bende seninle aynı fikirdeyim bende kapalıyım ve kalın bilezik almayı düşünüyorum
nişanda günlük de takılabilecek minisetler oluyoya ondan takılmıştı ama çok beğenmedim
düğünde benim dediğim olcak
benim görümce varyaaa
hep onun yüzünden oldu
anam hepsimi gıcık olur yaaa
bide oda üyeymiş buraya
anaaaaaam :kedi: okuyomuş bunları sırnaşık şey
heee geçen gördüm onları sizene yafss tarife bakın yazceedim kaydirigubbakcemile
kaydirigubbakcemile3 ayy bi okursa erva yandın yandıın
evet canım işte yaa kapalı olduğuma set istemiyorum nasılsa görünmez ama kalın bilezikler hem bozdururken çok düşmez de inş
ohh çok sevindim senin adına canımm opuyorumnanaktanDün akşam misafirlerim vardıı...
Eltilerimm kaydirigubbakcemile3
Bana darılan eltimde geldi hiç bişe olmamış gibi muhabbet sohbet ettikk zemuszemus
Böyle olsun işte küslük dargınlık olmasınn dimii opuyorumnanaktan
evet kızlar söz verdiğim gibi dün aldıklarımı ekledim 2 tane aldım bir örnek
umarım beğenirseniz nişan valizi olcak kendileri
Ya kızlar kusura bakmayın bilgisaayr başında değildim çok sinirliydim gititim dondurma aldım çikolata aldım ancak kendime geldim:)Ayy hala hasta olmadım bugun 16 gün oldu geciktiği.....Geçen hafta test etmiştim çıkmamıştı cesaret de edemıyom test etmeye
canım madem set düşünmüyosun o zaman eşinin sana takacağı bilezikleride bozdurmayı düşünme onlar bari hatıra kalsın düğününden evliliğinden.
yani diğer akrabalarınkini zaten bozdurcanda
eşininkiler dursun
bu menü listesini 30luk hazırlamıcaksınız dimi
Görümce dediniz dek kızlar size bişey anlatıcam ya öğle arası nişanlımla görüştümde o anlattı...
Şimdi biz eşyalarımızı kendimiz aldık yani aklımıza esti gittik bakmaya zaten beğenmiştik önceden, o beğendiklerimizin hepsini değiştirdik yani daha uygunlarını beğendik adam da şimdi alın falan filan pazarlığa oturuldu bizde bir daha stres olmayalım diye aldık. Neyse işte buraya kadar tamam...
Dün görümcecimi aradım rahatsızdı naptı diye, hazırlıklar felan nasıl gidiyor dedi, bende bu aralar sıkıntılıyız ya elimiz kolumuz kalkmıyor bişey yapmıyoruz dedim. O da bana aman sende dedi herkeste var sıkıntı sadece kendinde mi sanıyorsun, eşyalarınızı da gidip almışsınız daha ne sıkıntınız olacak dedi..İmalı imalı !!!! Nannnn dedim noluyoruz ama yumuşak yumuşak söylemeye çalışsada ben anladım ve bozuldum yani bunuda nişanlıma dedim.Böyle böyle oldu dedim acaba annenler alındımı dedim hiç oyle birşey sezdin mi dedim yooo dedi ama dedim kardeşin böyle böyle dedi dedim. Neyse sen onu kafana tak gitmiş annesine anlatmış hayırdır eşya alırken kardeşime danışmam gerekiyorda ben mi danışmadım felan demiş akıl vermesin falan filan.. Meğerse gerçekten annesi alınmış sizin anneniz babanız yokmu kendi başınıza iş yapıyorsunuz demiş!!! O da aldık bitti demiş herşeyimizi kendimiz yapıyoruz napalım onları da gittik aldık demiş.Ya dedim neden söyledin ki birde demişki annesi, birde ona sorayım bakayım ne demiş demiş!!! Sanki ben yalan söylücem, neyse nişanlım diyorki yani sana imalı konuşamaz gittik aldık ona ne diyor ama anneside kızına söyler şimdi amannn öff hiçde sevmem böyle şeyleri...Bu arada börülcecik benden 4 yaş küççük ve evli bir hanımcağız
bencedeböcük mavi boncuk batil inanc oldugu icin takmazdir
ama süs olarak kulanilabilinir bence
ay kımdı eccu tatılde dğil diye benle inatlaşan hebende kestirdim saçlarımı :kedi: profile ekliyorum şimcik tatilden bi kaç kare
ayy pufiii
hiç bi halta ellerini sürmezler bide gelip yok nie danışmadınız
nan neyi danışcaz sendeki akıl bende yokmu
de get yaaaa
ayy pufiii
hiç bi halta ellerini sürmezler bide gelip yok nie danışmadınız
nan neyi danışcaz sendeki akıl bende yokmu
de get yaaaa
QUOTEPufilota;8565751]Görümce dediniz dek kızlar size bişey anlatıcam..
Görümce dediniz dek kızlar size bişey anlatıcam ya öğle arası nişanlımla görüştümde o anlattı...
Şimdi biz eşyalarımızı kendimiz aldık yani aklımıza esti gittik bakmaya zaten beğenmiştik önceden, o beğendiklerimizin hepsini değiştirdik yani daha uygunlarını beğendik adam da şimdi alın falan filan pazarlığa oturuldu bizde bir daha stres olmayalım diye aldık. Neyse işte buraya kadar tamam...
Dün görümcecimi aradım rahatsızdı naptı diye, hazırlıklar felan nasıl gidiyor dedi, bende bu aralar sıkıntılıyız ya elimiz kolumuz kalkmıyor bişey yapmıyoruz dedim. O da bana aman sende dedi herkeste var sıkıntı sadece kendinde mi sanıyorsun, eşyalarınızı da gidip almışsınız daha ne sıkıntınız olacak dedi..İmalı imalı !!!! Nannnn dedim noluyoruz ama yumuşak yumuşak söylemeye çalışsada ben anladım ve bozuldum yani bunuda nişanlıma dedim.Böyle böyle oldu dedim acaba annenler alındımı dedim hiç oyle birşey sezdin mi dedim yooo dedi ama dedim kardeşin böyle böyle dedi dedim. Neyse sen onu kafana tak gitmiş annesine anlatmış hayırdır eşya alırken kardeşime danışmam gerekiyorda ben mi danışmadım felan demiş akıl vermesin falan filan.. Meğerse gerçekten annesi alınmış sizin anneniz babanız yokmu kendi başınıza iş yapıyorsunuz demiş!!! O da aldık bitti demiş herşeyimizi kendimiz yapıyoruz napalım onları da gittik aldık demiş.Ya dedim neden söyledin ki birde demişki annesi, birde ona sorayım bakayım ne demiş demiş!!! Sanki ben yalan söylücem, neyse nişanlım diyorki yani sana imalı konuşamaz gittik aldık ona ne diyor ama anneside kızına söyler şimdi amannn öff hiçde sevmem böyle şeyleri...Bu arada börülcecik benden 4 yaş küççük ve evli bir hanımcağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?