bizde ayrıca söz yapmadıkarkadaşlar söz ve nişan birarada yapılırsa takı olarak ne takılır ? bir topikte şöyle yazıyor. sözde tektaş,nişanda alyans deniyor.biz ikisini birarada yaparsak hem alyans hem tektaşmı takacaklar ? başka bişey de takılıyor mu ?
wuuuuuw çok güzel olmuş ellerine sağlık ama tarifinide şaapsan yerimsenibensize son şaheserimi sunuorum
dore daha güzel olur evet.. hattaa boleronda dore olabilir..arkadaşlar bakın ne buldum. ben bu elbisenin aynısını giycem sözümde. yalnız aşkıma kravat olarak ben bal rengi büşünüyorum.hani benim elbisede doreler varya.o renge yakın olan kravatlar var.buradaki çocuk krem gibi kravat takmış.hangisi daha iyi olur acaba ? dediğim renk kravatta bulamadım nette.o yüzden ekleyemedim kızlar.ben bu elbisenin üzerine kısa kollu krem rengi saten bolero da giyecem
alıntıdır
aaaa çok güzel görünüyorlar.. kurabiyelerde incecik tam benlijk süpper.sabahtan beri yüklemeye çalışıom anca oldu
Arsima kuzumdan aldığım tarifle yaptığım tuzlu kurabişler...
pişmeden önce...
piştiler...
veee buda kek yaptım ehende o
arkadaşlar söz ve nişan birarada yapılırsa takı olarak ne takılır ? bir topikte şöyle yazıyor. sözde tektaş,nişanda alyans deniyor.biz ikisini birarada yaparsak hem alyans hem tektaşmı takacaklar ? başka bişey de takılıyor mu ?
bizim sözde tektaş ve yüzüğümüz ayrı idiarkadaşlar söz ve nişan birarada yapılırsa takı olarak ne takılır ? bir topikte şöyle yazıyor. sözde tektaş,nişanda alyans deniyor.biz ikisini birarada yaparsak hem alyans hem tektaşmı takacaklar ? başka bişey de takılıyor mu ?
evt gercekten harıka kıtapları var ben gözyaşları ıle okuduğum oldusenai demircinin kitapları zaten çok güzel oluyo yaa
anlatım uslubu çok güzel demi böcük
evet salatı tefriciye bi anahtar gibi sayısı ne fazla ne eksik olmalı rakamlar önemli değildir deniyor dualarda ama önemli.
ve salavat duaların önünde bi köprü gibi
çok güzel bi dua ..
:[/B]
nereye gidiyosun nan bu akşam he habire gez zaten :mymeka:
senin bebiş var mı GLCNN???:ecrin_bebek:
arkadaşlar söz ve nişan birarada yapılırsa takı olarak ne takılır ? bir topikte şöyle yazıyor. sözde tektaş,nişanda alyans deniyor.biz ikisini birarada yaparsak hem alyans hem tektaşmı takacaklar ? başka bişey de takılıyor mu ?
cok güzel görunuyon ellerıne sağlıksize son şaheserimi sunuorum
bu elbısede cok moda masallah nışanlanan sözlenenlerın %80 bu model vararkadaşlar bakın ne buldum. ben bu elbisenin aynısını giycem sözümde. yalnız aşkıma kravat olarak ben bal rengi büşünüyorum.hani benim elbisede doreler varya.o renge yakın olan kravatlar var.buradaki çocuk krem gibi kravat takmış.hangisi daha iyi olur acaba ? dediğim renk kravatta bulamadım nette.o yüzden ekleyemedim kızlar.ben bu elbisenin üzerine kısa kollu krem rengi saten bolero da giyecem
sabahtan beri yüklemeye çalışıom anca oldu
Arsima kuzumdan aldığım tarifle yaptığım tuzlu kurabişler...
pişmeden önce...
bugun annecim gittii :gitme: :gitme: :gitme:
günaydin ceyiz topigin güzel bayanlari
bugun annecim gittii :gitme: :gitme: :gitme:
vavvv gelıncık hoşgeldingünaydin ceyiz topigin güzel bayanlari
buket senın kek nsıl böel guzel kabarıyor ozeldentarıf atsana dun aksam kek yapcaktm süt yoktu bugun yapcam
kendıen kalmış benim alnyans takıldı gorumceler ceyrek taktı birde bilezık taktılararkadaşlar söz ve nişan birarada yapılırsa takı olarak ne takılır ? bir topikte şöyle yazıyor. sözde tektaş,nişanda alyans deniyor.biz ikisini birarada yaparsak hem alyans hem tektaşmı takacaklar ? başka bişey de takılıyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?