tatli telas gecti.. hayatin aci gercekleriyle karsi karsiya geldik..
olacagini bildigim seyler, üstesinden gelebilecegim sandim seyler simdi cok zor gelmeye basladi esim dil bilmiyor buralarda yol iz bilmiyor is yok o bu halinden memnunmu bilmiyorum ama hic sanmiyorum birbirimize söyleyemesekte ikimizde cok mutlu degiliz.
Icimde sikinti midemde bir yanma.. Dün esimi dil kursuna yazdirdik.. haftaya basliyor allahin izinyle. Kurs haftada 4 gün sabahtan öglene kadar. Kurslar devam ettigi sürece bir ise girmesi imkansiz gibi. Bugün bide ehliyet kursuna yazdiracagiz ehliyetini bir an önce yenilmesi gerek. Dua edin su almancayi cat pat da olsa ögrensin derdini anlatabilecek sevyeye gelsin
olacagini bildigim seyler, üstesinden gelebilecegim sandim seyler simdi cok zor gelmeye basladi esim dil bilmiyor buralarda yol iz bilmiyor is yok o bu halinden memnunmu bilmiyorum ama hic sanmiyorum birbirimize söyleyemesekte ikimizde cok mutlu degiliz.
Icimde sikinti midemde bir yanma.. Dün esimi dil kursuna yazdirdik.. haftaya basliyor allahin izinyle. Kurs haftada 4 gün sabahtan öglene kadar. Kurslar devam ettigi sürece bir ise girmesi imkansiz gibi. Bugün bide ehliyet kursuna yazdiracagiz ehliyetini bir an önce yenilmesi gerek. Dua edin su almancayi cat pat da olsa ögrensin derdini anlatabilecek sevyeye gelsin
sizde haklısınız ama bunda göz hakkı veriyim diyemeyecem :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yaaa sen ne cazgır bişisin böleee
sinay her mesajına ayrı gülüyorum hee:roflol:
bizim içimis dısımız nohut oldu diyo hahahh
bukadar açık söleme nan :jeyyar: olan var olmayan var allah allah:jeyyar:
wooaaww kandırıkçı maket pasta koymuş bide ben yaptım dio:dilcikar:
güzel elbise ama üzerine bolero giyersen modeli kapatır gibime gelio eğer giymeme şansın varsa onu değerlendir derim because tek kollu yerimsenibenkocişinede açık renk kravat alma bencede iç beyaz dış beyaz boğmuş vereliniortakarkadaşlar bakın ne buldum. ben bu elbisenin aynısını giycem sözümde. yalnız aşkıma kravat olarak ben bal rengi büşünüyorum.hani benim elbisede doreler varya.o renge yakın olan kravatlar var.buradaki çocuk krem gibi kravat takmış.hangisi daha iyi olur acaba ? dediğim renk kravatta bulamadım nette.o yüzden ekleyemedim kızlar.ben bu elbisenin üzerine kısa kollu krem rengi saten bolero da giyecem
alıntıdır
tuzlu pastanın tarifini istiyorum :mymeka:
kıs daha 17 güncük olmuş ne keki alıştırma öyle valla sonra ardı arkası kesilmio şekil A--tatlicadiarzu-buket valla bravo ben evde daha hiç kek yapmadım kocişeee:sinifsinif:
Allah kavuştursun mandilinim Şenizbugun annecim gittii :gitme: :gitme: :gitme:
iyi iyi olmasın şimdi sen bi hamileyim dersin zaten gamzede hamile herkes bebiş ister :CüvCüv:
bilmiyorum halam daha gelmedi, ama sanırım yok gibi? emin değilim:smiley-cool:
günaydin ceyiz topigin güzel bayanlari
yasıkk sana ağlamaaa a.s.
amiiiiin gülçinim yerimsenibenayrıldığın gibi kavuş tatlımmmm mafoldumben
profilime gir
sağ alt köşede tariflerimi görecen
Allah kavuştursun
yok tatlım gecikmedi bu haftasonu olması lazım normalde,
gecikme dısındaki belirtileri yasadım da acaba dedim_? olabilir mi ama kesin sonuç için önce regl gecikmesini beklemek lazımm
canım bence üzülmetatli telas gecti.. hayatin aci gercekleriyle karsi karsiya geldik..
saol şekerimvavvv gelıncık hoşgeldin
buket senın kek nsıl böel guzel kabarıyor ozeldentarıf atsana dun aksam kek yapcaktm süt yoktu bugun yapcam
kendıen kalmış benim alnyans takıldı gorumceler ceyrek taktı birde bilezık taktılar
ve gravat rengı cok guzel
ptır pstan enfezzz
kız babam gibi konuştun o da dio artık bi kerede kakaolu yapın diecok güzel görunuyon ellerıne sağlık
bıgunde benım iiçin kakaolu yapsan
bu elbısede cok moda masallah nışanlanan sözlenenlerın %80 bu model var
bal köpüğü cok hoş olur bence bulana kadar söz yapmankaydirigubbakcemile3
ellerıne sağlık komşum
ne hamarat gelınlerımız var masallah
bizde ayrıca söz yapmadık
isteme gününde hayırlıysa olsun denildiğinde tektaş takıldı nişanda da alyans. Bu kaadar
wuuuuuw çok güzel olmuş ellerine sağlık ama tarifinide şaapsan yerimseniben
dore daha güzel olur evet.. hattaa boleronda dore olabilir..
aaaa çok güzel görünüyorlar.. kurabiyelerde incecik tam benlijk süpper.
ellerine sağlık kuşum.
arsima n,hani nirde tarifklava: bende isterim Şeniz
hem böyle güzel tariflerin var hemde haber vermiyorsun :dilcikar:
[/URL][/IMG]
kızlar şimdi hazır olun kek tarifi gelii
3 yumurta ile 1 su bardağı şekeri çırpın (kızlar ama bakın her tarifte 1 su bardağı dio ama bana inanın 1 su bardağı az gelio resmen light oldu ben bidakine 1,5 2 arası koymayı düşünüom)
iyice çırptıktan sonra 1 su bardağı sıvıya vanilya ve bir bardak sütü ekleyip karıştırın.
daha sonra 3 su bardağı un ve kabartma tozunu ekleyip kıvamına getirin.
ben hamurun yarısını kek kalıbına aktardıktan sonra kalan hamura kakao ekleyip karıştırıp onuda kaba aktaraıyorum. hatta aktarmadan önce arayada damla çikolata atıyorum. 180 derece fırında pişirin...
kek kalıbım küçük gelio ama kızlar her defasında damlıyo daha büyük bi kalıp alıcam...
ben artik herseyimizin zor olmasina alistim gibi kolay kolay sasirmiyorum.
evlilimizin 3 cü haftasindayiz cok sükür evlilikte bir problem yok ama hayat sartlari zorluyor.
olmadııı
kek kalıbım küçük gelio ama kızlar her defasında damlıyo daha büyük bi kalıp alıcam...
ne kandırcam seni kız sinayy valla bi dahakine yaparkenede çekerim resmimi aaa
Ben geldiiiim ama hiç hoş gelmedim bu akşam misafirim var demiştim ya size eşimin arkadaşları aynı zamanda davetiyelerimizi basan arkadaşı bize geleceklerdi aramış biz saat 9 gibi işten çıkıp gelicez aç gelicez demişler ee bu durumda ne denir yok yiyip gelin diyemeyiz buyrun gelin Allah ne verdiyse yeriz demiş eşim :mymeka: benim hiç yemeğim yok hazırlığım yoktuu :bbo: Allah veriyorda pişirip vermiyor ya tövbe tövbe -tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı
kızlar tam böyle sarı bişey değil böyle duracak ama tokamın renginde olacak birşey istiyorum umarım anlatabildim
alıntıdır
Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek."
komşu bu din konusu oldu dıye sıldım yanlış anlaşılmasın dıe
he kocam askerdi o vakitler
yer kaplamıoz herhal gelen gelsin mani deiiliz
arkadaşlar söz ve nişan birarada yapılırsa takı olarak ne takılır ? bir topikte şöyle yazıyor. sözde tektaş,nişanda alyans deniyor.biz ikisini birarada yaparsak hem alyans hem tektaşmı takacaklar ? başka bişey de takılıyor mu ?
arkadaşlar bakın ne buldum. ben bu elbisenin aynısını giycem sözümde. yalnız aşkıma kravat olarak ben bal rengi büşünüyorum.hani benim elbisede doreler varya.o renge yakın olan kravatlar var.buradaki çocuk krem gibi kravat takmış.hangisi daha iyi olur acaba ? dediğim renk kravatta bulamadım nette.o yüzden ekleyemedim kızlar.ben bu elbisenin üzerine kısa kollu krem rengi saten bolero da giyecem
sabahtan beri yüklemeye çalışıom anca oldu
Arsima kuzumdan aldığım tarifle yaptığım tuzlu kurabişler...
pişmeden önce...
piştiler...
veee buda kek yaptım ehende o
http://img10
.imageshack.us/img10/9159/160820091106.jpg
he hayatımm sen bana rep vermişin yaa iyiyim şimdi canım yani biraz daha iyiy düzelmezsem gidicem zaten doktora
düzensiz beslenmenin cezasını çekiorum sanırım
songa bal rengi olur ama dore daha gösterişli durur canımm ,
bugun annecim gittii :gitme: :gitme: :gitme:
günaydin ceyiz topigin güzel bayanlari
Cumartesi günü, nezamandan beri hefes ettigim salon avizesini aldik.. magaza bize baya bi uzak bide yolu cikaramayinca baya bir zor oldu magazya ulasmak.. neyse gittik bu avizeyi istiyoruz dedik tek kurus indirim yapmadilar satici gitti depodan paketli avizeyi getirdi acip bakmaya gerek yok kot lari karsilastirdim hic bir problemle karsilasmasiniz dedi.. eve geldik bide verdigi avize yalnis avize olmasin mi dün tekrar okadar yolu gittik (arabayla bir saatlik yol) avizeyi iade ettik.. paramizi aldik ve döndük. yilan hikayesine döndü bizim avize almamiz
kızlar şimdi hazır olun kek tarifi gelii
3 yumurta ile 1 su bardağı şekeri çırpın (kızlar ama bakın her tarifte 1 su bardağı dio ama bana inanın 1 su bardağı az gelio resmen light oldu ben bidakine 1,5 2 arası koymayı düşünüom)
iyice çırptıktan sonra 1 su bardağı sıvıya vanilya ve bir bardak sütü ekleyip karıştırın.
daha sonra 3 su bardağı un ve kabartma tozunu ekleyip kıvamına getirin.
ben hamurun yarısını kek kalıbına aktardıktan sonra kalan hamura kakao ekleyip karıştırıp onuda kaba aktaraıyorum. hatta aktarmadan önce arayada damla çikolata atıyorum. 180 derece fırında pişirin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?