Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sinay aboww sen mı yaptınbunlaı o masum yuzununn altında seytanmı var kız senınn
kötükedihüso
şaka nbşyana görumcemerl beni yeni gelin yemeğine bile cagırmadı amann ben burda konsuyom ama kocama deıdıgm gıbı demıyom hiç napıyım

Konuyu Toplam 25 Kullanıcı okuyor. (21 Kayıtlı kullanıcı ve 4 Misafir)
parpalm, Arsima+, baberko+, burcuözge+, densem, dimples+, eccu+, Erva8, esmy+, fibula, khhiwa+, lepi, mandilin+, PARANTEZ, Pashmina+, psoriasis+, Pufilota, reyhan85, Selen_Ay, sinay21+, şeker-leblebi

herkeşler burdamışşş

arsim tabikide kolay değil bende onu dedim.Çook zor . Kimsecikler üstüne alınmasın ben kendi kendimi avutmaya çalışıyorum. :kedi: Allah herkese nasip etsin inşallh... :Saruboceq:

SİNAAAAAAAAAAYYYYYYY

seni kutluyorum arkadasım bu güzel cesaretinden yayım yayım yayılmandan dolayııı :roflol::roflol:
işte böyle olmak lazım hakka gelmeyenin hakkından geleceksin
ben diyorum bu böle cazgır bişiy diyeeee
:roflol:

Arsicim; Allahım yardım etsin inşallah halledersiniz...

Kız sinay iyi yapmışsın, keşke bende öyle olabilsem ya laf söyleyemiyorum nişanlım diyorki çenen sadece bana çalışıyor, telefonda deseydin hayırdır kardeş sanamı danışacaktım eşya alırken diye helal olsun sana derdim diyo? ama güvenilmez ki Selen-ay'ın dediği gibi...

Ama öğrenicem bende kelebenk doğru diyorsun acımak doğru değil ama yapamıyorum bazen çok hazır cevabım bazen de apışıp kalıyorum...

Bu kadar sıkıntım varken onu düşünemicem kusura bakmasın dedim bende zaten, kendinin tuzu kuru konuşması kolay kayınpederi evini aldı eşyasını aldı hiç borçsuz evlendiler en az 10.000 tl lik altınla dolaşıyor bana senmi sıkıntı çekiyorsun bizde aynı yollardan geçtik diyor ve beni delirtiyor böööööööööööööööööööö

hey Allahım :) iyi etmişsin mi desem ki kaydirigubbakcemile3
bende çok şükür bu dertler yokta yarın bende görümce olacam yaaa kaydirigubbakcemile3

@Tubi Allah yardımcınız olsun canım ne diyim hakkat işiniz zor yaaa :çok üzgünüm:Rabbim ikinizede sağlık versin de ödeyin inş

elceğizlerimle açtığım ve pişmeyi bekleyen kıymalı açma börekopuyorumnanaktan

Ohh miss ellerine sağlıkk :lepi:
Hadi bununda tarifini ver kaydirigubbakcemile3 bende yapimm kocacık annesimi güzel yapıyo benmii karar versinn :umursamaz:
slm arkadaşlar

damdan düşer gibi bir soru :)))
akşama ne yemeğiniz var
sebzeli pilav
köfte
patates kızartması
karpuz

aman iyi olmuş bari hadii küs mü değilmi içini daraltmıştı kuşum yafs

Evet rahatladımm :kedi:
Pufii salla gitsinn inan sallayıncaaa senden iyisi olmuyorr kaydirigubbakcemile3
Bu zamanda kötü olacaksınn bide çakal :jeyyar:
ohh çok sevindim senin adına canımm opuyorumnanaktan
Saol kuşumm Şeniz

arsim tabikide kolay değil bende onu dedim.Çook zor . Kimsecikler üstüne alınmasın ben kendi kendimi avutmaya çalışıyorum. :kedi: Allah herkese nasip etsin inşallh... :Saruboceq:

ben üstüme alınmadım :)
sadece öle secim işi olmadığını söylemek istedim :)
ve hiçte kolay olmadığını söylemek istedim
bazen diyorumki o olmasaydı da o yanımda olsaydı
ama galiba bu yaşlarda çalışıp çalışamayacağımız zamanları düşünmemiz lazım

Arsicim; Allahım yardım etsin inşallah halledersiniz...

inş.

aynen canm bızımde olmadı taıbkı ama pesınat olsa taksite gireriz
800 kira ödüycegıme 1500 10 yıl kredı oderım

bak şmdi yine yok

taktın kızaaa kaydirigubbakcemile3

Amin canım inşallah

cnm ıns zor gunlerın karsılıgını alırsınız

evet canım erkeklere güvenmicen hiç ne kadar seversen sev ne kadar aşık olursan ol
anamın ve teyzemin bir lafı vardır
"erkelerin iki kaşığı varsa birini kırcan, iki yakasını bir araya getirmicen" yoksa hayatta yaraman derler, başta anlamıyordum da 3 senelik bir ilişki sonrasında olaylı bir aşk daha sonra iğrenç bir nişanlılık geçirdikten sonra anladım sengözlerimebaksanab

mandilinnnnnnnnnnn alemsin ya g.tümce ahahhaaa ahahaaaaaaaa çok hoşuma gitti bende de var 1 tane benden 2 yaş küçük evli bilmişin teki

ama bende görümceyimm yaaaaaaa 11 yıllık hemde varmı benim gibi olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…