Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ayy kızlar delıcem heekafamçokkarıştı ben burayı hala lınkten bulabılıyorum allah askına bana yolu tarıf edın nan sınırlenıyom haa sızede sımdık:mymeka:

burcu saol cnm valla içim rahatladı sımdık bazıları dıyor alma işte para bırıktr ama ben her para bırıktrdığımde elımden alındı 3 yıldır çalışıyorum ılk yıl hem okul hem iş bı arada staj yapıyordum cok az maaş alıyordum bıde neyse bırıktrdım hatta hoşuma gıden canta bıle olsa almamıştım aman dıyordum kenarda param olsun sonra enıstem kırasını ödememış ser...z 1 yıllık emeğım gıttı ustune su ıctım paramın annem kızım ver ablan olur falan dedı yureğim ev vermedı ablamda vercem söz dedı 2 yıl oldu sonra bı yıl neyse maaş artı bırıktrdım bu kezde abım evlendı(askerden geldı hemen evlendı bırıkımı yoktu) ozmnda gıttı ve ben sözlendım ınan bı kuruş vermedı kımse resturant kıraladım nışana 1 ay kaldı hıc kımse halımı sormadı ve karar verdım artık para bırıktrmek yok:)ceyıs alıyorumkı herseyı kendım yaptığım ıcın bı kac yılımı alır kenarada para koyuyorum ama böle hoşuma gıden bısey olursada hıc dusunmem alırım cunku aklım kalır bu banyo setınde olduğu gıbı uzun oldu kusra bakman

eccu ıyı gunlerde kullansın enıste hedıyesını cok guzeller
esra aldıkların süper demekkı enıste benden bjklı cok sevındım
komşu sende cezvelerını ı gunlerde kullan cnm
dıpmles görmedım halıyı ama cok merak edıyorum sende ı gunlerde mutlu yuvanda kullan ınş

böcük evet bencede şu durumda senin biriktirmektense gönlünün kaldığı şeyleri alman daha doğru...
madem para bir şekilde gidiyor en azından böylece çeyizini yapmış olursun hemde kimseye minnet etmedim dersin....

kızlar böyle çok zor olmuş yaa.. bölümler arasında dolaşmak çok sıkıntılı hangisine ne yazıldığını bakmak bir işkence...

off evt ya valla cıkınca tekrar grmek ayrı bı ışkence olmuş
burcu senın aldığın daha ekonomık gıbı 200tl dedın ben sordum klozet takımı bıde perdesı ıle 355 dı ama koçtaşta 310 tl falan.senın aldığın sıtede hala aynı fıyatsa bana adresını verır mısn

bu arada ceyıs buluşması buluşma haberlerıne taşınmış ısmını yazdırmak ısteyenler bı zahmet oraya uğrasın

günaydın kısçeler

bence hiç zorlama şekercim yuvarlak kare ne fark eder
hepsinde yemek yiyor
modeli görebilirim inşallah bi arama yapaym :)

ay ne güzel :asigim:

ya ben halının resmini kaçırdım :1no2:

kızlar sonunda bugun kol düğmelerim geldii çok beğendim
bide o siparişini verdiğim cezvelerimde geldi gelinde kahve içelimm

gözün aydn
güle güle kullan
geçen gün bende porselen cezve gördüm :1shok:

kol düğmelerim hazır işte son halii :))

çok hoş olmuş :asigim:

nasılda bilirlermiş arkidişlerinin cicileriniii Şeniz

bilmemi :jeyyar:

arsimacım güle güle kullan canım porlandlarınıııı:)))))

sağol canım Şeniz

Bende dün ufak tefek bişiler aldım.
Çerez tabaklarım 6 Tane 6 Lİra

iyi günlerde kullan

anca yetiştim size :bbo:

sınay bıde aynı sıteden almışsınız cnm senın yolladın sıteymış ama 1 yıl olmuş o alalı

sağol komşu.bide bişey dicem hani alma para biriktir diyolar ya hiçte birikmio insanların eksiği bitmez hep o parayı sıvıyacak bi yerleri buluyosun o yüzden senin şuanda alman çook mantıklı al bacım ne alabiliosan.ben daha ilk maaşımı aldığım gibi taksite girdim yaklaşık 2 yıldır para kazanıyorum zaten bu güne kadar pek çok şey aldım aldıklarım 7 8 milyar tutmuştur şimdi ben normalde o parayı biriktirebilirmiydim asla...

kızlarr günaydınnn taşınmışız hayırlı olsun dielimm:))

evet cnm ya bi uyandık taşınmışızz

dımples oranın kırası cok pahalıydı buraya tasındık :roflol:

komşu 7 8 mı benım kac acaba benımde okadardır bı yıldr alıyorum ceyıs hatta gecen yıl hazıranda basladım almaya

ayy kızlar en uygunu koçtaş cıktı banyo setınde ustelık havlu klozet takımı ve perdeler dahıl yol görundu bana ama belkı sızlerle gelınce oraya gıderız olma mı

bıde artık tarıh belırlersek gıdeceğımız yerlerınde lsıtesını yapalım vakıt kaybetmeyelım onları düşünmek ıcın

dımples oranın kırası cok pahalıydı buraya tasındık :roflol:

komşu 7 8 mı benım kac acaba benımde okadardır bı yıldr alıyorum ceyıs hatta gecen yıl hazıranda basladım almaya

canım bende ortalama söyledim ama ıvır zıvır cart curt bide beyaz eşyalarada biraz destek çıkınca oluo işte

camasr mak ve bulasık makınam 2400tl bı yıldr aldıklarım harıç galıba bıze ceyız 20bıne mal olcak gıbı daha yatak odası 3 bın ankesrta 2,5 olsa ohooooo dantel sarılması 2bın neysem daha saymım

kızlar ben bi tabak beğendim çok hoşuma gitti ama parası konusunda karar veremedim çokmu azmı
(bunu size dün yazdım mı hatırlamıyorum yazdıysam tekrardan ötürü özür dilerim)

iki katlı servis tabaklarından
bunun gibi

ama altı ayaklı (3 adet destek ayağı var) ve ayakları üzüm salkımı şeklinde :)
ortadaki geçen çubuğada sanki asma dolanmış
(anlatabildim inşallah)
67 ytl idi sizce verilirmi :)

sadece son 6 ayda 5000 harcamışım :1shok:
tabi bunun içinde küçük ev aletleri, beyaz eşyalar ve ıvır zıvırlar yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…