Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar bu banyo setlerınden ben koctasda gordum sıtesınden bakabılırsınız
bıde orda cok daha degısık ve guzel modellerde vardı
hatta banyo setıyle takım havluları bıle vardı

benimkininde el havlusu var 2 adet onu söylemey unutmuşum. ee kızlar ben geçenlerde tam takım eklemiştim resmini... a.s unuttunuz herhal...

aimecimmmmmm o kalp tava ne harika bir şey... süermiş ben burda hiç görmedim vallahi. sen ordayken doldur çeyize orjinal şeyleri hayatım. vallahi burda lsa 1 an düşünmem böyle şeyleri. normal tavada kıracağıma bunda yaparım yumurtayı.....:))))

arsimacım güle güle kullan canım porlandlarınıııı:)))))

ay canım ya ciddi misin..
çok merak ediyodum el yakıp yakmadığını kullandın ve eminsin şükür ya :lepi:
bir problem yaşamam di mi canımcım:uhm:

canım bu takım mavi ağırlıklı görünsene üstündeki çiçeklerde bir çok renk var ve kahve rengide var... gerçi hardala kaçıyor ama. pembesinden yeşiline...
zaten böcüğü bilmem ama ben gezici bir ev sahibi olarak tayinci adamla evlenince hangi evin banyosuna göre alıcam??? hadi bu eve uydurdum bir sonrakinde atıcam mı??? o yüzden hoşa giden şeyi almak içinde kalmaması açısından önemli bence. zaten aklı bu takımda olan insan başkasınıda beğenemiyor ben mesela envai çeşidini gördüm. daha ağır salon aksesuarı gibi olanlarını bile gördüm ama hiç bir şeyi beni vazgeçiremedi :roflol:
herkesin gönlüne göre olsun inşallah a.s.

vallahi kesinlikle katılıyorum...
o dönem evin eksiklerinden bırak bunları adilerinden bile alabilsen öp başına koy... yerimseniben öyle bir göze batar ki bu para.. valahi ben alalı 1 sene oldu modası gerçemi dedim geçmedi... halada ilk günkü kadar beğeniyorum. zevkle aldım. eh o zaman olay bitmiştir...

başıyazmalıkız bunlar senin banyona çok hoş olur bence. ayrıca klozet takımlarıda vardı.

işte zevk meselesi kuşum yaaa...
böyle ağır şeylerden hoşlananlar için bunlarda harika...
ama benim tarzm belli mesela... somon kahve krem bir banyomda olsa bunları almam mesela... gene cicili bicili bir şeyler alırdım. çünkü kişiliğim bu.... :sm_confused:

kızlar sonunda bugun kol düğmelerim geldii çok beğendim
bide o siparişini verdiğim cezvelerimde geldi gelinde kahve içelimm

Woww canım seninkilerde hayırlı olsun.Sevgililer gününe yetişti yerimseniben
Cezvelerin nasıl kalitesi falan ? birde kaç paraya aldın ?

Woww canım seninkilerde hayırlı olsun.Sevgililer gününe yetişti yerimseniben
Cezvelerin nasıl kalitesi falan ? birde kaç paraya aldın ?

canım sağol walla ucu ucuna yetişti cezve şundan (bkz.alttaki resim) zaten kutusunda geldi açılmamış.istersen özelden aldığım yerin adresinide veririm...Korkmaz marka A126 flora 41,85 ytl ayrıca:)

eski köye yeni adettt.alışınca zor oldu beee herşeyin yeri değişmiş gibi :s
yinede emeğinize sağlık :))))

ohhhhh bee bulduk sonunda amanen ıllede vatanım der gıbı ıllede topıcım dedım:roflol:

SEVGİLİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN KIZLAR :)
az önce kırmızı bi gül yollamış aşkım işyerimee
ayyyy nasıl heyecanlandım nasıl mutlu oldum anlatamam
:))))

Bak bunada çok sevindim tatlım. İyi günlerde kullansın enişteciğim..

Bende dün ufak tefek bişiler aldım.
Çerez tabaklarım 6 Tane 6 Lİra

Günlük Küllüklerim. 4 Lira

Buda çeyizime fanatik aşkım için :))

yaa kızlar bakın sımdık ben lınksız hala bulamıyorum ıyı mı
evlılık hazırlığı dıo lınkte ama ceyız köşesı yazmıyo dıyın hele baa lınksız yolu tarıf edın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…