Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kaydirigubbakcemile3 ayy bi okursa erva yandın yandıın
evet canım işte yaa kapalı olduğuma set istemiyorum nasılsa görünmez ama kalın bilezikler hem bozdururken çok düşmez de inş

kaydirigubbakcemile3 ayy bi okursa erva yandın yandıın
evet canım işte yaa kapalı olduğuma set istemiyorum nasılsa görünmez ama kalın bilezikler hem bozdururken çok düşmez de inş

canım madem set düşünmüyosun o zaman eşinin sana takacağı bilezikleride bozdurmayı düşünme onlar bari hatıra kalsın düğününden evliliğinden.
yani diğer akrabalarınkini zaten bozdurcanda
eşininkiler dursun

Görümce dediniz dek kızlar size bişey anlatıcam ya öğle arası nişanlımla görüştümde o anlattı...
Şimdi biz eşyalarımızı kendimiz aldık yani aklımıza esti gittik bakmaya zaten beğenmiştik önceden, o beğendiklerimizin hepsini değiştirdik yani daha uygunlarını beğendik adam da şimdi alın falan filan pazarlığa oturuldu bizde bir daha stres olmayalım diye aldık. Neyse işte buraya kadar tamam...
Dün görümcecimi aradım rahatsızdı naptı diye, hazırlıklar felan nasıl gidiyor dedi, bende bu aralar sıkıntılıyız ya elimiz kolumuz kalkmıyor bişey yapmıyoruz dedim. O da bana aman sende dedi herkeste var sıkıntı sadece kendinde mi sanıyorsun, eşyalarınızı da gidip almışsınız daha ne sıkıntınız olacak dedi..İmalı imalı !!!! Nannnn dedim noluyoruz ama yumuşak yumuşak söylemeye çalışsada ben anladım ve bozuldum yani bunuda nişanlıma dedim.Böyle böyle oldu dedim acaba annenler alındımı dedim hiç oyle birşey sezdin mi dedim yooo dedi ama dedim kardeşin böyle böyle dedi dedim. Neyse sen onu kafana tak gitmiş annesine anlatmış hayırdır eşya alırken kardeşime danışmam gerekiyorda ben mi danışmadım felan demiş akıl vermesin falan filan.. Meğerse gerçekten annesi alınmış sizin anneniz babanız yokmu kendi başınıza iş yapıyorsunuz demiş!!! O da aldık bitti demiş herşeyimizi kendimiz yapıyoruz napalım onları da gittik aldık demiş.Ya dedim neden söyledin ki birde demişki annesi, birde ona sorayım bakayım ne demiş demiş!!! Sanki ben yalan söylücem, neyse nişanlım diyorki yani sana imalı konuşamaz gittik aldık ona ne diyor ama anneside kızına söyler şimdi amannn öff hiçde sevmem böyle şeyleri...Bu arada börülcecik benden 4 yaş küççük ve evli bir hanımcağız

ohh çok sevindim senin adına canımm opuyorumnanaktan

evet kızlar söz verdiğim gibi dün aldıklarımı ekledim 2 tane aldım bir örnek

umarım beğenirseniz nişan valizi olcak kendileri

ben çok beğendm şahsen a.s

hadi hayırlısı :lepi:

canım yaaa sözlüm kendi namıyla hiç altın alamıcak ki bana kayınvalidemler alıcaklar altınları
sözlümün altıdğı tek altın tek taş onu da bozdurmayı düşünmüyorum :kedi:
yani ev alacak olunca altınların hepsini bozdurucam banka kasısında bekleyene kadar üstümüzü örtecek ev olsun en azından

bu menü listesini 30luk hazırlamıcaksınız dimi

kaydirigubbakcemile3

bende yeni gelinlerde altını hiç sevmem ama nişanımdan hatta sözümden sonra böyle bi heves geldi içime arada takarım 1 tane bilezikimden tabi yaz oldu hiç acıp bakmadım bile düğünden sonrada heralde abartmadan takarım gibime geliyo kaydirigubbakcemile3

pufi boşver dert etme annem :teselli:

pufi valla bılemıyorum bazılarıdeger verıyor eger bızımkılerde oyleyse bızımkılerde anlındı ben ne kendı annemı cagırdım kocişte ne kendı annesını hep biz gezdik

ayy pufiii
hiç bi halta ellerini sürmezler bide gelip yok nie danışmadınız
nan neyi danışcaz sendeki akıl bende yokmu
de get yaaaa

QUOTEPufilota;8565751]Görümce dediniz dek kızlar size bişey anlatıcam..[/QUOTE]

AMAAAAAAAAAAAAN bırak yaaa hepsi aynı hepsiiiiiiiii bu görümceler hep böyleeeee
herşeye illa burunlarını sokacaklar
burunlarını sokmadıkları bi mok olmucak sankii
benimkisi heleeee.. güya kardeşini düşünüyo
ulan delügaruu sen evlenirken okadar şey yaptırdın kocana acımadında biz yaptırıncamı acıman tutuyo
diyecem :mymeka:
yaa ben sanki bilmiyomuyum neyin olup neyin olmıcanı herşeyi kendi biliyo gibi.. bende biliyorum karsımdakinin durumunu ona göre ayarlıyorum kendimi ama ablası olacak garı herşeyden kaçtı nişan zamanı .
beni gıcık ediyo yaa
sinir oluyorum kötükedihüso

ayy pufiii
hiç bi halta ellerini sürmezler bide gelip yok nie danışmadınız
nan neyi danışcaz sendeki akıl bende yokmu
de get yaaaa

yavruuummm be yürü koçummmm:lepi:kaydirigubbakcemile3

bu arada bende görümceyim ya ama hiç böle şeyler yapmadım ben hemide 11 yıllık görümceyim

ben bişeyi daha anlamıyorum anlayamıyorum evlenen kısçelerin genelde evleri hazır.
karı koca çalışsan bile bi ev nası alınır bilmiyorum yaa borçla alanları tebrik ediyorum ama yinede çook kazanmak lazım yaa neden bizimkkiler zengin deeelki :umursamaz: tübee tübee
meren in altınlarını kıskanan hatta çatlayan mandilin smileyi

QUOTEPufilota;8565751]Görümce dediniz dek kızlar size bişey anlatıcam..

AMAAAAAAAAAAAAN bırak yaaa hepsi aynı hepsiiiiiiiii bu görümceler hep böyleeeee
herşeye illa burunlarını sokacaklar
burunlarını sokmadıkları bi mok olmucak sankii
benimkisi heleeee.. güya kardeşini düşünüyo
ulan delügaruu sen evlenirken okadar şey yaptırdın kocana acımadında biz yaptırıncamı acıman tutuyo
diyecem :mymeka:
yaa ben sanki bilmiyomuyum neyin olup neyin olmıcanı herşeyi kendi biliyo gibi.. bende biliyorum karsımdakinin durumunu ona göre ayarlıyorum kendimi ama ablası olacak garı herşeyden kaçtı nişan zamanı .
beni gıcık ediyo yaa
sinir oluyorum kötükedihüso
[/QUOTE]

sallaaaaaaaaaaaaaaa keyfine bak hop hopkaydirigubbakcemile2

Pufi hiç dert etme aferim nişanlına artık sana bi şey diyemezler:)

eneeeem işler dallanmış budaklanmış
bi işe çok kişi girdimi işin suyu çıkar
sen düşünme artık canım aldınız ya keyfinizce ona bak
ama kayınvaliden ve görümcen hakkında da sakın nişanlına olumsuz yorum yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…