yakar mı acabakafamçokkarıştı

markasını bılmıyom cnm ama hısar cok ıyıdır ben aldım yanı sende bı mağazadan sorsan cnm sonra test etmek ıcın ıcınde su kaynatsan falan nasılsa ıade etme durumu var

şimdi şöle bişey yapsan :) mağazaya gidip yeni bi takım alacakmış gibi görüşsen, çeyizlik alıyorum bikaç sene sonra değiştirmek istesem değiştirebilirmiyim diye sorsan, değiştirebilirsin derlerse bu mağaza olması şartmı başka yerdende değiştirebilirmiyim desen, tabiiki bütün karaca mağazalarında değiştirebilirsiniz deseler onlardaa ahaa desen buyrun ben bunu almıştım değiştirmiyodunuz şimdi kendi ağızınızla değiştiririz dediniz değiştirin huleynnn!! desen olma mıı?

kısasa kısas süprizzzzz mağdem satarken değiştirirsiniz deyip sattıktan sonra vazgeçiyolar birde böyle sormak lazım..

gerçi biraz önce yapılan üretimi durdurulmuş modellerin geri alınmaması mantılı bi açıklamaydı ama satarken dediklerinin arkasında durmaları lazım :1ninca:

hatta ses kayıt cihazı al yanına kötükedihüso

tamam tamam sustumm hihoyyyt

canım bende karacanın tencere setini aldım inşallah bi sorun çıkmaz

canım başka bir karaca mağazasına götürdüm takımın fincan tabağını modelini görsünler diye adam bana yav bu çok zarif bi model üretimi var bunun halen neden değiştireceksin asla modası geçmez bunun demişti.. bakalım başka şubelerine de gideceğim. eğer ben alırken bilseydim değişmeyeceklerini almazdım senağlama

bunu yaptığım anda adam beni dışarı atmayı düşünecektir canım hihoyyyt gerçi çok iyi bir fikir önce bi telefon ediyim olmazsa bu yolu da deneyim :lepi:

canım bahsettiğim yemek takımını buraya koydum.yani konunun baş sayfalarında olacak fotosu.ben halen beğeniyorum çok şık ve sade geliyor.ve yuvarlakların asla ve asla modasının geçeceğini düşünmüyorum ama kare olan tabaklarda çok hoşuma gitmeye başladı :uhm: aslına bakılırsa diğer yemek takımım kare bu yuvarlak olsun diyor bir yarım diğer yarımda ya ama yeni çıkan kare modelleri de güzel diyo delikafadulden

kızlar acil bilgi lazım bana.
bu akşam sipariş vericem ama hisarın mercury tencere takımını kullanan var mı?
demir saplar el yakıyor mu çok merak ediyorum.

canım ben de platin modelini aldım demir saplar el yakmayan özellikte olduğunu söledi satıcı ama ne kadar doğru bilemyeceğim hihoyyyt

kız nazlanma hadi koy resmini de bakalım delikafadulden

kızlar sonunda bugun kol düğmelerim geldii çok beğendim
bide o siparişini verdiğim cezvelerimde geldi gelinde kahve içelimm

dimples cnm çok mutlu olurumŞeniz
Halın okadar gerçekçiki resme bakarken başım döndü bi hoş oldum...çok şıkmış banane bende alcam banane:dilcikar:

güle güle kullan canım cok şık duruyolar gerçekten deniz kabuklusuna hastayım bende :)

Son düzenleme:
ya ucuzada cok var ama o takım aylardır hosuma gıdıyor hatta burcuözge almıstı aynısınıdan o kaca almıstı acep

canım ben internetten aldım o dönem indirim vardı hepsini 200 ytl ye aldım tam takım. klozet takımı dahil. gerçi şimdi klozet kapağı ve aynasınıda gördm ama bende yok. o kadarıda çok boğar sanki banyoyu diy mi.. işte birde uygun çamaşır sepeti ayarlamaya çalışıyorum şimdi... a.s

canım bu gün hiç nete giremedim yaaa...
kusura bakmayın...
canım netten aldım ben. ama banyo perdesi nette yok. banyo perdesini koçtaş ve tepehomde da 30 ytl gördüm. klozet kapağınıda 75 ytl ye tepe homede gördüm... yerimseniben aynı zamanda takımlarda koçtaş ve tepede var ama ben netten indirimli almıştım. üstelik kargoda bedavaydı. a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…