Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

KIZLAR BEN BU TABAKLARIN NASIL KULLANILACAĞINI BİLMİYORUM YA NAPCAZ BUNLARLA KAT KAT PASTA BOREK ÇOREKMİ KOYCAZ:uhm:

sadece son 6 ayda 5000 harcamışım :1shok:
tabi bunun içinde küçük ev aletleri, beyaz eşyalar ve ıvır zıvırlar yok

:1shok: neye gıtmış okadrkı mobılya falan mı

bıde senın dantellerını hep annen sarıyo cok beğenıyorum acaba satmaz mı hıç

KIZLAR BEN BU TABAKLARIN NASIL KULLANILACAĞINI BİLMİYORUM YA NAPCAZ BUNLARLA KAT KAT PASTA BOREK ÇOREKMİ KOYCAZ:uhm:

kurabiye servisi meyve servisi fln güzel oluyor

Arsima canım çok para bence.Ben İkea dan 30 Liraya almıştım çokta şık duruyor..

ama o çok ciciydiii
inanılmaz tatlıydı
buda güzelde o bambaşkaydı :asigim:
aşıkmı oldum ne :roflol:

:1shok: neye gıtmış okadrkı mobılya falan mı

bıde senın dantellerını hep annen sarıyo cok beğenıyorum acaba satmaz mı hıç

blendır almışım
günlük yemek takımım, çatal bıcak, su bardakları, teflon tencere
çelik tencere, çaydanlık, cezve, fırın kabı
halı, ütü masası, çamaşırlık
misafirler için yemek takımı, çatal bıcak, bardak takımı
yazmayı unuttum varmı hatırlamıyorum

ha tabi 6aydan önce ve 6 ayın içerisinde alınan ıvırlar zıvırlar var onlara ne ka verdik hiçbilmiyorum ondan yazmadım bile

bide o sarılan dantellerin kumaş paralarını yazsam zati dahada çoğalırdı :roflol:
annem satmıyor canım sipariş üzerine çalışıyor kaydirigubbakcemile2

buket bak canım

Son düzenleme:
arsıma cıddı mı dıyon sıparıs uzerıne çalışıyorsa dantellerımı yollasam yapar mı zmn olarak hıc acelesı yok

arsıma baya şey almışsın cnm herseydende çift çift maşallah hayrılı gunlerde kullan

daha yenı kanavcelerıne bktım bende onlara aşık oldum
bıseyı cok beğendıysen para pek onemlı olmuyo aslında aklın kalcksa al drım ben anlattığına göre cok guzel

arsıma cıddı mı dıyon sıparıs uzerıne çalışıyorsa dantellerımı yollasam yapar mı zmn olarak hıc acelesı yok

he ciddiyim
fiyatı sana uyarsa annem yapar
tabi kumaşları ya sen seçip yollıcan yada bigün annemle çarşıya çıkcan orası sana kalmış
ha birde bu ara epey yoğun ondan yapabilirmi bilmem ama acelesi yoksa ben evlendikten sonra da yapabilir sana
çünkü şuan kendi işleri haricinde benim ıvır zıvırlar ve kuzenimin çeyizlikleri var elinde

ayy cnm ben beklerım cok önemlı deıl yazın olabılır mı mesela olmadı sonbahar seneye yanıhihoyyyt cok sevındım benım komşumda cok guzel sarıyo ama annenınkıler harıka bı kaçını ona bıkacını annene verım ozmn :1rolleyes: cok mutlu ettın benı semt olarak yakınsak cıkar alırız ben anlamam pek ama beraber bakabılırız:1hug: cok mutlu ettın benı pekı kanavce ıslemelerden satıyor mu

Ben dün çeyizime birşey daha aldım.Ben evlendikten 1 hafta sonra kaynımın nişanı var onun için elbise :roflol: Evlendikten sonra Allah bilir ne alacaklardı bana :jeyyar: evlendikten sonra çalışmayacağım için şimdiden alıp koydum kenara.Pek yeri deil ama bir bakın çeyizimden elbise :roflol: beğenecekmisiniz

Son düzenleme:

çift olanlar sadece yemek takımı, bardak ve çatal bıçak :)
oda misafir ve günlük olduğu içn

evet çok güzel ve asil duruyordu ve hiç görmediğim tarzdaydı

annemin bana son yaptığı
şile bezine işlenmiş bir örneği sarmıştı pike ve nevresim takımı olarak inanılmaz güzel duruyordu keşke resmini çekseydim
birde ikili kumaştan kombinlediği nevresim takımı

bu arada listeye kafaltı takımını yazmayı uutmuşum kaydirigubbakcemile3

güle güle giy esra
keşke üstünde görebilseydik

benim bide o dertlerim var Allahım napcam ben :)
benden 1 ay önce kuzenim 1 ay sonra kaynım

esra rengı guzel ama ustunde görmeden bısey dıyememkı kapalı elbıselerden hıc anlamam:jeyyar:
sen bıde gıy cekın:jeyyar: rengı guzel ama

ayy nolur resmını koy merak ettım delikafadulden
bende onları çift almayı düşünüyorum bı takım var suan çiftını nışanlanınca ınş alcam

Arkadaşlar bende yeni bir nevresim takımı aldım ama resmini koyamıyorum bi arkadaş benim yerime koyabilir mi? Sarev 'in Margarita isimli nevresim takımı kırmızı rengi çook beğenerek aldım ama sizinle paylaşamıyorum :çok üzgünüm:

koydum cnm bu deıl mı gule gule kullan cok beğendım sarevde gormustum harıka ama alamamıştım ınş ılerde

arsıma ben bırazdan cııkcam resım koyarsan bakarım ark gıtcem ordan nete gırerım

bende kardeşimin sözünde giymiştim esracım bu elbiseden.çok sevmiştim ve çok beğenmiştim.sarısıda güzelmiş.gülegüle kullan.
canlı modeli elbisenin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…