Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

keşke kursa buradayken gitseydi
oraya geldiğinde rahat ederdi
Allah yardımcınız olsun
elinden geldiğince ona manevi destekte bulun çünkü eminimki işi olmamasına çok takılıyordur
zor bi durum vallahi Allah yardımcınız olsun

cnm benım ama benım etrafımdada var bu tur durumlar
turkıyeden kız gıdınce cok sorun olmuyor ama damat gıdınce bu sorunolar oluyor
cunku erkek evını gecındırmek ıstıyor ama orda malasf hersey yoluna gırene kadar hıc bısey yapamıyor bence esıne cok anlayıslı davran onun suan pıskolıjısı cok bozuktur etrafımda cok var ne olur sabret canım

cnm tıklayınca oluyor url adresı kopyalayım yazı yazıdın ekranda grafik ekle vaar orda cıkan seyı sıl sonra senınkını kopyala

[/URL][/IMG] kızlar uyku seti alacamda bu iki model arasında kaldım sizce hangisini alayım yada başka model varsa önerilerinizi bekliyporum

sizde haklısınız ama bunda göz hakkı veriyim diyemeyecem :roflol::roflol::roflol::roflol:
size son şaheserimi sunuorum

wooaaww kandırıkçı maket pasta koymuş bide ben yaptım dio:dilcikar:
güzel elbise ama üzerine bolero giyersen modeli kapatır gibime gelio eğer giymeme şansın varsa onu değerlendir derim because tek kollu yerimsenibenkocişinede açık renk kravat alma bencede iç beyaz dış beyaz boğmuş vereliniortak
tuzlu pastanın tarifini istiyorum :mymeka:
buket valla bravo ben evde daha hiç kek yapmadım kocişeee:sinifsinif:
kıs daha 17 güncük olmuş ne keki alıştırma öyle valla sonra ardı arkası kesilmio şekil A--tatlicadiarzu-
bugun annecim gittii :gitme: :gitme: :gitme:
Allah kavuştursun mandilinim Şeniz

bilmiyorum halam daha gelmedi, ama sanırım yok gibi? emin değilim
:smiley-cool:
iyi iyi olmasın şimdi sen bi hamileyim dersin zaten gamzede hamile herkes bebiş ister :CüvCüv:

Canım yaa işte farklı ülkede yaşamanın zorluğu Türkiyede hiç olmadı geçici bir süre bi el mesleğini icra eder neyse inş. almancayı çarçabuk öğrenirde sizde hayatınızı düzene sokarsınız :Saruboceq:Şeniz

buket´cim bende seni özledim.. ben yazmasamda sohbetinizi takip ediyorum sadece icimden sohbete katilmak gelmiyordu..
Herseyin hayirlisi. Esime hic bir sey belli etmemeye calisiyorum elimden gelen destegi vermeye calisiyorum. Part-time olsa gece isi bunada raziyiz.
Cumartesi günü calisacak birine yardim edecek ama devamli bir sey degil malesef.

günaydin ceyiz topigin güzel bayanlari

hoşgeeeeeldiiiiiiin a.s.

yasıkk sana ağlamaaa a.s.

yerimseniben bayrama kadar gün sayarım artık..
ayrıldığın gibi kavuş tatlımmmm mafoldumben
amiiiiin gülçinim yerimseniben

profilime gir
sağ alt köşede tariflerimi görecen

Allah kavuştursun

hemeeeen gidiyorum tariflerine..
sağol balım Şeniz

yok tatlım gecikmedi bu haftasonu olması lazım normalde,
gecikme dısındaki belirtileri yasadım da acaba dedim_? olabilir mi ama kesin sonuç için önce regl gecikmesini beklemek lazımm

hımmm bekleyelim o zman zemuszemus

Allh yardımcınız olsun canım zor bi durum tabi.
İnşalllh en kısa zamanda öğrenir eşin almancayı inşallh :Saruboceq:
sonrasında da bulur işi. Şimdi sen çalışıyorsun o evde, ne kadar zor gelmiştir onada.
Evliliğiniz güzel olsunda inşallh hallolur bunlarda..
Hevesini kırma heycanını yitirme destek ol kocacına tamam mı yerimseniben

canım bence üzülme
sabahları sevdiğinle uyanmanın güzelliğini hiç bişi gölgeleyemez bence
sende mutlu olmaya çalış
düzelir herşey

saol şekerim

kız babam gibi konuştun o da dio artık bi kerede kakaolu yapın die

tarifini şaapayım mandilincim için
kekini annem pişirmiş dün ben hemen meyveleri yerleştirdim ama hazır pasta tabanlardan kullanabilersiniz:)

sora bi paket krem şantiyi çırpıosun sora onu kenara koyuosun
sora bi bardak süte bi paket vanilya koyuosun karıştırıosun kekin yarısını onunla ıslatıosun sora krem şantiyi sürüosun sora meyveleri kafana göre sıralıosun ben arasına sadece şeftali koydum
sora ikinci katı koyuosun sora fırçayla yine süt sürüosun sora yine krem şanti sora yine meyve
sora en üste jöle hazırla onu dök at dolaba yazın mükemmel oluo

ay bide herkese günaydınhihoyyyt

fmk üzülme sakın. bu günlerde gececek. eşinin uyum sağlamasına izin ver. biz ki bi şehirden başka şehire geçince uyum problemi yaşıyoruz o ülke dil değiştirdi.

sinay tarif arsimanın profilinde...

TATLIMMM, keske esin Almanyaya gitmeden dil sorunu halletseydi, böyle çok zor olucak ikiniz içinde :1no2:

tarfi not aldim canim. Ben bu yemek isinde cok acemiyim.. bide isten sonra hic ev isi yemek yapasim gelmiyor. anca hafta sonlari..

Calisan evli bayanlar siz nasil yapiyorsunuz bu yemek isini. aksamdan mi hazirliyorsunuz yada isten sonra mi

ben artik herseyimizin zor olmasina alistim gibi kolay kolay sasirmiyorum.
evlilimizin 3 cü haftasindayiz cok sükür evlilikte bir problem yok ama hayat sartlari zorluyor.

o zorluklar hep varki
dayanmak lazım

oldu kızz
güzelmiş
iyi günlerde kullan

kek kalıbım küçük gelio ama kızlar her defasında damlıyo daha büyük bi kalıp alıcam...

bende kek yaparken
3 yumurta 1,5 su bardağı şekeri çırparımm iyice köpürür
üzerine 3 su bardağı un, vanilya kabartma tozunu koyarım
bi su bardağı sütü yan tarafından una gelmicek şekilde dökerim
bi su bardağı yağı kalıbın içine döker kalıbı bi güzel yağlar sonra onu hamuruma dökerim
tekrardan çırparımmm
sade hamuru dökerim kalıba üzerine parça çikolata kalan hamuruda kakaolu dökerim
ilk kek yaptığımda fınfıkta koyardım

tarşınlı kek yaparsamda aynı tarifi uygular
hamuru kıvama getirince tarcın döker karıştırır damla çikolata koyar karıştırır direk kalıba döker 175derecede 35 - 40 dk pişirrim

ama kalıbım büyük :)

Allah iyiliğini versin emi :roflol: :roflol:

kızlar tam böyle sarı bişey değil böyle duracak ama tokamın renginde olacak birşey istiyorum umarım anlatabildim

alıntıdır

ıhh beğenmedim canım ya. kibar da olsa güzel durmuyor ne bu böle mihracenin sırrı filminin çekimi sanki kaydirigubbakcemile3

bu dua ne için okunuyor böcük?

he kocam askerdi o vakitler
yer kaplamıoz herhal gelen gelsin mani deiiliz

dit dedim Şeniz

bana tek taş alyans bilezik, gerdanlık ve çeyrekler takılmıştı

size son şaheserimi sunuorum

bulamaca benziyo yenmez naniknanik

songacım benim albümümde nişan resimlerim bölümünde kocamla pasta kestiğimiz resme bak, benim elbisem de dore idi onun kravatı da bana çok uygundu. anlayabilirsen bi bak bakalım

buket bi kek nası bu kaaa kabarıyo yaaa ben dicektim arsi dedi şu kek kalıbının resmini çekip koysana be hacı laelaelaelaelae

aman iyi çok merak etmemiştim zaten ölesine sormuştum :umursamaz:

bugun annecim gittii :gitme: :gitme: :gitme:

:teselli: Allah kavuştursun bebemmm

günaydin ceyiz topigin güzel bayanlari

ooooo alkisalkisalkis

hay Allammm kısmete bak adamı üstüne bi de darp etseydiniz keşke Çok üzgünüm çoook

sıvı vanilya ne yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…