ben bişeyi daha anlamıyorum anlayamıyorum evlenen kısçelerin genelde evleri hazır.
karı koca çalışsan bile bi ev nası alınır bilmiyorum yaa borçla alanları tebrik ediyorum ama yinede çook kazanmak lazım yaa neden bizimkkiler zengin deeelki :umursamaz: tübee tübee
ben bişeyi daha anlamıyorum anlayamıyorum evlenen kısçelerin genelde evleri hazır.
karı koca çalışsan bile bi ev nası alınır bilmiyorum yaa borçla alanları tebrik ediyorum ama yinede çook kazanmak lazım yaa neden bizimkkiler zengin deeelki :umursamaz: tübee tübee
meren in altınlarını kıskanan hatta çatlayan mandilin smileyi
seçiyolar bacım seçiyolar evin varsa gel diyolar :tomato:
seçiyolar bacım seçiyolar evin varsa gel diyolar :tomato:
mandilin hiç üzülme 100 ytl de iyimiş, 160 tan düşmüş etiketi okaadr dı inan sende iyi fiyata almışsın canım, kırmızısı da vardı çok güzel di ama annem alıdrmadı gri ağır durur dediii erkek tarafına gitcek yaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ahh ahhh
o ka zorki
:mymeka::mymeka:
KIZ SEN NE SORDUN evmı nasıl alınır ıkı kısı calısacan borcsuz evlenecen takılrı evın pesınatına vrıp kıra yerıne taksıt oduycenben bişeyi daha anlamıyorum anlayamıyorum evlenen kısçelerin genelde evleri hazır.
meren in altınlarını kıskanan hatta çatlayan mandilin smileyi
eneeeem işler dallanmış budaklanmış
bi işe çok kişi girdimi işin suyu çıkar
sen düşünme artık canım aldınız ya keyfinizce ona bak
ama kayınvaliden ve görümcen hakkında da sakın nişanlına olumsuz yorum yapma
ayy tamam kısmet buiş kısmet işi:tomato:
ahh ahhh
o ka zorki
:mymeka::mymeka:
Evet kızlar keşke söylemeseydin dedim ona da sevmem ben böyle arada laf sokmaları felan, yani tarzım değil, yapamam o da bilir bunu... Şimdi kız bana tavır felan alırsada bilmiyorum kötü bir huyum var üzülürüm yani ben sadece imalı konustuğunu sezdim çünkü zaten karakteri buna müsait yani böyle tavırları senelerdir evli hanımlar gibi, çok şey biliyormuş gibi, abisi de bu tavırlarından dolayı kızıyor bazen...
Nişanlımda demişki o ondan büyük akıl vermesin verecekse de adam gibi versin herkese konuştuğu gibi konuşamaz onunla, dikkat etsin demiş. Üzülüyüm mü seviniyim mi bilemedim...Gerçi kardeşine 2 yıldır çok kızgın hala o kızgınlığı sürüyor ondan da ileri geliyor ama beni kollaması da hoşuma gitmedi değil
Ama yinede söylemeseydi iyiydi :1no2:
eccucum maşallah cok tatlı resimleriniz
ya canım doğru diyosunda
onlarında gözü kör oluyo biliyomusun anne ve ablalarına karsı
yani bazı gerçekleri görmeleri lazım
tamam konuşmayalım şikayet etmeyelim ama
nasıl farkına varacaklar bazı şeylerin
benimkinin mesela kayınpederim vefat etmiş 3 kardeş kalmışlar
ablası 1 tanee 2 erkekler
bana ilk zamandan dedi
ablama hiç kıyamam diye
e yani burdan anla ne değerli oldunu
bazı şeyleri nasıl anlatacaksın şimdi :1no2:
Evet kızlar keşke söylemeseydin dedim ona da sevmem ben böyle arada laf sokmaları felan, yani tarzım değil, yapamam o da bilir bunu... Şimdi kız bana tavır felan alırsada bilmiyorum kötü bir huyum var üzülürüm yani ben sadece imalı konustuğunu sezdim çünkü zaten karakteri buna müsait yani böyle tavırları senelerdir evli hanımlar gibi, çok şey biliyormuş gibi, abisi de bu tavırlarından dolayı kızıyor bazen...
Nişanlımda demişki o ondan büyük akıl vermesin verecekse de adam gibi versin herkese konuştuğu gibi konuşamaz onunla, dikkat etsin demiş. Üzülüyüm mü seviniyim mi bilemedim...Gerçi kardeşine 2 yıldır çok kızgın hala o kızgınlığı sürüyor ondan da ileri geliyor ama beni kollaması da hoşuma gitmedi değil
Ama yinede söylemeseydi iyiydi :1no2:
KIZ SEN NE SORDUN evmı nasıl alınır ıkı kısı calısacan borcsuz evlenecen takılrı evın pesınatına vrıp kıra yerıne taksıt oduycen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?