En iyisi düğünde meren nin ki gibi altın toplamak hazıra konmak.
arşii kızz ne zor zaamanlar atlatmışsınız inş. allah yüzünüze güler yarın canım yaa :Saruboceq: :Saruboceq:
kızlar görümce diyince bende öğle arası kocişi şişirdim msn den valla bıdı bıdı ettim çok sinirlendim ama görümcelerim bana geldiğinde oturuyorlar herşeyi ayaklarına bekliolar ben onlara gittiğimde yine aynı şekilde herşeyi ayaklarına aaa dedim ben salakmıyım cmrt akşamı yemeğe gittiğimizde inat ettim onlar nasıl bende popolarını yayıyolar bende yayacam dedim neyse bunlar sofrayı hazırlıo gittim kzıların bilgisayarına oturdum sonra sofra hazır dediler oturdum yedim kalkarken 1-2 tabak alıp mutfağa bıraktım sonra gittim içeri oturdum eşim yardım etsene dedi bende mutfak zaten kalabalık fazlalık etme dediler dedim :roflol:neyse bunlar çayı içmek için içeri girdiler küçük görümcem çay tutarken bana laf soktu bu gidişle gelinlere hizmet etcez abla dedi salak eltimde aaa olur mu öle dedi hemen kalkıp tepsiyi elinden aldı ben hala aynı ama yayım yayım yayıldım kaydirigubbakcemile3bunlar sinir küpükötükedihüso neyse eşim su istedi görümcem eşine bari su getir diyince cinlerim kolbastı oynamaya başladı dedim bari derken dedim hepsi sustu kireç gibi dedim ya nedir bu yardım et su getir çay tut Allaha şükür dedim hepimizin eli var kolu var kimse kimseye muhtaç olmasın herkes pekala kendi işinide yapabilir mesela ben benim evimdede iş yaptırmayı sevmem başkasının evinde de iş yapmayı sevmem dedim hee bide büyük görümceme laf soktu gider ayak herkes ellerine sağlık nie zahmet ettin dedi o da gelin daveti yaptık dedi yüzüme baktı bende gelinliğimi kaldı dedim 2 ay oldu ramazan geldi abla dedim ayyy yüzü aha böle oldu -tatlicadiarzu-
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyüm :roflol::roflol:
Ohh miss ellerine sağlıkk :lepi:elceğizlerimle açtığım ve pişmeyi bekleyen kıymalı açma börekopuyorumnanaktan
sebzeli pilavslm arkadaşlar
damdan düşer gibi bir soru :)))
akşama ne yemeğiniz var
aman iyi olmuş bari hadii küs mü değilmi içini daraltmıştı kuşum yafs
Pufii salla gitsinn inan sallayıncaaa senden iyisi olmuyorr kaydirigubbakcemile3Görümce dediniz dek kızlar size bişey anlatıcam ya öğle arası nişanlımla görüştümde o anlattı...
Şimdi biz eşyalarımızı kendimiz aldık yani aklımıza esti gittik bakmaya zaten beğenmiştik önceden, o beğendiklerimizin hepsini değiştirdik yani daha uygunlarını beğendik adam da şimdi alın falan filan pazarlığa oturuldu bizde bir daha stres olmayalım diye aldık. Neyse işte buraya kadar tamam...
Dün görümcecimi aradım rahatsızdı naptı diye, hazırlıklar felan nasıl gidiyor dedi, bende bu aralar sıkıntılıyız ya elimiz kolumuz kalkmıyor bişey yapmıyoruz dedim. O da bana aman sende dedi herkeste var sıkıntı sadece kendinde mi sanıyorsun, eşyalarınızı da gidip almışsınız daha ne sıkıntınız olacak dedi..İmalı imalı !!!! Nannnn dedim noluyoruz ama yumuşak yumuşak söylemeye çalışsada ben anladım ve bozuldum yani bunuda nişanlıma dedim.Böyle böyle oldu dedim acaba annenler alındımı dedim hiç oyle birşey sezdin mi dedim yooo dedi ama dedim kardeşin böyle böyle dedi dedim. Neyse sen onu kafana tak gitmiş annesine anlatmış hayırdır eşya alırken kardeşime danışmam gerekiyorda ben mi danışmadım felan demiş akıl vermesin falan filan.. Meğerse gerçekten annesi alınmış sizin anneniz babanız yokmu kendi başınıza iş yapıyorsunuz demiş!!! O da aldık bitti demiş herşeyimizi kendimiz yapıyoruz napalım onları da gittik aldık demiş.Ya dedim neden söyledin ki birde demişki annesi, birde ona sorayım bakayım ne demiş demiş!!! Sanki ben yalan söylücem, neyse nişanlım diyorki yani sana imalı konuşamaz gittik aldık ona ne diyor ama anneside kızına söyler şimdi amannn öff hiçde sevmem böyle şeyleri...Bu arada börülcecik benden 4 yaş küççük ve evli bir hanımcağız
Saol kuşumm Şenizohh çok sevindim senin adına canımm opuyorumnanaktan
arsim tabikide kolay değil bende onu dedim.Çook zor . Kimsecikler üstüne alınmasın ben kendi kendimi avutmaya çalışıyorum. :kedi: Allah herkese nasip etsin inşallh... :Saruboceq:
Arsicim; Allahım yardım etsin inşallah halledersiniz...
allahtan aşkım tek çocuk ta ne elti ne görümce zıvanası çekicemm
taktın kızaaa kaydirigubbakcemile3
@Tubi Allah yardımcınız olsun canım ne diyim hakkat işiniz zor yaaa :çok üzgünüm:Rabbim ikinizede sağlık versin de ödeyin inş
aynen canm bızımde olmadı taıbkı ama pesınat olsa taksite gireriz:mymeka: leeen o kaa kolaymı
bizde o dediklerinin hiçbiri olmadu canım :dilcikar:
çok şükür ikimizde çalışıyoruz ama en az 150 milyar olmalı kaç yıl ödemeli 150 için bilimisin
hadi dağ başında 100lük bi ev olsun ayda 4milyar taksit nası verilir..
Hadi verdin tamam, ya işten çıkarılırsan ohooooo
bak şmdi yine yok
taktın kızaaa kaydirigubbakcemile3
Amin canım inşallah
Arsicim; Allahım yardım etsin inşallah halledersiniz...
Kız sinay iyi yapmışsın, keşke bende öyle olabilsem ya laf söyleyemiyorum nişanlım diyorki çenen sadece bana çalışıyor, telefonda deseydin hayırdır kardeş sanamı danışacaktım eşya alırken diye helal olsun sana derdim diyo? ama güvenilmez ki Selen-ay'ın dediği gibi...
Ama öğrenicem bende kelebenk doğru diyorsun acımak doğru değil ama yapamıyorum bazen çok hazır cevabım bazen de apışıp kalıyorum...
Bu kadar sıkıntım varken onu düşünemicem kusura bakmasın dedim bende zaten, kendinin tuzu kuru konuşması kolay kayınpederi evini aldı eşyasını aldı hiç borçsuz evlendiler en az 10.000 tl lik altınla dolaşıyor bana senmi sıkıntı çekiyorsun bizde aynı yollardan geçtik diyor ve beni delirtiyor böööööööööööööööööööö
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?