Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

seçiyolar bacım seçiyolar evin varsa gel diyolar :tomato:

burciş opuyorumnanaktan saol tatlımmm zemuszemus zemuszemus

mandilin hiç üzülme 100 ytl de iyimiş, 160 tan düşmüş etiketi okaadr dı inan sende iyi fiyata almışsın canım, kırmızısı da vardı çok güzel di ama annem alıdrmadı gri ağır durur dediii erkek tarafına gitcek yaa
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ahh ahhh
o ka zorki

:mymeka::mymeka:

heralde seçiler kaydirigubbakcemile3

160dan düştüyse yinede avunabilirim :):)
tabi tabi griside çok hoş kaydirigubbakcemile5

KIZ SEN NE SORDUN evmı nasıl alınır ıkı kısı calısacan borcsuz evlenecen takılrı evın pesınatına vrıp kıra yerıne taksıt oduycen

ya canım doğru diyosunda
onlarında gözü kör oluyo biliyomusun anne ve ablalarına karsı
yani bazı gerçekleri görmeleri lazım
tamam konuşmayalım şikayet etmeyelim ama
nasıl farkına varacaklar bazı şeylerin
benimkinin mesela kayınpederim vefat etmiş 3 kardeş kalmışlar
ablası 1 tanee 2 erkekler
bana ilk zamandan dedi
ablama hiç kıyamam diye
e yani burdan anla ne değerli oldunu
bazı şeyleri nasıl anlatacaksın şimdi :1no2:

Evet kızlar keşke söylemeseydin dedim ona da sevmem ben böyle arada laf sokmaları felan, yani tarzım değil, yapamam o da bilir bunu... Şimdi kız bana tavır felan alırsada bilmiyorum kötü bir huyum var üzülürüm yani ben sadece imalı konustuğunu sezdim çünkü zaten karakteri buna müsait yani böyle tavırları senelerdir evli hanımlar gibi, çok şey biliyormuş gibi, abisi de bu tavırlarından dolayı kızıyor bazen...
Nişanlımda demişki o ondan büyük akıl vermesin verecekse de adam gibi versin herkese konuştuğu gibi konuşamaz onunla, dikkat etsin demiş. Üzülüyüm mü seviniyim mi bilemedim...Gerçi kardeşine 2 yıldır çok kızgın hala o kızgınlığı sürüyor ondan da ileri geliyor ama beni kollaması da hoşuma gitmedi değil
Ama yinede söylemeseydi iyiydi :1no2:

benım kocam böyle bi olayda birincisi anasına sormaz sordu dıyelm bana kızar karı mılletı hemen dalsıyonuz der hiç sevmıyor ona bişey dememi birine alınsam felan dıyemem ona

ahh ahhh
o ka zorki

:mymeka::mymeka:

acıma acıncak hale düşersin

eccucum maşallah cok tatlı resimleriniz

saol canım sizlerede maşallahhh darısı başınıza artık kaydirigubbakcemile5

pufi takılma kimseye artık söz senden çıkmış buketde ne güzel söledi bak kafanda bu kadar çok şey varken çevrendekileri duyma umursama Şeniz

off canım ne çekti yaa şölee bol yoğurtlu domates soslu bi mantı :sm_cool:

ervacım yok böyle birşeyi söylemiş olması değildi kast etmek istediğim
sadece bundan sonrasında olayı büyütmesin pufi
erkekler öyle varlıklar ki şimdi bizleri savunur yarın bir gün de sen anama babama vs. şöyle demiştin der hiç ummadığın yerde dumura uğratır. yoksa elbette söylenenden haberleri olması lazım ki kim ne görsünler yani kaydirigubbakcemile5

KIZ SEN NE SORDUN evmı nasıl alınır ıkı kısı calısacan borcsuz evlenecen takılrı evın pesınatına vrıp kıra yerıne taksıt oduycen

:mymeka: leeen o kaa kolaymı
bizde o dediklerinin hiçbiri olmadu canım :dilcikar:
çok şükür ikimizde çalışıyoruz ama en az 150 milyar olmalı kaç yıl ödemeli 150 için bilimisin
hadi dağ başında 100lük bi ev olsun ayda 4milyar taksit nası verilir..
Hadi verdin tamam, ya işten çıkarılırsan ohooooo
En iyisi düğünde meren nin ki gibi altın toplamak hazıra konmak.

arşii kızz ne zor zaamanlar atlatmışsınız inş. allah yüzünüze güler yarın canım yaa :Saruboceq: :Saruboceq:

sinay var yaaa
:lepi: :lepi: :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…