anam basılmışımmm :tomato:
yawrim bu gün hiç açmadım vallahi.. bütün gün sevdiceğimleydim...:asigim: şimdi kontrol edyorum neti... a.s
kızlar bu banyo setlerınden ben koctasda gordum sıtesınden bakabılırsınız
bıde orda cok daha degısık ve guzel modellerde vardı
hatta banyo setıyle takım havluları bıle vardı
teşekkür ederim kızlar ama alıntı yapmazsanız sevinirimmm:)) malum kaldırmak sorun oluyor
tatlım tam belli olmuyor..sengözlerimebaksanab...eminim ki çok güzeldir...a.s
kızlarrrr hu huuuuuu ben geldimmmmhihoyyyt bugün bütün gündür evimdeydimm o tencere setini biz kullandık sapları el yakmıyorr kızlarr:)) halılarımıda aldıkkk ben temzilik yaptım biraz daha falan. şükür bitiooo halımı merak eden arkadaşlarım var dimiii
delikafadulden
sevgili böcük ciciş, kahve rengi bir fayansın önüne beğendiğini bi koy bakam nasıl durucak.
hem düğün zaman eksiklerin çoğu bitmiş olur. senin zaten bir şeyin kalmaz bu gidişle.
uymazsa napcan, çöpemi atcan yoksam öle üstü forma, altını sorma şekli kullancanmı.
valla canım hiç düşünme mesela benim aldığım uğur böcekli beyazın üstünde her renk var sarı kırmızı yeşil mavi yani banyonun rengini falan düşünmene gerek yok al geç ödenir biter yarın arkana döndüğünde iyi ki almışım dersin gör bak güven bana bende ilk aldığımda annem bir araba laf saymıştı sende hiç akıl yok mu bu kadar para verilir miklava:başka ihtiyaçların var falan geçen gün otururken anne 2 taksitim kaldı dedim şaşırıp kaldı aa ne zaman bitti die üstüne de bir sürü şey aldım yani aynı anda bir çok taksidimi ödedim yerimsenibenCADIARZUfisfisfis:teytey::dance:a.s.
başıyazmalıkız bunlar senin banyona çok hoş olur bence. ayrıca klozet takımlarıda vardı.
şuna bakın bacılar ne datlu :)
yıvrıımmm dün yazdım ben o mesajı.bu gün kocişinle olduğunu biliyoruz kuşumm.nasıl geçti anlat bakalım.
kızlar sonunda bugun kol düğmelerim geldii çok beğendim
bide o siparişini verdiğim cezvelerimde geldi gelinde kahve içelimm
Woww canım seninkilerde hayırlı olsun.Sevgililer gününe yetişti yerimseniben
Cezvelerin nasıl kalitesi falan ? birde kaç paraya aldın ?
Topikimizi bulduk sonunda çok sevindim çokkk..:dance::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?