- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
canım bahsettiğim yemek takımını buraya koydum.yani konunun baş sayfalarında olacak fotosu.ben halen beğeniyorum çok şık ve sade geliyor.ve yuvarlakların asla ve asla modasının geçeceğini düşünmüyorum ama kare olan tabaklarda çok hoşuma gitmeye başladı :uhm: aslına bakılırsa diğer yemek takımım kare bu yuvarlak olsun diyor bir yarımdiğer yarımda ya ama yeni çıkan kare modelleri de güzel diyo delikafadulden
kızlarrrr hu huuuuuu ben geldimmmmhihoyyyt bugün bütün gündür evimdeydimm o tencere setini biz kullandık sapları el yakmıyorr kızlarr:)) halılarımıda aldıkkk ben temzilik yaptım biraz daha falan. şükür bitiooo halımı merak eden arkadaşlarım var dimiii
delikafadulden
kızlar sonunda bugun kol düğmelerim geldii çok beğendim
bide o siparişini verdiğim cezvelerimde geldi gelinde kahve içelimm
kol düğmelerim hazır işte son halii :))
nasılda bilirlermiş arkidişlerinin cicileriniii Şeniz
arsimacım güle güle kullan canım porlandlarınıııı:)))))
Bende dün ufak tefek bişiler aldım.
Çerez tabaklarım 6 Tane 6 Lİra
böcük evet bencede şu durumda senin biriktirmektense gönlünün kaldığı şeyleri alman daha doğru...
madem para bir şekilde gidiyor en azından böylece çeyizini yapmış olursun hemde kimseye minnet etmedim dersin....
kızlar böyle çok zor olmuş yaa.. bölümler arasında dolaşmak çok sıkıntılı hangisine ne yazıldığını bakmak bir işkence...
off evt ya valla cıkınca tekrar grmek ayrı bı ışkence olmuş
burcu senın aldığın daha ekonomık gıbı 200tl dedın ben sordum klozet takımı bıde perdesı ıle 355 dı ama koçtaşta 310 tl falan.senın aldığın sıtede hala aynı fıyatsa bana adresını verır mısn
Burcucum sen hangi parçalarını aldın 200 TL iyi tutmuş benim 300 ü buldu sadece klozet kapağına 97 TL mi ne verdim çöp kovası hele 80 TL eğer sende komple aldıysan gerçekten çok iyi fiyata almışın bende bu durumda kazık mı yemiş oluyorum benneyaptımkibenneyaptımki
off evt ya valla cıkınca tekrar grmek ayrı bı ışkence olmuş
burcu senın aldığın daha ekonomık gıbı 200tl dedın ben sordum klozet takımı bıde perdesı ıle 355 dı ama koçtaşta 310 tl falan.senın aldığın sıtede hala aynı fıyatsa bana adresını verır mısn
Burcucum sen hangi parçalarını aldın 200 TL iyi tutmuş benim 300 ü buldu sadece klozet kapağına 97 TL mi ne verdim çöp kovası hele 80 TL eğer sende komple aldıysan gerçekten çok iyi fiyata almışın bende bu durumda kazık mı yemiş oluyorum benneyaptımkibenneyaptımki
canım benimkinin klozet kapağı,aynası ve perdesi hariç tüm parçaları. havlu klozet takımı ve diğer fırçalığı çöp kutusu sabunluklarının ikiside her şey yani 200... ama ben alalı 1 sene oldu canım. internetten almıştım o zamanlar daha koçtaş ve tepehomede falan yoktu zaten yerimseniben klozet kapağı ve aynasınıda düşünmüyorum artık çünkü banyoda çok fazla olup boğmasından korkuyorum... birde klozet kapağı her tuvalete uyaz falan sıkıntı olur üzülürüm sonra. yle yani canım a.s.
sağol komşu.bide bişey dicem hani alma para biriktir diyolar ya hiçte birikmio insanların eksiği bitmez hep o parayı sıvıyacak bi yerleri buluyosun o yüzden senin şuanda alman çook mantıklı al bacım ne alabiliosan.ben daha ilk maaşımı aldığım gibi taksite girdim yaklaşık 2 yıldır para kazanıyorum zaten bu güne kadar pek çok şey aldım aldıklarım 7 8 milyar tutmuştur şimdi ben normalde o parayı biriktirebilirmiydim asla...eccu ıyı gunlerde kullansın enıste hedıyesını cok guzeller
esra aldıkların süper demekkı enıste benden bjklı cok sevındım
komşu sende cezvelerını ı gunlerde kullan cnm
dıpmles görmedım halıyı ama cok merak edıyorum sende ı gunlerde mutlu yuvanda kullan ınş
kızlarr günaydınnn taşınmışız hayırlı olsun dielimm:))
dımples oranın kırası cok pahalıydı buraya tasındık :roflol:
komşu 7 8 mı benım kac acaba benımde okadardır bı yıldr alıyorum ceyıs hatta gecen yıl hazıranda basladım almaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?