kızlar ben bi tabak beğendim çok hoşuma gitti ama parası konusunda karar veremedim çokmu azmı
(bunu size dün yazdım mı hatırlamıyorum yazdıysam tekrardan ötürü özür dilerim)
iki katlı servis tabaklarından
bunun gibi
ama altı ayaklı (3 adet destek ayağı var) ve ayakları üzüm salkımı şeklinde :)
ortadaki geçen çubuğada sanki asma dolanmış
(anlatabildim inşallah)
67 ytl idi sizce verilirmi :)
sadece son 6 ayda 5000 harcamışım :1shok:
tabi bunun içinde küçük ev aletleri, beyaz eşyalar ve ıvır zıvırlar yok
Esra bu film güzelmi acaba???
KIZLAR BEN BU TABAKLARIN NASIL KULLANILACAĞINI BİLMİYORUM YA NAPCAZ BUNLARLA KAT KAT PASTA BOREK ÇOREKMİ KOYCAZ:uhm:
Arsima canım çok para bence.Ben İkea dan 30 Liraya almıştım çokta şık duruyor..
:1shok: neye gıtmış okadrkı mobılya falan mı
bıde senın dantellerını hep annen sarıyo cok beğenıyorumacaba satmaz mı hıç
arsıma cıddı mı dıyon sıparıs uzerıne çalışıyorsa dantellerımı yollasam yapar mı zmn olarak hıc acelesı yok
he ciddiyim
fiyatı sana uyarsa annem yapar
tabi kumaşları ya sen seçip yollıcan yada bigün annemle çarşıya çıkcan orası sana kalmış
ha birde bu ara epey yoğun ondan yapabilirmi bilmem ama acelesi yoksa ben evlendikten sonra da yapabilir sana
çünkü şuan kendi işleri haricinde benim ıvır zıvırlar ve kuzenimin çeyizlikleri var elinde
arsıma baya şey almışsın cnm herseydende çift çift maşallah hayrılı gunlerde kullan
daha yenı kanavcelerıne bktım bende onlara aşık oldum
bıseyı cok beğendıysen para pek onemlı olmuyo aslında aklın kalcksa al drım ben anlattığına göre cok guzel
çift olanlar sadece yemek takımı, bardak ve çatal bıçak :)
oda misafir ve günlük olduğu içn
evet çok güzel ve asil duruyordu ve hiç görmediğim tarzdaydı
annemin bana son yaptığı
şile bezine işlenmiş bir örneği sarmıştı pike ve nevresim takımı olarak inanılmaz güzel duruyordu keşke resmini çekseydim
birde ikili kumaştan kombinlediği nevresim takımı
bu arada listeye kafaltı takımını yazmayı uutmuşum kaydirigubbakcemile3
Ben dün çeyizime birşey daha aldım.Ben evlendikten 1 hafta sonra kaynımın nişanı var onun için elbise :roflol: Evlendikten sonra Allah bilir ne alacaklardı bana :jeyyar: evlendikten sonra çalışmayacağım için şimdiden alıp koydum kenara.Pek yeri deil ama bir bakın çeyizimden elbise :roflol: beğenecekmisiniz
ne demek yeri değil yaw tam yeri rengi çok hoş cnm bence şık duru bide eşarpta almışsın renkler çok uyumlu:jeyyar:
Arkadaşlar bende yeni bir nevresim takımı aldım ama resmini koyamıyorum bi arkadaş benim yerime koyabilir mi? Sarev 'in Margarita isimli nevresim takımı kırmızı rengi çook beğenerek aldım ama sizinle paylaşamıyorum :çok üzgünüm:
cnm güle güle kullan bende çok seviom böle siyahlı kırmızılı:asigim:
koydum cnm bu deıl mı gule gule kullan cok beğendım sarevde gormustum harıka ama alamamıştım ınş ılerde
arsıma ben bırazdan cııkcam resım koyarsan bakarım ark gıtcem ordan nete gırerım
lann komşuu kıza balık vereceğine balık tutmasını öğretsenee:dilcikar:
Ben dün çeyizime birşey daha aldım.Ben evlendikten 1 hafta sonra kaynımın nişanı var onun için elbise :roflol: Evlendikten sonra Allah bilir ne alacaklardı bana :jeyyar: evlendikten sonra çalışmayacağım için şimdiden alıp koydum kenara.Pek yeri deil ama bir bakın çeyizimden elbise :roflol: beğenecekmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?